FW: Paardod 2-istabu dziivokli Mezhaparkaa

Veeljoprojaam paardodu savu 2-istabu dziivokli Mezhaparkaa Kjempes ielaa.

Uzsveru - savu, neesmu starpnieks!

Dziivoklja cena ir nokritusies - tikai 42000 USD, kas pie pashreizeejaa zemaa dolaara kursa patieshaam nav daudz.

Apraksts:

2. staavs 12-staavu kjiegjelju maajaa, specprojekts, celta apm. 1990. gadaa,

51, 9 kv. m. (t. sk. lodzhija 6. 6 kv. m), istabas 20 un 9 kv. m. , lielaa istaba caurstaigaajama. Saulains (dienvidrietumu pusee), teicamaa staavoklii.

Regjistreets zemesgraamataa. Istabaas parkets. Paardodu kopaa ar iebuuveetu virtuves iekaartu (priede) un tehniku - Electrolux pliiti un Snaige ledusskapi, kaa arii iebuuveetiem skapjiem guljamistabaa (arii priede) un priekshnamaa.

Aatri atbriivojams.

Klusa, zalja un sakopta apkaartne. Dazhu minuushu attaalumaa koop. garaazhas un staavvieta. Dazhu minuushu gaajienaa sabiedriskais transports -

11. tramvajs, 9. autobuss un mikroautobusi.

Ja ir nopietna interese, par cenu varam runaat, arii atkariibaa no taa, kaadas iebuuveetaas meebeles/tehnika tiek atstaata.

Janis

Zvaniit Jaanim 9243919 vai Sanitai 9435353 vai suutiit e-pastu uz

janis.puce¤tietoenator.com

Paaris maajas foto no aarpuses pieejami sheit:

www.dzivoklis.lv/view/4196

Un veel arii maajas foto no " putna lidojuma" : ) uznjemts kaut kad 1998-1999, vareetu padomaat:

karte.rcc.lv/rcp.asp?Cm...

P. S. Kaa Jums shkjiet, kaapeec cilveeki peec sludinaajuma izlasiishanas piezvana, noskaidro visu, kas un kaa, bet kad taa kaa naaktu skatiities, tad tomeer izraadaas, ka meklee 3-istabnieku? Kamdeelj ta laiku teereet, man zvanot. . . ? Tas taa, vienkaarshi veerojums

RE: Paardod 2-istabu dziivokli Mezhaparkaa

809 USD par m2 nav daargi! ! !

Nu piedodiet, vai es kaut ko nesaprotu vai Jums ar galvu viss nav normaali? ? ?

2 istabas, ( 1 caurstaigaajam ), komunaalie noteikti ap 50 Ls ziemaa un ap

25 Ls

Pilniigs sviests!

DainisI

P. S. Ir jaabuut pilniigi slimam, lai iegaadaatos 1, 5 ist. dziivokli pa shaadu naudu! ! !

Taadas nu taas cenas tagad ir.

Manaa hrushchovenee tikko gandriiz vienlaiciigi ir paardoti 3 divistabu dziivokli (t. sk. maneejais) par kvadaraatmetra cenu no 650 liidz 750 $. Visi ir pirmais staavs, caurstaigaajamas istabas un NEREMONTEETI. Piereekjini veel 10K remontam tas pats vien sanaaks, pat vairaak.

Vineta

Nepeerc!

Manupraat normaali.

Man kaiminjsh arii par 800 USD/m2 tirgo 78 m2 divistabu dziivokli, un nekas, tauta naak intereseejas, un nepeerk. . . .

Bet neviens peec apskates nav teicis, ka paaraak daargi.

Janis

Hei, gudriniek! ! !

Pats esi petijis tagadejo tirgus situaciju?

Piemeram - Pats nesen pasutiju savam dzivoklim novertejumu un cena pa m2 ir apm. 1005 USD (piekam ta ir zemaka cena). Ok, dzivoklis atrodas tuvak centram (Kr. Valdemara - Zirnu iela), bet toties vecaka maja un dzivoklim ir mazaka platiba.

Janis

Kura tā māja skaitās pēc adreses?

JP

PS dzīvoju turpat un gribās sava dzīvokļa aptuveno cenu noteikt. . .

