RE: apkopeejas maajaas
un cikta biezji jaapieliek skapiitis? : )) atsjkjiriibaa no nemitiigi mazgaajamiem traukiem, griidaam utt.
maara
Aha, ierunaajaas arii sieviskjaa puse: -)
A par skapiiti ir jaaklausaas katru dienu, kameer pieliek.
Un tikmeer jau ir kaut kas cits saluuzis, atlupis, nokritis u. t. t.
Janis
Tieshaam, nopeerc draudzenei putekljsuuceeju un paliidzi slauciit traukus: )))
Juris
Gruuti ir tikai pirmos gadus - peec tam pierod. . .
Re: apkopeejas maajaas
a priekshkam teu veel draudzene, ja ir truuciigaa meitene pa 5. -? : D
KPL
Oi, smagu tematu pacelat. . .
Tieshi ta jau ir: darbi dalas virieshu darbos un kopejos, savukart nauda mums iedalas draudzenes naudaa un kopejaa: ))
Bet vienmer jau paliek iespeja dzivot vienam: )
uztveriet tacu sievieti blakus kaa brinumu, kas juusu-viiriesu gruutajaa, smagajaa, tumsajaa dziivee ir kaa Saules stars. UN dodiet sievietei iespeeju ATLAUT jums vinai pasniegt ziedus un pagatavot brokastis. . .
--
Best regards,
Ieva mailto: ieva¤kubs.lv
Peec manas informaacijas un pieredzes vareetu buut 3 Ls. par reizi.
miilsh un puukains saules starinsh, bet pretendee uz viirieshu amatiem
nulablab, nevaig jau otraa graavii braukt; )) taksj traukus sjmucee abi un eed, kaa zinaams, ari abi dzimumi, un aizkam man muuzjam gludinaat kreklus, ja netiek gludinaati mani bruncji? : ) nevienam (! ) nevaig iedomaaties, ka maajaas atnaakot tikvien darba kaa diivaanaa ievelties.
maara
: ) kuri ir viiriesju amati?
m.
No shitaada teksta skjeermi palika. . .
Man skjiet, ka abiem jaamainaas, ja reiz shitaadi jautaajumi paceljas.
Abi tacu vazaajaties pa griidaam, leitojat kontaktus un skapju durtinjas. Vai tad gruuti kaadreiz griidu izmazgaat? Nu un ja skukjis speej tikai shaadus jautaajumus uzdot, bet pati seezj kaa torte maajaas. . . Nu tad labaak savaakt " nabadziigo meiteni" un cereet, ka taa nebuus paarlieku emancipeejusies un safeminizeejusies, lai dariitu lietas normaali.
. . . Ja nu veiniigi abi esat tik aiznjemti, ka maajaas esat 12os naktii un jau 5os jaabuut darbaa. . . Tad veel ok. Tad var saprast, ka vienkarshi nav speeka.
AnnA. . .
Nupat jau shii diskusija saak skjebinaat! ! !
te tak nav nekaada feministu un shovinistu liste: ) kur apspriediisim kas kuram jaamazgaa. . .
apkojeeja maajaas tas ir ljoti normaali 1x nedeeljaa. cik man naacies dzirdeet ap 7ls par 1 reizi tiek maksaats (protams atkariigs no dziivoklja platiibas). Turklaat labak nekaa pateereet vienu no divaam briivdienaam nedeeljaa un pasham visu berzt un tiiriit!
davai par teemu! : )
Smasher
>: ) kuri ir viiriesju amati?
programmeetaajs piem.
un, maara, nav jau visas sievietes taadas ka Tu saules starinji diezvai zinaatu ar ko atshkjiraas 98. no 95.
: ) kuri ir viiriesju amati?
