Re: vecaa teema - logi
Man savukaart interesee vai ir kaads saskaaries ar biidaamajiem PVC logiem.
Redzeeju kaadaa lodzijaa taadus un iepatikaas taa doma.
Jeb arii bez raamja bija kaadas biidaamo stiklu sisteemas kaa shiis:
www.junik.lv/~mionspro/html/lv...
AgriX
RE: vecaa teema - logi
Lodzhijas aizstikloshanai OK, ja vien atradiisi kaadu firmu, kas ar to gribees nodarboties, jo tas ir daargi un pieprasiijuma praktiski nekaada.
Materiaali katalogos gan jau ka ir visaam logu firmaam, bet diez vai kaads kaut ko tik ljoti specifisku tur uz vietas. Bliiveejums arii buus visai nosaciits - ar kaut kaadu labaakajaa gadiijumaa slotinju paliidziibu, kuraam stipraaks veeljsh puutiis cauri.
Logi ar shaadu sisteemu afaik nepastaav, ja arii kaut kas taads ir, tad cena buus nesameeriiga deelj jau mineetajiem iemesliem.
JA, citu starpaa straadaa arii paaris logu firmaas
logi
Un kaa ar koka logiem sajaas firmaas?
UL izpeetiijis kaudzeem plastmasas logu taisiitaaju - tipa Montaaznieks,
Batijas logu serviss, Baltijas logu agentura, Nelss logi, Mono, Glaskek,
Elkor sisteemas. . .
diviem kantoriem paluudzu koka logiem taami - logu agjentuura atsuutiija kaut cik laikaa, Siguldas galdnieciiba jau 2 nedeljas nevar sareekjinaat taami. . . Staliem ir Riigaa paarstaavis? Kas veel taisa koka logus? Flora?
Nu, normalus koka logus, nevis lecekshu stiklus; -)
Re: logi
Nu ir viena firma SIA " Koksne" atrodas Rūjienaa, bet straadaa uz
Riigu. . Nebuus leeti, bet kvalitaate visaugstaakaa. .
t. 4263241
RE: logi
Tehnologjija nosaka, ka koka logu cena buus vismaz 1. 5x lielaaka, kaa plastmasniekiem. Ja kaads piedaavaa leetaak, tad ir pilniigi droshi, ka kaut kas nav kaartiibaa un taadus labaak nenjemt.
JA
RE: logi->durvis
Pie viena, vai kaads var ieteikt, kur mekleet koka durvis (ieksheejaas)?
Piezvaniiju uz to firmu - viss buutu labi, cena arii sapraatiiga - 55 ls par kv. m. +furnituura, bet vinji var tikai uz juulija vidu, man vajadzeetu aatraak.
Vineta
ok, pashiem koka logiem taa cena taada var arii buut, bet ja njem paareejaas izmaksas klaat, tad toch var sanaak tikai nedaudz daargaak, kaa plastmasnieki. Es arii taisiiju cenu aptaujas plastmasniekiem, Krone un
Montaazhnieks gribeeja neadekvaatus ciparus par montaazhu - diviem logiem ap
100-130. Vislabaakais, ko atradu, bija " Batijas logu serviss" (ceru, ka pareizi atcereejos), vinjiem bija ap 70 montaazha un relatiivi leeti, bet pat labaakas konstrukcijas logi, nekaa citiem.
Beigaas nospljaavos un pasuutiiju koka logus, pie tam mainiishu arii vieniigo no ieprieksheejaa iipashnieka mantoto plastmasnieku (ja kaadam vajag piem. vasarniicai, var uzreiz pieteikties: ) Taisa tukumnieki, sia
Dorno Koks. Pats atsauksmes nevaru iedot, taisa veel, bet cena ar koka palodzeem, pastaaviigo ventilaaciju un montaazhu ir tikai par paardemit % lielaaka, nekaa plastmasniekiem kronee un montaazhniekaa.
