Sveiki, tauta
Vai kaadam ir info, par to ka Riigas uudens saaks iekaseet, par dvielju zhaaveejamo maksu, kas buus
2 Ls apmeeraa.
Man taadu lietu pateica koleegjis, kuram pazinja ir sanjeemis jau taadu reekjinu.
IK
Sveiki, tauta
Vai kaadam ir info, par to ka Riigas uudens saaks iekaseet, par dvielju zhaaveejamo maksu, kas buus
2 Ls apmeeraa.
Man taadu lietu pateica koleegjis, kuram pazinja ir sanjeemis jau taadu reekjinu.
IK
RE: _Samaksa_par_dvie¶ju_zhaaveet aju
Varu pateikt tikai to, ka mana dziivoklja peedeejaa reekjinaa (jaa, taa pasha dziivoklja, kura iipashnieku dazhi uzskata par pilniigu. . . , kameer citi to dziivokli tomeer veelas iegaadaties apmeeram par prasiito ciparu; p) ir ierakstiits - briidinaajums, turpmaak vasaras periodaa par karsto uudeni apmaksa tiks sadaliita 2 daljaas: 1) par karstaa uudens uzsildiishanu un 2) par karstaa uudens cirkulaaciju dvielju zhaaveetaajos. RD not. nr. 34
01. 07. 2003.
Nekaadi Ls 2 pagaidaam nekur neparaadaas.
Tos RD noteikumus nemekleeju un neskatiijos.
JanisPuu
RE: _Samaksa_par_dvie¶ju_zhaaveet aju
Ogree par uudeni jau sen tiek iekaseetas shaadas naudas:
1) par pateereeto uudeni (aukstais + karstais par vienaadu cenu)
2) par karstaa uudens sildiishanu
3) par uudens cirkulaaciju dvielju zhaaveetaajaaa ~ 2 Ls
4) par kanalizaaciju (peec pateereetaa uudens daudzuma) un visos periodos nevis tikai vasaraa.
jaasaka, esu diezgan izbriiniits, ka Riigaa shaadas lietas nav, jo dvielju zzaaveetaajos tak siltums tiek pateereets un neviens par to nemaksaa! ! : ))))
M.
RE: Samaksa par dvie¶ju zhaaveetaju
Es tomeer negribeetu maksaat par dvielju zhaavejamo atsevishkji, jo par uudens uzsildiishanu jau maksaaaju, a dvielju zhaavejamaa cirkulee siltais uudens.
Man vannasistaba ir kaut kaadus 2kv. m. liela(driizaak jau maza), tad rezultaata sanaak ka es cauru gadu maksaaju par vaannasistabas apkuri ap latu par kv. m. , man liekas bishkji pa sherpu.
IK