dziivoklja aizsardziiba no aareejaam smakaam

sveiki!

panelju maaja, liekas saucas lietuvieshu. kaiminji piipee blakus dziivoklii un viens pamulkjis iet aaraa piipee, bet saak jau kaapnjutelpaa. cigaretes leetas, smird pretiigi.

kaapnjutelpu buutu jaaizolee, izoleejot (hermetizeejot) durvis, bet kaa ar kaiminjiem? kaa nodetekteet pa kurieni taa smaka naak? vai vienkaarshi ar kaut ko aizziest visas shuves pa visu perimetru? un ar ko?

paldies,

SI

Vai nav vienkaarshaak pa kaut kurieni puust iekshaa tiiru gaisu, lai pa visaam paareejaam skjirbaam tas iet no dziivoklja laukaa?

Kaiminji jau to smaku nedzen ar spiedienu pie Tevis ;-)

ja kaiminji piipee dziivoklii, tad pie tevis smaka var nonaakt pa ventilaaciju. aiztaisiisi ventilaaciju, saaks paaraadiities peleejums.

vari meegjinaat ventilaacijai pievienot elektrisko ventilatoru, lai to gaisu mazliet papuush prom, kad saak naakt iekshaa. vai, ja esi geeks, vari pievienot duumu detektoru, lai tas ventilators automaatiski iesleedaas...

varbuut WC vai virs pliits biezhi griezhaas ventilators, ka rada negatiivu spiedienu paareejaas telpaas. un taapeec smaka naak iekshaa. iesaku izveidot dziivokli ar paarspiedienu un nekam nevajadzeetu naakt iekshaa.

> viens pamulkjis iet aaraa piipee, bet saak jau

> kaapnjutelpaa. cigaretes leetas, smird pretiigi.

pashvaldiibas policija

kas tas par paarspiedienu?

ventilaacija ir tikai virtuvee, un sanmezglos, bet tur nesmird, naturaali pa skjirbaam, iespeejamaas vietas visur kur kopaa saliekas sienas, griidas ...

radiit paarspiedienu var meegjinaat, bet gribeejaas kaadu pasiivaaku, klusaaku aizsardziibu ...

tas taads izkaameejis pensionaars, kursh kaapjot lejaa aizpiipee, kaa es vinju izkjershu? PP tachu negribees taisiit sleepni?

> kas tas par paarspiedienu?

ja no aarienes puusham gaisu, tad telpaa rodas paarspiediens ...

nu tad novelc strikjiiti trepees :>

Veel liekas, ka pa rozeteem var naakt iekshaa

viena siena, vienaa istabaa ir ar divaam kopeejaam rozeteem, bet tur nesmird un es gan esmu arii ielicis bliiveejumus. vieniigaa vieta - skjirbas. nevaru iedomaaties, bet vajadzeetu taadu vizuaalu detektoru ...

iemet vainiigajaa dziivoklii duumu sveci

Jaunākais forumā