Ja UL ir taa persona, ko domaaju, tad vari ievaakt atsauksmes arii pie bijushajiem koleegjiem - Edviina M. , Kaarlja B. u. c. : )
k.
a ja tos relatiivos % paarveersh faktiskos skaitljos, cik ta beigaas sanaak tiem tukumniekiem Ls par m2?
reinis
Kaadus gadus divus Staljiem paarstaavnieciiba bija netaalu no stacija, laikam taa ir birzniekupiishiela.
UL varu paraadiit kaadi izskataas vinju logi peec paaris gadiem.
M.
> Kas veel taisa koka logus? Flora?
www.mezmali.lv/l_eiro.htm
www.logi.lv
MARIO wrote:
> Kaadus gadus divus Staljiem paarstaavnieciiba bija netaalu no stacija, laikam taa
> ir birzniekupiishiela.
> UL varu paraadiit kaadi izskataas vinju logi peec paaris gadiem.
> M.
a kad tu pats shiem uzmet aci tev gribas: ) vai: (
un kaa peec paaris gadiem ir ar kopshanu? neprasaas peec paarkraasoshanas vai kaa tamliidziiga?
reinis
Viss saakonteejais reekjins (logi, palodzes, ventilaacija, montaazha) kopaa ap Ls 121/m2. Taalaakais jau ir kauleeshanaas jautaajums: ) Kam ir konkreeta interese, mail priv. , iedoshu kontaktus.
ksp
Ir taa veerts, lai arii leeti nebija.
Logi ir ar stikla paketeem, lakoti, virsmas kvalitate taada ka liekas bezmaz plastmasas: ), aaraa ruupnieciski kraasoti. Izmainjas nav redzamas.
M.
Es koka logus suutiiju Zvejniekciemaa Age&co firma saucas.
Vinji gan taisa tikai ar trim stikliem logus.
Cenas loti normalas, ja ir interese par kvalitaati vari mailot privati un sarunaat apskati dabaa. Vienigi bij problemas ar terminjiem. . .
Moodza
Re: logi->durvis
Ir rigaa tads kantoris/noliktava/veikals daugavgriivas ielaa. Atrodas tur kur kadreiz bij(vai vel ir) stikla rupnica (~5 tramvaja galapunkts).
Saucas laikam Magnaats. Kad biju tur zinkariibas pec iegaajis tur sameraa daudz dazhaadu koka iekshdurvju bija.
Moodza
> un kaa peec paaris gadiem ir ar kopshanu? neprasaas peec paarkraasoshanas vai kaa tamliidziiga?
Tur jau taa nelaime, ka prasaas. laka atluup (parasti lako vinjus, pirms tam beiceejot) un tad? kasiisi visu nost, sliipeesi un lakosi pa jaunu, vai kraasot? Taa jau excelenti, pie tam var dabuut par labu plastmastnieku cenu.
Bet nu - briinumi nenotiek, par visu ir jaamaxaa. Taapeec jaapadomaa kas vairaak incee - viegla kopshana un bezruupes liidz muuzha galam (tiesa skraapeejas) vai kopshana ik pa 5. . 10 gadiem.
PiepZz
Tu shobriid saliidzinaaji plastmasas un koka logus?
Ja Tu domaa, ko izveeleeties, tad njem veeraa veel taadus apstaakljus, kaa izskats - plastmasas logi izskataas peec plastmasas (ar domu - leeti), kraaso tos kaadaa tonii gribi. Koka logi izskataas labaak (tas gan, protams, ir gaumes jautaajums). Otrs - plastmasa saulee ar laiku deformeejas.
JanisPuu
Tieshi taa. Es gan dziivoklim buutu njeemis plastmasas, ja buutu iespeeja dabuut ar smuki noapaljotiem raamjiem un iekshpusi citaa kraasaa, bet visi piedaavaa tikai kantainus raamjus un marles baltu kraasu. blueeeeee. . . .
8O~~~~
Veel viena probleema plastmasniekiem - raamji ir ljoooti biezi, ja veel tur ir veramas veertnes, tad vispaar. Ir gadiijies redzeet lielu stiklojumu pa pusi maajas sienas, kur kaada ceturtaa dalja ir plastmasa. Nu pabriesmiigs skats. . . .
ksp
Re[2]: logi
Hello IntrudaH,
Nunu un kocinieki peec tavaam domaam ir plaanaaki? ?
