cena dzivoklim

Labdien!

kaadreiz kaads cilveeks sheiten jautaaja cik vareetu maksaat vinja dziivoklis bet nudien nevaru atrast vinja veestuli un taas atbildes.

man arii uznaacis taads jautaajums - cik vareetu maksaat maneejais.

nevaru saprast remonteet shito pashu vai tomeer pirkt lielaaku - ja remontee jaanjem kriits, bet, tad gribaas saprast cik par taadu vareetu dabuut to kriitu.

taa nu seezhu un shtukoju. varbuut kaadam kaada sakariiga, pamatota atbilde

Vieta: Hospitaalju iela (tas gals uz centra pusi) - transproti visaadi un vieteejais parks - kapi maaja: - tuukstots devinji simti padsmitais gads

Staavs: 6 bez lifta (viena istaba ar sliipiem griestiem) kopaa divas istabas un virtuve ~ 36 m2 ar iespeeju dabuut veel kaadus 8-9 m2 (ir saskanjot projekts) ar eertiibaam pagaidaam gan taa ir kaa ir - tikai tualete un izlietne virtuvee, bet nu projektaa ieskanjots resnaaks sanitaarais mezgls.

centraalaa apkure ir projektaa arii visaadi jumta logi saziimeeti utt

nu kaadam ir kaada laba doma?

ja nav - buus vismaz kaada teema par ko atkal pkasiities; )

paldies

mz

RE: cena dzivoklim

Nu, es nemaksatu vairaak kaa 400 USD/k. m.

Re: cena dzivoklim

mana versija par cenu tavam: ~400-500USD/m varbuut vairaak, ja esi gatavs gaidiit savu pirceeju. . .

k.

ps. domaa shito diskusiju? www.dzivoklis.lv/forum/?tid=40...

un tas ir ieskaitot tos 8-9 m?

par to diskusiju - nee bija kautkad senaak viens cilveeks prasiija liidziigu jautaajumu par dziivokli Ccaka (? vai Stabu? ) ielaa shkjiet. un situaacija arii bija taada - ka nebija visas labieriicibas. . .

platiiba shkjiet liidziiga ja ne mazaaka. . .

mz

Varianti - apskaties reklama. lv liidziigus dziivokljus, tb. cenas.

- ja ir kaads paziistams veerteetaajs vai maakleris, aprunaajies ar to, ko vinjsh domaa - reekjinies, ka maakleris sauks augstaaku ciparu, veerteetaajs - zemaaku (kaa izskataas, tad vinji, maitas, peedeejaa laikaa baidaas dot normaalus veerteejumus dziivokljiem: ( ) - ja tas ir veerteetaajs, kursh pasaka, es Tev noveerteetu par X, tad pareekjini, vai ar 65-90% no X (cik katra banka dod) Tev pietiks.

JanisPuu

Tie 8-9 k. m. ir reali klaat, vai veel kaut kas jaadara - jaajauc siena vai kaa?

Beninjus paardod neieskaitot pazobeles platiibas!

Var veel paskatiit apmeram cenas www.nams24.lv

Re[2]: cena dzivoklim

> un tas ir ieskaitot tos 8-9 m?

nee, es reekinaaju tikai dziivokli. beenini vareetu buut leetaaki, par tiem mana versija [nebuut nepretendeejot uz objektivitaati] vareetu buut kaadi ~200USD/m.

Jaunākais forumā