pirksana/pardosana

Sveiki!

Planoju pardot dzivokli, tadel, kads bija process un dokumenti, ja nepareizi, ludzu palabojiet!

1. Izzinas no Namu parvaldes, VZD par to, ka dzivoklis ir mans

2. Pirkuma ligums pie notara

3. Pirksana - Darijumu konts Hansabanka

4. Jauna Ipasnieka registracija VZD

5. . . . . ?

RE: pirksana/pardosana

> 1. Izzinas no Namu parvaldes, VZD par to, ka dzivoklis ir mans

Ipasuma tiesibas apstiprina ZG nevis namu parvalde vai VZD. Ja esi nek. ipasuma ipasnieks, tad uz rokas jabut ZG apliecibai par ipasuma tiesibu.

> 2. Pirkuma ligums pie notara

Par skadi nenaktu rokas naudas ligums.

> 3. Pirksana - Darijumu konts Hansabanka . . . un kreditvestule no bankas.

4. No VZD jadabu izzina par kadastra vertibu (nav nepieciesama, ja ipasums ir parvertets sogad).

> 4. Jauna Ipasnieka registracija VZD

Nevis VZD, bet gan ZG

> 5. . . . . ?

. . . . sanemam no bankas pikji: -)

Janis

Nu nav man ZG lai ka es to gribetu. Vel visi nami Riga nav privatizetiun ierakstiti ZG

Re[2]: pirksana/pardosana

Nu tad jaabuut aplieciibai par to ka dziivoklis noprivatizeets pirms plaanotaas privatizaacijas bet ja jamais veel tikai iirnieks tad dodies vai nu pie notaara vai uz privatizaacijas komisiju un un sleedz vienoshanos par privatizaaciju uz tresho personu. . . labaak jau lai to vienoshanos tev sastaada notaars vai jurists jo komisijaa ir standarta lapeles galiigi garaam. . . . . . .

--

Best regards,

Pablo mailto: pauls.l¤inbox.lv

> Ipasuma tiesibas apstiprina ZG nevis namu parvalde vai VZD. Ja esi

> nek. ipasuma ipasnieks, tad uz rokas jabut ZG apliecibai par

> ipasuma tiesibu.

Ja veel nav bijusi vispaareejaa privatizaacija un dziivoklis nav regj. Zgr. , tad viss notiek taapat, tikai iipashumtiesiibas apliecina t. s. " zaljaa lapa" .

Ja pirceejs prasa, tad vajag izzinju no n/p par to, ka nav paraadu. Mees ar pirceeju, piem. , iztikaam ar peedeejo apmaksaato reekjinu uzraadiishanu/atdoshanu, bet tas jau kaa vienojaas. Neviens cits (ne notaars, ne Zgr) taadu izzinju redzeet negrib.

> Par skadi nenaktu rokas naudas ligums.

Var arii iztikt bez, ja pirkshana notiek (nosaciiti) uzreiz. Jaaskataas no situaacijas.

> > 3. Pirksana - Darijumu konts Hansabanka

>. . . un kreditvestule no bankas.

Dariijumu konts VAI garantijas veestule, nevis UN. Ja banka izsniedz garantijas veestuli, un paardeveejam ar to pietiek, tad nafig dariijumu kontu? Ja kaadai no puseem garantijas veestule un ar to saistiitaa apmaksas sheema shkjiet par nedroshu, tad taisa dariijumu kontu, bet tad atkal nevajag garantijas veestuli, jo naudas sanjemshanas garantijas jau ir dariijumu konta liigumaa.

> > 4. Jauna Ipasnieka registracija VZD

> Nevis VZD, bet gan ZG

Skat. augstaak, vai nu vai nu.

>. . . . sanemam no bankas pikji: -)

Un beigaas dziivoklja reaala nodoshana pirceejam.

Janis

P. S. Un veel mantas jaaizvaac un jaapaarved - taa liekaas, ka nekaadu baigo mantu nav, visaadi meesli regulaari ir tikushi mesti aaraa. Bet kad saac kraameeties, oi, johaidii, kas tad atrodas : )))

Re: pirksana un pardosana

Jabut ari vel palriecinatam, ka maja nav nodota planveida privatizacijai. . .

tad ir suudi. . . .

Mums uz vecaa iipasnieka vaardu pirms 3 gadiem bija suutiita ieraxtiita veestule, ko mees protams nesaneemaam. . . a pirceejs staav aiz sliekshnja ar naudu. . . principaa 2 nedeeljaa to lietu var sabiidiit, bet tas nav viegli un leeti veel ne tik. . .

UL

Paldies jums par padomiem, cerams, ka viss notiksies, ka planots

RE: Re[2]: pirksana/pardosana

Vai starp lasitajiem ir kads notars?

man izradijas, ka ir pienemts lemums par privatizaciju, bet uzaicinajumi jeb pazinojumi irniekiem vel nav izsutiti. Izzina no ZD ir deriga 1 menesi. Ja es saja bridi gribu pardot dzivokli, pec ZD info es to drikstu darit, bet notare man atteicas sadu ligumu apstiprinat. Cita versija ir tada, ka es varu slegt vienosanos par privatizaciju uz 3. personu, kura ari ir ieklauta summa, ko man par to samaksa. Kada ir kartiba sada situacija, un vai jums ir zinams kads notars, kas apstiprinas sada veida vienosanos?

paldies jau laikus!

na

Jaunākais forumā