vai kads ir izveicis parkrasosanu tapetem?
cik ilga laika izzust viena karta. uz bundzas rakstits ka pec 1h jau ir pieskariena drosha.
Vai tas nozime ka jau pec 1h es vsru otru reizi krasot?
vai kads ir izveicis parkrasosanu tapetem?
cik ilga laika izzust viena karta. uz bundzas rakstits ka pec 1h jau ir pieskariena drosha.
Vai tas nozime ka jau pec 1h es vsru otru reizi krasot?
RE: Krasojamas tapetes
Labaak pec 2 h, atrak zuus otra kaarta: )
uz taas pashas bundzas noteikti ir rakstiits arii peec cik stundaam driikst kraasot naakosho kaartu; tas parasti nav viens un tas pats cipars! (un atshkjiras dazjaadaam kraasaam)
liekas ka nebija, bet varbut kads zin pec cik ilga laika var krasot otreiz
Sadolin krasai?
Remonts
Krasojamas tapetes tas ir forshi: ) nepagaja ne 2 dienas un remonts virtuve pabeigts: )
p. s. iesaku tikai nekrasot tapetes tada pasha krasa ka pirms tam. loti gruti redzet kur krasots kur ne - bez maz ar pirkstu japarbauda.
p. s. s. - Ja perkat kaut ko Nelsa veikalos sekojat lidzi cenam stenda un rezultatam ko redzat cheka un cik naudas samakasajat ir kljudas protams veikala labaa: (
RE: Remonts
ja jau nevar atshkjirt kur ir kraasots un kur nav, kaapeec tad vispaar ir jaakraaso? : )
Re: Remonts
analogjiski, neticiet cenaam ko jums nosauc pa telefonu, man tika nosaukta juutami zemaaka cena nekaa iisteniibaa. Rezultaataa cilveeks atbrauc pie vinjiem, nevis konkurentiem - bet diemzheel naacaas pie vinjiem tomeer pirkt to regipsi
KPL