Man taa shkjiet, ka man ar galvu viss ir kaartiibaa, paldies! : )

Shii konkreetaa dziivoklja cenu ietekmee rajons - Mezhaparks. Tur ir tikai 6 shitaadas maajas (tagad gan blakus celj 6 jaunas, 4-5-staavu, bet par taam nekomenteeshu), taalaak ir mezhs un privaatmaajas. Zaljsh un kluss rajons, kaa jau rakstiiju, tai pat laikaa pietiekami tuvu centram - ar 11. tramvaju kaadas 15-20 min liidz darba Laachpleesha ielaa sanaak. Un 11tais no riitiem naak pa 4-6 minuuteem. Ja brauc ar auto, tikpat taalu kaa tramvajs, uz otru pusi ir koop. garaazhas, kuraas var iireet gan garaazhu, gan staavvietu, vai nopirkt garaazhu, ja ir taada veelme. Es garaazhu iireeju par 15Ls meenesii.

Par garaazhu pirkshanas cenaam nekaa nezinu.

Maaja ir celta apm. 1990 gadaa, no dzeltenajiem kjiegjeljiem, attieciigi klusaaka par vecaakaam padomju maajaam, iipashi jau panelju (kuras, imho, veido lielaako dalju piedaavaajumu tirguu).

Iire/apsaimniekoshanas izdevumi kopaa ar komunaalajiem shobriid ir ~20 Ls meenesii, ziemaa ap 40-45, plus elektriiba un telefons.

Nu taa apmeeram.

Ja ir veel jautaajumi, labpraat atbildeeshu privaati vai listee.

JanisPuu

Nr. 9.

Kuraa tad Tu dziivo? : )

JanisPuu

Hehe, tas bij par Valdemaara/Zirnju krustu: ))

JP

PS Neko sliktu nedomaajot - savulaik vides risku lekcijaa, kaut kaads to lji profesors vai kas liidziigs teica, ka iisteniibaa

Mezhaparka apkaartne skaitaas viena no piesaarnjotaakajaam Riigaa - thx to ruupniicaam un armijas hernjaam blakus. . . Mani arii tas stipri izbriinija, taa kaa necentieties mani paarliecinaat par kaut ko: ) Zalji jau tur ir, bet kaa saka " nevis, kas smarzho ir pukje" : )

: ) cik sen bija taa lekcija un cik seni dati?

Armijas hernju tur vairs blakus nav nekaadu, vecajaa armijas daljaa kaut kaadus kokus kraamee vai tml. Superfosfaata ruupniica sarkjenee arii vairs sen kaa shancee, taas deelj sarkjenes pusee kokiem kalta nost galotnes.

Paliek TEC-2 un kas tur par ruupniicaam tam blakus. . .

JanisPuu

P. S. Ja arii Tu man pieraadiisi, ka tiiraaks par Mezhaparku gaiss ir, teiksim, Purvciemaa Kjiinas muura rajonaa vai, piem. , Saharova ielaa, es tik un taa uz turieni nepaarvaakshos: DDD

Dati ir pagaajushaa gada nogale. : )

Un tas, ka tur vairs nav nekaadu ruupniicu un armijas hernju, veel nenoziimee, ka tur viss ir tiirs - meesli paliek zemee un tik aatri viss nepazuud. . .

JP

Starp citu, par sho teemu runaajot - vai buutu labaak, ja istabu kopeejaa platiiba buutu tie pashi apm. 29 kv. m. , bet sadaliijums liidziigaaks, teiksim, 14 un 15? Un veel atsevishkjas ieejas, teiksim?

Ja peerk braalis ar maasu vai tml. , tad jaa, bet ja peerk viens cilveeks vai

2-3 cilveeku gjimene, tad nafig lielaaku platiibu guljamistabai? Ko Jums tur bez gultas un skapja veel vaig likt? Labaak, lai lielaa istaba ir lielaaka, vismaz ir kaadam viesim, kur novietoties, ja nu gadienaa kaads ciemos atnaak : )

Un caurstaigaajams vs. atsevishkjas ieejas - jo mazaak koridorii durvju, jo vairaak vietas skapim vai kam citam. Ja lielaa istaba pastaaviigi netiek izmantota par guljamistabu, tad, imho, caurstaigaajams tieshi forshaak. . .

Vismaz man taa shkjita, dziivojot tur vienam vai divataa.

Protams, labaaks variants ir, kad visaam istabaam ir vismaz 18 kv. m. , bet tas jau cits staasts par citu dziivokli vai maaju un citu cenu aciimredzot . . .

JanisPuu, izmanto shito dziivoklja paardoshanas epopeju arii petiijumiem par cilveekiem, viedokljiem un gaumi: ))

To pat pa TV teica vienaa raidijuma: )

Ljoti buutisks moments - taa ir KJIEGELJU maaja. Luuk, ko par paneljnieceem raksta:

www.realty.lv/rus/news/?catego...

Armands

Jaunākais forumā