RE: traukus mazgaajoshais aparaats (SPAM)
un vispaar, ja ir 2 cilveeki, kas eed maajaas ne paaraak biezhi. . .
------------------------------
Jaa, vot to es saprotu - tas ir SLINKUMS! ! ! : ))
Lai gan vispar jau ljoti labi saprotu - pasham identiska situacija - dzivojam divata, majas esam reti, nekadus lielos hajus netaisam, vienalga vienu bridi atpakalj bija pavisam nopietna ideja sarunat vienu trucigu meiteni, kas reizi nedelja par 5 lati maju iztiritu. Bet beigas tomer kauns palika, un to domu atmetam: )))
RE: traukus mazgaajoshais aparaats (SPAM)
tieshi taa - slinkums: ) bet tik pat labi arii velju var mazgaat ar rokaam, utt, shajaa gadiijumaa man intereseeja vai ir veerts par to slinkoshanu maksaat un vai nesanaaks varijants ka kjeepa taadi pati + veel jaamaksaa: )
hei, bet ideja par truuciigu meiteni un Ls 5 ir laba: ) es arii gribu: )
kristaps
RE: traukus mazgaajoshais aparaats
Vispaareejaa spama juuklii tomeer nav atbildes uz jautaajumu - vai njemtne ar trauku mazgaajamo mashiinu atsver guustamos labumus? Trauki taapat ir jaaieliek, jaaiznjem, dzirdeets arii, ka ieprieksh jaanoskalo eedienu atliekas. Un vai gana labi nomazgaajas pretiigi taukainaas pannas?
Vineta, pieshaavusies nomazgaat traukus pa to iiso briidi, kameer teejkanna uzvaaraas. . . Tajaas reizees, kad miiljotais viirietis nenomazgaa. : )
Figvinjzin. . .
Mums ir taada, ja gadus 8, Electrolux. man parasti ir slinkums nodarboties ar trauku salikshanu tajaa, taapeec sagaazhu visu izlietnee, un nomazgaaju, un atstaaju lai nozhuust blakus izlietnei.
Sievai atkal slinkums mazgaat - vinja kraamee tajaa aparaataa, peec tam kraamee aaraa, jo prieksh kam tad tas aparaats te esot.
Nomazgaajas gana labi, tiesa, panaas nekad neesmu tur stuukjeejis iekshaa.
Ja man tagad buutu jaaizdod kaadus 300Ls par to, + veel jaapaartaisa pusvirtuve, lai trubas un elektriibu piesleegtu - es diez vai parakstiitos.
Toreiz, ievaacoties jaunaa dziivoklii un taisot virtuves meebeles tieshi tai virtuvei, likaas pats par sev saprotams, ka vajag.
Janis
Re: traukus mazgaajoshais aparaats
1) kaart - trauki rietumos cik esmu gjimenees bijis, ir miiiilziiga kaudze ar traukiem alja franchu stikls vai Kjirsons. Mums parasti ir labi ja 6 vienaadi skhjiivji virtuvee: ))) Tad nu katru eedienreizi njemam no kaudzes tiirus shkjiivjus, eedam, lielaas paliekas iekasaam misene, stumjam trauku mashiinaa. Tas pats ar kruuzeem - kafijas un teejas biezumus misenee, kruuzes apraataa. Kad nu ir pilns, nospiezam pogu, peec kaada laika atveram, ieliekam sausos traukus plauktaa. No sii izriet 2. punkts
2) gaisa zhaaveeshana traukmashiinai jaabuut apriikotai ar gaisa zhaaveeshanu (turbo tur etc kaa to sauc razhotaaji); tad, arii naakajaa riitaa atverot mashiinu, trauki buus sausi un liekami uzreiz plauktaa. A es skatoties rietumu virtuves iekaartu katalogu ilgi briiniijos - kur tad trauku zhaaveejamie sieti? : ))) Ja mazgaa ra labu mashiinu, nekas nekur nav jaazhaavee, to vienu dakshinju var arii ar dvieli noslauciit.
3) cena - normaala mashiina laikam diemzheel zem 300Ls nevelk. Ja nav liela gjimene, iesaku njemt pusplatuma - tomeer vieglaak iekombineejama. Ja cilveeks nav paarmeeru esteets vai nevajadziigi bagaats, imho no iebuuveejamajaam nav jeegas. Izskataas protams labaak, bet nu cena. . .
4) no cenas izriet naakamais punkts - ir jeega mekleet discount electric
Verneraa vai kur citur. Domaaju ka vizuaalie defekti trauku tiiribu neietekmee.
UL pagaidaam bez traukmashiinas bet ar vietu kur to iebuuveet. . .
> Ja cilveeks nav paarmeeru esteets vai nevajadziigi bagaats
Perfekts teiciens - nevajadziigi bagaats!
> UL
Assmastera pieredze dod par sevi zinaat?
JP
Ar iebuuveeshanu mums ir atrisinaats taa, ka neiebuuveejama trauku mashiina ir iebuuveeta skapiitii: -)
Atver skapiisha durvis, tad atver trauku mashiinas durvis, un operee: -)
Janis
Ja ir liela gjimene ar daudz beerniem, tad varbuut ir jeega no traukmashiinas. Bet normaali ir iedibinaat kaartiibu ka paeed un katrs savus traukus nomazgaa (ljaunaakajaa gadienaa noskalo). Tad paliek tikai katli/pannas (tiesa tas ir pats nepatiikamaakais. Veljmashiina darba ietaupiishanas zinjaa ir daudz nepiecieshamaaka. Traukmashiina savukaart labi noder kantoros kur cilveeki par slinku lai aiz sevis pavaaktu.