Neticu ka ir tikai marles baltumaa visi, ir arii citos tonjos.
Kas ir noapaljoti raamji? ?
--
Best regards,
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
Re: Logi
> Nunu un kocinieki peec tavaam domaam ir plaanaaki? ?
Tieshi taa, ir plaanaaki. Koka raamji ir daudz izturiigaaki, nekaa plastmasas ar visu armatuuru. Pieveers uzmaniibu sainstaleetiem paketniekiem, uz aci jau var pateikt, kur ir koka, kur plastamasas, visvieglaak peec veertneem. Nu var jau buut, ka plastmasnieki arii ir plaanaaki, bet tad ar kaukaadu nezheeliigu armatuuru un ne jau tie leetaakie.
Vislabaakie shajaa zinjaa ir alumiinija raamji - visizturiigaakie un plaanaakie, kaa arii ar tiem var veidot milziigus stiklojumus dazhaadaas formaas. Bet daargi nejeegaa.
> Neticu ka ir tikai marles baltumaa visi, ir arii citos tonjos.
Protams, katalogos ir, bet reaali nav pieejami, neesot pieprasiijuma.
Aarpusee visaadi tonji, iekshpusee tikai viens. Es arii saakumaa neticeeju.
> Kas ir noapaljoti raamji? ?
www.rehau.lv/hochbau/neue_syst... pieejami tikai lielaas partijaas iipashiem klientiem: (( A maajas lapaa lepni izstaada: F
ksp
Re: Logi
Veel ir taada firma Plato-S, taa piedaavaa PVC logus ar shitaadaam apdareem, tiesa tie nav par dosjas cenu.
laikam pat www.plato.lv eksistee, tur gan tikai kontakti.
Katraa gadiijumaa man ir vinju logi un nav suudziibu, tie ko lika celtnieki bija par labaaku cenu, varbuut probleema ir vairumaa.
AgriX luudzu neuztvert kaa reklaamu
> Tu shobriid saliidzinaaji plastmasas un koka logus?
> Ja Tu domaa, ko izveeleeties, tad njem veeraa veel taadus apstaakljus,
> kaa izskats - plastmasas logi izskataas peec plastmasas (ar domu -
> leeti), kraaso tos kaadaa tonii gribi. Koka logi izskataas labaak
< skip>
Shitaa nu gan nav tiesa. Pieejami plastmasnieki ir visaas varaviiksnes kraasaas, kaa arii ar dazhnedazhaadaakajaam koka faktuuraam, reaali neskraapeejot ar asu priekshmetu nevar atshkjirt no reaala koka. Cenas starpiiba ar standarta baltajiem arii ir ljoti simboliska. Saulee arii vinji deformeejas tikai tad, ja ir nepareizi ielikti. Es protams neagjiteeju, arii pats labaak njemtu koka logus.
JA
Paraadi man vienus plastmasniekus, kas ir nostaaveejushi, teiksim, 10 gadus?
Tad, ka plastmasniekiem (daudziem, nevis 2 eksemplaariem pa visu Riigu) buus shitaada pieredze, tad arii vareesim spriest par to ilgmuuzhiibu. Protams, dziivoklim, kuru Tu varbuut peec 5 gadiem paardosi, tas ir mazaak svariigi.
Par laminaatu ar koka izskatu - cik man ir naacies redzeet, tad vienmeer ir atshkjirams no iistaa koka pa gabalu, vai tas buutu uz griidas, skapiisha durtinjaam vai citur. Bet taa ir gaumes lieta, es tikai saku, ka _man_ koka logi labaak patiik.
JanisPuu, dziivoklii jauniem koka logiem gan jau ka buutu noskopojies, maajaa gan ne.
> JanisPuu, dziivoklii jauniem koka logiem gan jau ka buutu noskopojies,
> maajaa gan ne.
ciktadnu tos logus var saukt par koka logiem - tas " koks" tak ir piesuucinaats ar svekjiem, un saliimeets no daudziem slaanjiem. Taada pati plastmasa vien beigaas sanaak: (
KPL