vaik durvis

metaala ar " zirnekli" u. t. t.

centraa un veel arii 4. staavaa jaapiegaadaa, jaauzstaada

kur mekleet, kur nee - kaadas atsauksmes u. t. t?

SX

Re: vaik durvis

nu normalas rekini ka nemazak ka 180Ls, ar uzstadishanu.

es pasutiju uz Tallinas ielas pie Kr. barona.

RE: vaik durvis

Es panjeemu Elaks, nomeeriija, uzstaadiija, man gan uz Ogri paprasiija

10 Ls par piegaadi, bet tas nekas. 10 gadu garantiju iedeva, visu nostraadaaja perfekti, izbraakjeeja kaiminjienes durvis un pa velti shai shkjirbaas putas iepuuta: ) Vieniigi, kas man ne visai - tie maasteri vareeja vairaak vaardus latviski zinaat: ) Kopumaa esu apmierinaats.

Tikai tagad uz to aukstumu kaukaa smagi sleedzas ciet: (

It kaa jau var durvis dabuut arii pa 100 Ls, bet tad atklaajas visaadi briinumi, ka viduu nav izolaacija, nekaadas garantijas, tad veel drankjiigi ieliek un visaadas citaadas nelaimes.

M.

es ar ieliku ELAKS 4 gadi atpakalj nekaadu probleebu neesmu noveerojis viss rullee

p. s. a krieviski runa tepeec ka bijushie @#$%$=20 taa man gudri cilveeki teica (mosh baumas)

J.

Re[2]: vaik durvis

a durvju sleedzenes veelams ljoti labi ieelljot: ) tad varbuut sleegsies ziemaa gruutaak, bet toties sleegsies. . . gan jau tajaas metaalenees elljas pietiek

Rich ------------

par durv'im

es liku no kautk'adas firmas kalnciema iel'a pirms 1. 5 gadiem reiz'e ar jaunas audio aparat'uras ieg'adi.

samaks'aju ls 125 ar cisa zirnekli (ar main'am'am atsl'eg'am), otru atsl'egu piepirku pats kl'at par ls 7. 50.

ne'n'emu t'as l'impl'eves, bet l'udzu lai nokr'aso vienk'ar'si pel'ekas.

izol'acija bija akmensvate.

acti'na ari.

meistari run'a krieviski, bet nu tas probl'emas nesag'ad'aja.

pagaid'am viss str'ad'a.

ja vajag telefonu, varu pamekl'et. kaut kur atvilkn'e ir garantija-l'igums.

hardijs

garantiju kam iedeva? motura sledenem razhotajs dot 5 gadus? ja nu vienigi pasham durviim: ))

Re: Re[2]: vaik durvis

man reiz liels atsleegu-sleedzenju specs staatstiija, ka sleedzenes eljot noteikti nevajag, jo kopaa ar putekljiem un maziem suudinjiem tas viss saliip un kopaa ar to masu beigaas sleedzas veel tizlaak, un galu galaa var pat iekjiileeties-iespruust. . .

bet pats eljot neesmu meegjinaajis - izmantoju kvalitatiivas sleedzenes. . .

smic

vai kaads ir nemis durvis no Baulain?

its durvis par kurm run Mrti tiem ir baigi labas!

Pasžtļt var gan uz Tallinas ielas, gan veikal ELIS un Ulmaa gatves (ržpn STRAUME agrk). Garantija durvļm un itu mottura atslgm 5 gadi! Bet ja maci plns tad var dabžt arļ ltkas atslgas ar 3 vai 2 gadu garantijm

Durvis paas taisa tda firma GEVIR - atbrauc, nomra un pc 1 dienas ieliek - serviss ir labs

Mris Lžks

SIA TILDE

>. . . . izbraakjeeja kaiminjienes durvis un pa velti shai

>shkjirbaas putas iepuuta: )

Mjaa ekskluziivi. . . : )))

nujaa.. bet man ir gadiijies, ka lielaa sleedzene iesalst: ) tad labi, ka taas durvis bija valjaa un vareeja izskruuveet un saelljot: )

Rich

Uzliekot troksnis ir nenormaals, urbj, metina u. t. t. kadu 1, 5 stundas. kopaa vis pasaakums kadas 3 stundas.

jamaksa 80 ls pasuutot un paareejais pec uzstaadiishanas, kad viss apmierina.

Bet tas ir neizbgams process..

Vai jus - kam ir metala durvis, neesat saskarushies ar tadu problemu, ka metala durvim ik pa bridim sprust sledzenas tapas, un ir gruti azslegt durvis? Es to parasti noveroju, mainoties laikam, resp. , ja uznak sals, tas tas durvis vai metala stienji, kas ir ieksha, tipa saraujas vai izliecas, un tapec precizi netrapa caurumos un kjeras.

Ko darit? - Izvilet lielakus caurumus? (pie tam es nevaru saprast, kuri caurumi ir javile, jo nezinu, kuri konkreti kjeras, kopa ir 8 caurumi) Nospljauties un gaidit pavasari?

na

Noveeroju sho paraadiibu peedeejaas dienas, kad uznaacis tas lielais sals.

Gruuti atsleegt un ciet veel gruutaak dabuut, nu tad taas durvis cik jaudas jaavelk uz sevi vai jaagruuzh, lai taas tapas iet caurummos, ja veeleis viileet, nosmeeree ar kraasu un kur taa kraasa buus nokjeepaajusi caurumus, tur arii viilee: D Vai arii kaadu miikstu papiiri pieliimee pie caurumiem, lai nospiezhas stienja kontuuras. . .

man choms ar pirms paris dienam izmantoja " Elaks" .

izmaksaja 140 lati ar uzstiepshanu 4. stava un ielikshanu.

iebildumu nav. Bijushie $@#%& vai ka nu vinus te viens nodeveja bija krievi, bet pacentas runat latviski! : )))

Pirms saac kaut ko viileet pameegini sapuust ar WD40 - to kuru autosleedzenees puush. Mums aardurviim kodatsleega " kjeeraas" - kaa iepuutu, taa sliid kaa pa sviestu.

Vineta

neko sliktu ar to $@#%& negribeeju teikt safu darbu vinji izdariija OK un man nekaadu pretenziju ne par darbu ne materialu kvalitati naf arii peec 4 gadiem; )

J.

8 caurumi? Baig kruts zirneklis, maneejaam duriim caurumi tik 4 gab. , toties nekas nespruust.

Duris pirms 3 gadiem tika njemtas pie taa pasha Elaka, izmaksaaj duris ar zirnekli + veel viena atsleega (krutaaka, nekaa standartkomplektaacijaa), + actinja + piegaade + uzlikshana ~ 170 Ls, uzlika kaukaadaas 3 dienaas, meistari straadaaja aatri un skalji; ), runaaja latviski.

Par Elaku tikai vislabaakie vaardi. Dureem un atsleegaam garantija ar bij, cik gadi, to gan neaceros.

Tjigra

Varbut tev jau sakotneji ir izvileti loti lieli caurumi, lai nekas nekartos, toties man ir ta, ka loti stingri turas durvis un neraustas, un neiet gaiss pa shkirbam, tapec no vienas puses, es priecajos par to, ka ir tik stingri.

Jaunākais forumā