Par to majas tirishanu runajot, esmu dzirdejis, ka visjautrakais pasakums izvershas, pazvanot uz intimservisu, uzaicinot majas meitenes un tad aicinot vinjam tos majas darbus padarit. Sanak gan dargi, toties varen jautri: )
Kaadeiz bij anekdote par sievieti no Chaka ielas, kuru viiruks nopirka tieshi griidu mazgaashanai: )
Iedaliijums sievieshu/viirieshu darbos bija, ir un buus. Sievai nekad neienaak praataa kaut ko no veikala nest vai vienkaarshi nest smagumus. Man savukaart nu ljoti reti sagribaas mazgaat velju (kaut arii ar veljas mazgaajamo mashiinu tas nav diezko gruuti) vai griidu. . . Tas daliijums ir daudzaas mazaas lietinjaas un taa 5-latu meitene tieshi vareetu ieprieceet sievinju, atvieglojot vinjas ikdienu. Man savukaart shaadi sevi iepriecinaat ir kudi daargaak - pameegjini taas pashas durtinjas skapim paluugt kaadam pieskruuveet. . .
JP
> saules starinji diezvai zinaatu ar ko atshkjiraas 98. no 95.
Starpiiba ir tieshi 3!
JP
Ps Ja spams, tad spams!
man abi vecaaki bi programmeetaaji tad, kad lielaakaa dalja cilveeku par kompjiem i dzirdeejusji nebij, mok esu taa sekas? : )))
maara, iisti nespeetu defineet ar ko atsjkjiras 98 no 95
Nu i pateici. . . programmeetaajs; ). . . tas nu gan ir TIKAI VIIRIESHU amats.
Tas offtopic
Man ir viena daama zinaama, kas veic shaadu servisus - apkopshanu maajaas - videeji 5 Ls, bet nu domaajams, ka tas atkaraasies no tilpuma.
Ja ir interese mail priv plz.
AnnA
>: ) kuri ir viiriesju amati?
Dzelzcelja shpalu liceejs: )
2G
Re[2]: apkopeejas maajaas + pa teemu
Viss ir loti subjektiivi, Tev vienkarsi nav taaas labaas programeeetaajas gadiijusaas, bet taadas noteikti ir, es pat dazas zinu: )
ieva, centusies apguut programmeesanu, bet sapratusi, ka nav jeegas sevi taaa mociit, jo ir tacu skaistaakas lietas
Bet lai buutu pa teemu:
varbut peec pieredzes varat pakomenteet, vai maajas pamati ir vai nav jaasiltina. . Gudras graamatas saka, ka nevajag, bet ir laudis, gas apgalvo preteejo. . .
--
Best regards,
Ieva mailto: ieva¤kubs.lv
sveiki visi, es tikai varu pateikti to ka shaada lieta - tas ir super un jenbkuram kursh pelna pietiekami lai varetu atlicinat Ls 20 menesii un daudz stradaa - rekomendeeju! Tas ir taads atvieglojums ka vari doties atpusties jeb ko citu darit nevis pavadit sestdienu shrubeejot maaju un pleteejot. . . man zinaamais variants ir Ls 5-6 par tirisihanu un gludinashannu. . . . vel varu piebilst to ka iistniibaa atrast normalu (neizdzer baaru, nezog, naak likaa, var atstat atslegas) kundziti shadiem darbiem ir arkartigi sarezgjiiti! ! ! . . . bezdarbs valstii esot. . . jasmejas. . . . man zinaama ir aiznemta pilnibaa. .
i
Sveiks: )
Ja vajag veikt maajas uzkopsjanas darbus - zvaniet 9288432 vai rakstiet
a1¤latnet.lv (Ieva) un vienojaties par darba apjomu un cenu.
Maris
Re: apkopeejas maajaas + pa teemu
> Bet lai buutu pa teemu:
> varbut peec pieredzes varat pakomenteet, vai maajas pamati ir vai nav
> jaasiltina. . Gudras graamatas saka, ka nevajag, bet ir laudis, gas
> apgalvo preteejo. . .
nu tais pashaas gudraas graamataas saka ka ja ir dziljaaki par grunts sasaluma dzinjumu tad nivaig, a ja seklaaki tad vajagot gan, bet cik sapratu ne pashus pamatus bet grunti pa perimetru lai samazinaatu to sasalshanas dziljumu, citaadi ja grunts zem pamatiem sasalst, tad vis varot beigties ar izcilaashanu un plaisaam sienaas vai pashu pamatu deformaaciju. bet jebkuraa gadiijumaa nosiltinot arii pasus shiem nebuus jaapiedziivo sasalshanas pasaakums kas nau diezko veseliigi
iemetu aci savaa projektaa, tur shie paredzeeti 90 cm dzilji un bez situmizolaacijas
reinis