1) dzivoklis taapeec ka maajaas noskatiijos filmu un sagribeejaas pabraukaaties, bet lai nedariitu mukljkjibbas tomeer gaaju kaajaam;
2) auto taapeec ka muuvijs bija 2 fast 2 furious, un tur ir
3) utenis taapeec ka biju arii lietotu apgjeerbu veikalos\
4) offtopic tik un taa, taapeec - SORRY
5) par teemu beidzot. . . . .
nu sagribeejaas man iegaataa gaizszila dzhinsa jaku - nu ja griibaas tad jaakaapj mekleet, marshruc bija apmeeram taac: saakam no Cirka, pa
Baronielas visaam bodeem ash liidz sportpilis (ieskaitot), tad pa Chakielu atpakalj liidz Dzirnavielai un pa Dzirnavielu liidz pat " Gigantam" , no " Giganta" uz tirgu, no tirgus uz U/V Centrs, no Centra atpakalj uz Cirku . . . . . . . kopaa tika apskatiiti kaadi 30 - 35 veikali/stendi ar zilo audumu, uzmeeriitas kaadas 15 jakas, bet. . . . . . nekur nebija tik liels (? , me ir apmeeram 186cm garsh un apmeeram 115kg svariigs) izmeers kaa man vajag, nu pareizaak sakot bija arii taads izmeers kaa man vajdzeeja bet tad MELNS (pretiiga kraasa, un veel vasaraa), so, jaajautaa padoms cilveekiem vairaakiem, kur mekleet tik lielu gaishzilu jaku no dzhinsa? ? ? ?
zinu ka vispaabaa taadas existee, jo esmu redzeejis arii lielaakus cilveekus taadaa apgjeerbaa, bet peedeejaa laikaa neviens negadaas, taa vareetu uz ielas pieiet un pajautaat: )))
SX nemaz nezinaaja ka ir tik " liels" kljuvis: )
P. S. sorry veelreiz ja kaadam shis viens mails sabojaa visu dienu/nedeelju/dziivi