Bateriju ladetajs

Sakar ar to, ka majas paradijushas daudz lietas uz baterijam un tas atri izbeidz darboties, jo baterijas tukshas ir ienacies jautajums

Vai tas bateriju ladetajs normali funkcionee, tas ir uzlade tas baterijas?

Kadam kuram ir tads varbut ir kadas atsauksmes?

Citadi kaut ka lauzhas baterijas pa 0, 7Ls pirkt.

Re: Bateriju ladetajs

Sveiks(-a) Martins,

nomeprc vienreiz specialas ladejamas batarejas un miers.

atrodamas viskautkur.

--

Juris Zeltinsh

INTERNET. LV

Programmer internet.lv

Peerc droshi, atmaksaasies aatri vien.

Man ir universaalais baterijlaadeejamais, kuraa var ielikt 4 gab lielaas baterijas. Maksaaja ls 5. Nekas, laadee.

Karlis lieto tikai laadeejamaas baterijas

RE: Bateriju ladetajs

Tos ladetajus esmu redzejis cena no 55Ls līdz 9. Kur tads pa 5Ls ir atrodams?

Vai parastas baterijas nevar ladet?

Cik saprotu tad tie ladejamie saucas akomulatori, un tie parastie vienkarshi baterijas.

Re[2]: Bateriju ladetajs

Sveiks(-a) Martins,

latgaliitee veikalaa. dabut var skidku, ja perc vairakas.

manuprat shitaa teema jau kuru reizi tiek aiztikta

PS: kiss.id.lv

--

Juris Zeltinsh

INTERNET. LV

Programmer internet.lv

Angliski ni-cd battery: )

Kad bija philips veikals pretii elektronam uz teerbatas ielas, tajaa bija pa 5.

Parastaas baterijas laadeet neiesaka. Var jau, protams, kaut kaads rezultaats ir, bet nu. . .

Karlis

Ja baigi vaig, var meegjinaat palaadeet arii parastas baterijas, tik liela tolka no taa nau.

A citaadi laadeklis rullee, ja paredzeets lietot maajaas turamiem shtrumiem, ta nau starpiibas, ja liidznjemshanai, ta labaak taadu, kas laadee aatri - braucienos nekad nau laika, lai kauko normaali uzlaadeetu.

Un veel - akjiishiem ir baigaa tieksme izkliist pasaulee: )

Tjigra

> Parastaas baterijas laadeet neiesaka. Var jau, protams, kaut kaads

> rezultaats ir, bet nu. . .

rezultats ir labs. piem. ja dig foto izsleedz LCD paneli un nelieto zibspuldzi var lietot arii vecas-parastaas-uzlaadeetaas batarejas.

--

Juris Zeltinsh

INTERNET. LV

Programmer internet.lv

Mana saape ir beerna 1, 3gadi spelju mantinjas, mashinas u. t. t, kuras tiek izspeletas paris dienas.

Va itadas var ladet vai tomēr labak tos akomulatorus?

NEDRIKST ladet parastas neuzladejamas baterijas, jo tas uzkarst un var uzspragt! ! !

Berniba tada veida bateriju spridzinasana bija atrakcija, bet protams, to neiesaku atkartot speka gados. . .

Sveiks(-a). ,

ja uzlaadee " ar galvu" , tad nespraagst: ) anywei shajaa zinjaa japamaacas eletronikas pamatus.

--

Juris Zeltinsh

INTERNET. LV

Programmer internet.lv

Sony ciparfoto akumulatoru barotaaja instrukcijaa rakstiits, ka NEKAADAA

GADIIJUMAA nedriikst laadeet parastaas baterijas, jo deelj savas uzbuuves paarkarshana / uzspraagshana / izteceeshana ir pusliidz drosha. Iztekot piedevaam pusliidz droshi, ka tiek ar skaabi sabojaats laadeetaajs un veel viss kas, kas tuvumaa.

Tie laadeetaaji ar visiem AA vai AAA akumulatoriem maksaa ljoti cilveeciigas naudinjas, vajag tikai apskatiities datorfirmu veikalos.

JA

Sveiks(-a) Janis,

kursh ta lasa instrukcijas: ) heh

--

Juris Zeltinsh

INTERNET. LV

Programmer internet.lv

> anywei shajaa zinjaa japamaacas eletronikas pamatus.

Lai kljuutu skaidrs, ka parastaas baterijas (interesanti kaapeec vinjas taa sauc, ja apdomaajam vaarda baterija jeegu: ) laadeet nav jeegas. Lai no tukshas baterijas izdabuutu veel mazliet elektriibas pietiek to pasildiit.

es ar esmu meegjinaajis palaadeet parasts baterijas, tad nu vienreiz no 3 meegjinaajumu konplektiem man tikai izdevaas kaut ko ielaadeet pa kaadiem 5-10% paareejos gadiijumos baterijas taa uzpuutaas ka es aizsedzot seju uzmaniigi ''ievirziiju'' taas atkritumos. . esiet uzmaniigi patieshaam. .

agris

Aga, un no taadiem, kas baterijas pamet, kur pagadaas Latvijas daba tiek sacuukota liidz aarpraatam.

Tauta, skjirosim meeslus! ! !

Zaljais

Okei es dziivoju Salduu un luudzu piedaavaa man vietu 30 km raadiusaa kur tas var nodot? ? ?

saprotu ka nedaudz offtopics, bet nu interese ir. .

agris

Jaunākais forumā