koka logi: )

Sveiki!

Sakaraa ar to, ka izdzesu shis listes arhivu savaa kompii, vairs nevaru atrast diskusiju koka logi vs plastmasas logi. . : -(

Buutiibaa interesee vietas, kur var dabut (pasutit) logus koka raamii, un lai buutu pa normaalaam naudinjaam. . .

Varbuut kaadam kaut kur kaada adresiite (tel. nr) iraizkjeerusies?

Paldies!

Jurisw

Re: koka logi: )

Sveiki!

> Sveiki!

> Sakaraa ar to, ka izdzesu shis listes arhivu savaa kompii, vairs nevaru

> atrast diskusiju koka logi vs plastmasas logi. . : -(

kiss.id.lv ?

> Buutiibaa interesee vietas, kur var dabut (pasutit) logus koka raamii,

> un lai buutu pa normaalaam naudinjaam. . .

normaalas naudinjas =? ; )))

> Varbuut kaadam kaut kur kaada adresiite (tel. nr) iraizkjeerusies?

viens kantoris, kas saliidzinoshi normaalaas naudaas taisa koka lietas(logi-durvis-etc) ir uz briiviibas ielas. adresi un nosaukumu neatceros, izkaartne bija " logi, durvis" vai kautkaa tamliidziigi. pa briiviibas ielu ejot no teikas krustojama uz centra pusi, labajaa pusee peec dazhaam maajaam arii buus.

ar cienju,

Maartinsh

RE: koka logi: )

Silti iesaku " Siguldas galdniecibu" . Razotne ir Sigulda, bet vaikals ari Riga Teika, Brivibas iela pie Hansabankas. Man ielika pirms 2 gadiem, nekadu problemu un dikti smuki logi. Kaut kur 1. 4 reizes dargak sanaca neka ja butu plastmasnieki. Bet noteikti ir ta verts.

Bet vai pie vinjiem nav dikti daargi? Es intereseejos par durviim, summa bija krietni lielaaka kaa citur (ciparus neatceros)

Vineta

vai gadiijumaa netiek saliidzinaatas preseetaa kartona durvis(" kaa citur" ) ar koka durviim(" siguldas galdnieciiba" )? ; )

ar cienju,

Maartinsh

www.baldze.lv/index-lat.htm

nau ne jausmas kas un kaa tik shita adresiite aizkjeerusies un tur ar aptuvenas cenas bij

man vienreiz ar Baldzi ir bijusi darishana. Varat mineet ieteikshu vai otradi. . . . . . .

Re: koka logi

NNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE !

es si gada 2. junija iesniedzu Sig Galdniecibas parstavniecibai Riiga maajas projektu un paluudzu sareekjinaat cenu. Teica ka buus liidz nedeeljas beigaam. Pec janjiem piezvaniiju, parsu - kad, " mees jau suutaam" . Uzminiet, vai 25. juulijaa esmu sanjeemis? Tas pats ir ar Saules logiem. . . Dzirnavu ielaa, www.logi.lv - 2 meeneshi nav taames.

Baldze atsuutiija dienas laikaa, Bauskas ielas 2 galdnieciiba Mezhmalji arii, izskataas ka beigaas njemshu Baltijas logu agjentuuras piedaavaajumu (razhoti Lietuvaa).

UL

>vai gadiijumaa netiek saliidzinaatas preseetaa kartona

>durvis(" kaa citur" ) ar koka durviim(" siguldas galdnieciiba" )? ; )

Nee, nee, uz preseetajaam es neskatiijos. ; P

Btw, pashlaik man taisa viens kantoris priedes duravas par 120 ls gabalaa.

Kameer nezinu rezultaatu, nenjemshos ieteikt. : )

Vineta

Re: koka logi

> NNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE !

nu blin Uldis iedomajies vasaras vidu, pasha sezonas kulminacija un tu gribi, lai tev viss ir uzreiz. man mainija logus rudenii - oktobri laikam. Tame bija paris dienu laika, izgatavoja laikam 3 nedelju laika un uzlika pus dienas laika.

Jaunākais forumā