cepeshkraasnis

Variet padaliities pieredzee par taam konvekcijas (vai kaa vinjas pareizi - taas kur gaiss cirkulee) elektriskajaam cepeshkraasniim. Ir doma likt gaazes virsmu un nopirkt elektrisko cepeshkraasni. Tjipa taadu, ko var piekarinaat pie sienas skapiisha vietaa. Vai tas ir to veerc? Vai arii palikt pie gaazes, nemot veeraa, ka iisti daudz jau neko negatavoju. Galvenais jau taapat ir rokas, pofig gaaze vai elektriiba: >

PpZz

Re: cepeshkraasnis

Mees maajaas taadu jau lietojam 5 gadus un esam ljoti apmierinaati. Esmu ieteikusi arii draugiem un arii tie nesuudzaas. Katraa zinjaa tas ir daudz labaaks variants nekaa gaazes vai elektriskaa pliits vienaa kurpusaa.

A kaa ir ar tiem kombainiem, nu, piem. raxtiits, microvelle, konvekcija, grils? Vai ar to kraasninju, elektrisko, ar konvekciju var izcept jeelus produktus, nu piem. cepeti vai piiraagus?

Cienju, mieru, etc. . .

-+ MartinsK, cieree uz taadu kraasni. . . +-

RE: cepeshkraasnis

Es te pirms kaada laika uzdevu shaadu jautaajumu, tad viedoklis bija, ka normaalaa cepeshkraasns ir labaaka nekaa microvinlju " ar piedevaam" . Es pati arii izskiiros par variantu - gaazes virsma + elektriskaa cepeshkraasns + visleetaakaa mikroviljnu. Tiesa, cepeshkraasns iepirkshanu esmu atlikusi liidz " labaakiem laikiem" . : )

Ir gan arii dzirdeets viedoklis, ka, ja ljoti vajag (teiksim maz vietas virstuvee), tad taa mikrovilnju kraasns var aizstaat parasto - varbuut nebuus tik labi, bet cieshami.

Vineta

Tagad jau " apvienotaas" pliitis parasti arii ir gaaze+elektriiba, tikai uz gaazi ir retums. Atshkiriiba, mandomaat, ir tikai dizainaa.

Vineta

Man ir gaazes virsma, iebuuveejaamaa elektr. cepeshkraasns ar konvekcijas rezjiimu un grillu un parasts bezgrilla mikrovilnis uz plaukta pie sienas, esmu varen apmierinaata.

Secinaajumi taadi:

- piiraagi, vistinjas utt. vislabaak izcepas parastajaa elektriskajaa cepeshkraasnii. Ja uzgriezj grillu, ieguustam iipashi bruunu un kraukshkiigu garozinju!

- konvekcijas rezjiims dod iespeeju salikt cepeshkraasnii uzreiz vairaakas pannas ar piiraagiem un izcept vienliidz labi, kas godiigi sakot 90% gadiijumu nav paaraak aktuaali, ja vien neriiko lielas viesiibas. Reklaamas bukletos rakstiits, ka shajaa rezjiimaa vislabaak gatavojas biezi izstraadaajumi - pudinji, keksi utt. , bet taa kaa es taadus necik negatavoju, nav viedoklja - " tiiros" mikrovilnjos viss sanaak taads sutinaats, bez garozinjas - eedams jau buus, bet nebuus smuks. Ja mikrovilnim ir grills, tad galju iespeejams var sagatavot arii normaalaa skataa, bet piiraagus, sacepumus u. tml. tur tomeer nevar izcept. Toties mikrovilnji ir ideaali 1) eedienu sildiishanai,

2) saldeetu mantu atkauseeshanai, 3) karstviina gatavoshanai; )

Gaazes cepeshkraasns gan IMHO neder it nekam un tikai aiznjem lielu vietu, jo vairumaa shaadu kraashnju karstums nav vienmeeriigs un liidz ar to cepamais subjekts vai nu sakalst, vai arii situaacija, ka viens gals apdedzis, otrs jeels. . .

Ja daudz necep, ieteiktu njemt gaazes virsmu + elektrisko cepeshkraasni (ir gan iebuuveejamas, gan stand-alone varianti: ) Ja ir elektriskaa cepeshkraasns, tad tas karstaa gaisa rezjiims iespeejams ir lieka fiicha.

Santa

Njaa, paldies par veertiigo info. Bet vai neviens nelieto taadu:

Mikroviljnji, grills, konvekcija, viss vienaa?

Piemeers shite:

www.euroshop.lv/shop/product_i...

Vienkaarshi gribeetos 2 zakjis ar reizi nokjert, lai var mikrovilleet un cept. . .

Cienju, mieru, etc. . .

-+ MartinsK +-

Es savukaart ieteiktu njemt elektrisko (veelams - keramisko) virsmu un elektrisko cepeshkraasni (atsevishkji vai kopaa, taa jau gaumes lieta).

Gaaze tomeer baigi sacuukaa virtuvi, lai kaads buutu nosuuceejs. Tikai 1 lieta - vajag normaalu elektriibas pievadu: ))

JanisPuu

Man jau 7 vai 8 gadus ir tieshi taa - viss elektrisks (jo maajaa vispaar nav gaazes).

Virtuves griesti joprojaam ir koshi balti.

Janis

Varbuut Tu vienkaarshi negatavo eest? : DD

JanisPuu, arii jau 8 gadu bez gaazes: )))

Protams negatavoju, es tikai pelmenjus vaaru: -)

Janis

Agraak tieshaam griesti palika dzelteni, bet kopsh ir nosuuceejs, griesti turas balti, iznjemot to reizi, kad kaads no maajiniekiem uzlaida gaisaa aatrvaaraamo katlu un visi griesti bija ar zirnju zupu. : )

Un cik tad juus elektriibu teereejat ar elektriskajaam pliitiim? Man sanaak

200 kw pat bez pliits. Btw, atradu interesantu speelmantinju: www.energo.lv

->Kalkulators.

Vineta

P. s. Virtuves cuuciiba vai necuuciiba, mandomaat, vairaak atkariiga no saimniekoshanas stila - peec manis var kaut pliiti nemazgaat, toties peec viira - viss metra attaalumaa ir ar tauku kaartu: ))

Toties garshiigi gan vinjam sanaak - shis jau kalorijas neskaita. : )

Ne jau par cepamiem taukiem ir runa, bet par to, ar ko nokjep griesti, sienas un plauktinji, ja lieto gaazi. Nezinu, varbuut peedeejos gados taa ir palikusi daudz krutaaka un tiiraaka, bet vismaz agraak taa bija.

Cik teereejam? - man dziivoklii sanaaca kaukas ap/zem 150kw meenesii. 2 teereetaaji, ipashi netaupot, telljuks biezhi straadaa, el. pliits tiek lietota, veljasmashiina, utt.

Kalkulators jautra lieta, bet kaa Tu vari zinaat, cik stundas meenesii straadaa TV vai video? Tas apmeeram tas pats, kaa man shodien pajautaaja - a cik lapas Tu meenesii izdrukaa? : ))

El. pliits jau nav tik shausmiigs teeretaajs. Var ieiet veikalaa un paprasiit speceni, bet, afair, lielaakais un niknaakais rinjkjis ir ~2. 4kw max, paareejie ir kaukas 1. 5-2. Un parasti jau nelieto visus 4 reizee un uz max : )

JanisPuu

Jaunākais forumā