Vai tas ir no www.radioseta.lv ?
Mēģināta ir tikai pults ar manuālu darbību, bet izklausās, ka sitie būs prātīgi.
Principaa cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
vai arii daargaak:
www.majasmilulis.lv/lv/katalog...
Bet raadaas, ka razhotaajs viens un tas pats.
Kaa ar to pulti, tas ir tiiri apmaacot suni straadaa??? Peec kaada laika nemeegjinaaja nograuzt siksninju?
Kad pāris gadus atpakaļ bračka štatos tādu ierīkoja, jo apdrošinātāji tur citādi negrib nemaz ar tevi runāt, tad es ļoti skeptiski uz to skatījos, bet viņš tik teica, ka strādājot ļoti ok un tur tādas esot daudziem ... viņam bija tieši ar to vadu zemē .... ;)
Nu nez. Paziņas arī uzlika kaut ko līdzīgu - tipa kā kāp pāri vadam, tā ar elektrību pa kaklu. Rezultātā suns palika bailīgs un neatkāpās no saimnieka ne par metru. Tā arī nelieto vairs no sistēmu.
Pašam man bija suns, kas bez īpašas sišanas vai elektrības dārzā staigāja starp dobēm tikai pa taciņām, tā kā man liekas ja bobis ir stulbs, tad tur nepalīdzēs ne elektrība ne suņu skola.
Man veseliem 2 paziņām ir šādi verķi uzstādīti:
1) pēc pieredzes, vajag šo lietu likt jau mazam sunim (tas būtu rekomedējoši)
2) Tikko uzstaada siksnu(ganu) obligāti vajag salikt karodziņus un tā nežēlojot tur kur atrodas ieraktais vads, lai sunītis saprot, ka tuvojoties šiem karodziņiem būs slikti, tad viss būs OK. Pēc mēneša karodziņus var ņemt nost, lai nebojā skatu 
Vispaar pazinjas prieciigi?
Par tiem karodzinjiem manuaalii izlasiiju - sunim ir jaarada tieshu asociaaciju ar "liinijas shkjeersoshanu".
Veel viens jautaajums - ja nu sunim tomeer izdodas tikt "otraa pusee" - apakalj vinjsh ar negribees naakt?