M. labak gribeetu kreklu pleteejamo mashiinu: )
> M. labak gribeetu kreklu pleteejamo mashiinu: )
Taada reaali ierulleetu. . : )
Nepatiikamaako maajas darbu TOP:
5. Eest gatavoshana
4. Trauku mazgaashana
3. Griidu mazgaashana
2. Puteklju slauciishana . .
and the winner is? !
. .
1. Gludinaashana!
2G
Par griidaam un putekljiem - varbuut ir zinaams kaads, kas ir riskeejis iepirkt Trilobiitu?
Man likaas, ka tam jaamaksaa > 2k Ls, kad uzzinaaju, ka tikai 999 Ls, gandriiz saakaam domaat par liizingu utml: -)
www.trilobite.lv laikam to vareeja iepeetiit.
Janis
Apsties zhurnaalaa Tehnika Mums, aktuaalajaa numuraa ir testinjsh.
Rezumeejot - maajaas tomeer vajadzees puteklju suuceeju, kaut vai no leetaakaa gala: ) Gan jau ka google arii ko var pateikt par sho.
ksp
IMHO, taapat kaa ar Rainbow - laba lieta tiem, kam nav kur likt lieko naudinju.
Smiekliigaakais tas, ka amerikaanji (Hammacher Schlemmer) analogu piedaavaa jau vairaakus vairaakus gadus par summu, kas mazaaka vismaz reizes piecas: www.hammacher.com/publish/6663...
Juris
Fak to elektroluksu, bet es domaju, ka labs ir sitais aparats. Tu to ieprogramme darbam uz laiku no 9. 00 lidz 18. 00, lai tur njemaas pa dzivokli, atbrauc majas un viss tirs. Tos mazos puteklus jau ir visgrutak savakt
Tev ir/(bija) tas electrolux? Pastaasti, padalies pieredzee!
Janis
es domaju to elektroluksa Trilobitu, kursh maksa 1000 Ls, bet sito amerikanu variantu var dabut par 200. Tapec ari fak to elektroluksu.
Jaa, 200$ jau ir interesanti. Cik vareetu maksaat muita?
Vineta
shippings bija ari ap 200 $ bet vislabak jau ir atrast kadu, kas brauc uz statiem, un tad nekadas muitas nebus jamaksa
shito 999 lvl putekljsuuceeju alfaa demonstreeja, viens taads peec paskata \m/ paaris domiigi nopeeta un viiruks noburkshk:
" kristiini (aciimredzot maajkalpotaaja) neaizvietos, bet kakjim gan buutu interesanti" : )
peecis
Muita ir sikums - 0% vai sliktakajaa gadijumaa kads 1-2%, bet PVN ir jamaksaa no visa kas ir dargaks par 50Ls un tiek sutits privatpersonai. Ja var sarunat ar vinjiem lai tie uzraksta uz kastes tipa 67$ tad vispar nekas nebus jamaksaa. . . Muitaa skatas tikai to kas rakstits uz kastes vai pareizak sutishanas papiiraa, nekadus katalogus neizmanto.
Maris
a vai shis ies uz 220V/50Hz?
uzladetajam bus vajadzigs cits barosanas bloks, tas ir nieks,
nu re! tur jau tie joki saakaas! un vai ir veerts uznjemties risku suutot caur internetu, gaidiit kameer pienaak pa pastu, iespeejams veel atmuitot un pirkt atsevishkju baroshanas bloku. . . un visa pleeshanaas paaris dolaaru deelj!
manupraat LVL999 ir _sakuma_ iepaziishanaas cena, nepaies ne gads kad cena buus kritusies uz pusi vai vairaak un tad jau nu tochna nebuus veerts pasuutiit to daiktu no Amerikas.
IMHO,
Smasher
Nu vot tadi ka Tu, Smasher, iespejams, par daudz ko parmaksa vairakas reizes. Acis darba nobijas, rokas darba nebijas: )
Vai tad paarmaksaat ir kas slikts? arii tiem kas tirgo elektroluxu ir no kautkaa jaadziivo! ! !
bet ja nopietni, tad padomaa pats cik tad ilgi tam trilobitam tureesies cena 999lvl? ? ? paskaties kautvai uz mobiljaliem telefoniem, kaa tiem kriitas cenas - 7-8 meneshu laikaa cenas nokriitas preciizi uz pusi! un tagad aprekjinam cik izmaksaa trilobiita pasuutiishana no amerikas + risks + sazinvinjvelns kaa ir ar garantiju utt. arii par riska minimizeeshanu ir jaamaksaa!
Smasher, trilobiitu (vismaz pagaidaam) pirkt netaisaas
Ja nopietni: ) tad trilobiits ir luksusa prece, kuraam cenas nemeedz kristies.
Husqvarna jau paaris gadus piedāvā zaales pļaaveeju ar taadu pashu darbiibas principu - pavasarii izliec maurinjaa, rudenii savaac.
Kaa maksaaja Ls1000, taa arii maksaa: (
askolds