santehnikas darbi

dots: 1 istabas dziivoklis ieksh 12staavu maajas, jaanomaina esoshaas uudens caurules, vanasistabaa jaanovaac esoshaas un jaaiebuuvee sienaa, jaaizveido piesleegumi izlietneem (1 virtuvee, 1 vannaa) veljasmashiinai, podam un jaanomaina arii dvielju zhaaveejamais + radiatoru mainja istabaa un virtuvee.

taatad par sho visu man apskatiijaas un uzcepa taami uz 110Ls materiaali + 240Ls darbs. man tas liekas (protams: ) par daargu. (materiaalos neietilst nekaadas izlietnes, radiatori, podi, etc, tikai caurules, ventilji, nipelji, uzgalji uc: )

kaada ir pieredze citiem shajaas lietaas, varbuut ir kaadi ieteikumi?

radiatorus sapratu, ka ie jaamaina ar Riigas Siltuma paliidziibu, sanaak leetaak.

rgrds & thnx, wh

RE: santehnikas darbi

Manupraat, tas nav paaraak daargi. Es savulaik tikai par caurulju nomainju maksaaju 90 ls, neatceros, vai ar materiaaliem vai bez. Divi vechi straadaaja pilnu dienu. un laikam veel drusku.

Vineta

Re: santehnikas darbi

Sveiks whitehead,

man aktuaali ir ar uudeni visu saistiito saminiit (trubas, izlietnes podus, vannu nosnest un izbuuveet dushu. . . 5 staavu maajaa 4 staavs) mosh kaads zin kaadu kas to visu var izveikt. . .

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

Jaunākais forumā