skalji kaimini

Sveika liste!

Laikam jau senaak ir kaut kas par sho teemu bijis listee, bet to deretu varbut atsvaidzinat.

Jatajums - kaa tikt galaa ar skaljiem kaiminjiem, ar vinju skaljo un derdziigo muzonu? kaadas represijas piekopt? varbuut ir kaads likuma pants, ar kura paliidziibu kaadus mentus vareetu viniem uzriidiit. . . ?

M.

Re: skalji kaimini

Man problema lidziga, bet atceros, ka pirms kada laika te tika aprakstiita viena uzparikte ar mob. tel. klaat, kura padara kaiminiem muzona klausisanos neiespejamu. Tas varetu but nekaitigs, bet efektiigs risinajums

Likumaa noraditas represijas kaut cik jedzigu efektu dod tikai apzinigiem cilvekiem.

RE: skalji kaimini

njaa, apziniigi cilveeki nestaigaa ar kjeedeem nokaarushies, izkraasotaam zilaam aciim un neklausaas veelu vakaraa death metal taa ka viss pagalms skan (tas muzons naak no 8. staava)

a kas taa par parikti?

hei, pasakiet man ari tas uzpariktes recepti: )))

Tadus vajag iekaustit pa bikim, mmenti tocha neliidzees

aj nu, kaads praatveeders pamuldeeja kautko par teoreetiski iespeejamu trauceejumu gjeneratoru, un visi tagad baigi grib recepti: )

KPL

kaapeec nee nostaajies peec iespeejas tuvaak kaiminju maghim un jaazvana uz kaadu telefonu visefektiivakais ir savienoshanas briidis

Re[2]: skalji kaimini

Sveiks(-a) Viktors,

nu tadaa gadiijumaaa vecais labais Nintendo arii noderees: -)

bet ja ir profesionaalaa hi-fi aparatura, diez ko tur daudz nesajauksi. jo taa jau izfiltree visu ko nevaig. pat ar mobilo

--

Juris Zeltinsh

INTERNET. LV

Programmer internet.lv

RE: Re[2]: skalji kaimini

Sveiki, dziivoklis. . .

Ja nemaldos veeljop[rojaam ir speekee likums, kas aizliedz trobeleet peec 23: 00 vakaraa.

Un, (pats uz savas aadas esu izbaudijis) ja kaiminji piezvana municipaaljiem, tad ierodas taadi teevainji brunju vestees un pirmajaa reizee paluudz pieklust. Otrajaa reizee tajaa pashaa naktii var savaakt liidzi un aprunaaties ne vairs trokshnjoptaaja teritorijaa, , , : ))

Mums gan toreiz tas beidzaas miermiiliigi. . .

Inc

Re: Re[2]: skalji kaimini

Tas trobelis jau noteikti ka notiek ne tikai peec 11 vakaraa. Man piemeram stavu augstaak muzikalais salons darbojas pa dienas vidu, bet uz nerviem kriit vienaadiigi, vai tas ir vakaraa, vai pa dienu. Pa dienu pat ir veel suudiigaak, jo shamie to visu klausas pie atverta loga un tad gribi vai negribi, taisi saveejo ciet. Jo pa dienu jau var trobeleet cik uziet.

jaa, ja tikai peec 11 tas troksnis buutu, bet ja tu cilveeks atvelcies no darba, gribi atpuusties, bet tev no black metal dreb logi un viens slaavu izcelsmes idiots veel tiem nekrofiiliem veel meegjina vilkt liidzi noti. . . . .

nu nav tas izturams, tur noteikti jaaizgudro kaut kas radikaalaaks par policiju, jo tie jau nenaaks vakaraa ap astonjiem kaadus tur trobeleet.

nu noinde vinjus, ja galigi neko nespej izdomat

C4 buus risinaajums. . .

Re: Re[2]: skalji kaimini

korkju izsruuveeshana mozj paliidz: ) man vismaz kaiminjiene reizeem taa dariija. . .

Jaunākais forumā