konteineri

Nau kaadam infa kur var nopirkt un ar ko var atvest konteinerus, tjipa kaa juuras? Ir garaaki, ir iisaaki. Reiz man taadu piedaavaaja kaa garazhu pa

300rblj ar vietu (/me izveeleejaas pusi no dzelzcelja vagona), nez cik tagad taadi vareetu naakt?

PiepZz

Re: konteineri

juras konteineriem cena liela jo liela pirmkart nekur nevaresi dabut, bet ja dabusi, tad, ja nemaldos runa bija par

4-5 tk USD par tadu cenu es ar tev varetu dabuut neatdotu parvadataajam, samaksajot soda naudu 4000 USD sanaak, ka pirkt konteineru, kas nav domats pelnishanai, nav verts : )

Ilvars

www.snaige.lv

www.fagor.lv

Ko tu ar jamo iesaaksi?

Karlis tik intereseejas

Sheit konteineris kas ir jau nedaudz paarbuuveets (atdaliiti 2 buuceniishi) maksaa ~2, 5 tk Ls.

Runaa ka pa tiesho kaut kaadas Lietuvas firmas, kas tos taisot, varot pasuutiit ar atveshanu par ~ 3 tk USD.

M.

Re[2]: konteineri

Sveiks

Tak pasuutat kaadaa firmaa lai uztaisa kaadu vajaga un paarmaksaajushi arii nebuusiet; -). Ievadat zl. lv mekleeshanaa " metaalkonstrukcijas" un apzvanat firmas, kas kaut ko taadu var uztaisiit. Bet par 300 rubljiem man liekas, ka taadu nevarees dabuut.

Dreef

lamers.from.lv

RE: konteineri

Pirms 3 gadiem, pirms uzsaaaku buuveet maaju intereseejaos tieshi par sho lietu. Doma bija, ka izmantot sho konteineru, kaa vagoninju, kur glabaat celtnieciibas materiaalus un instrumentus.

Skatiijos SM reklamaa, kur vechi piedaavaaja 6m garais bija pa 200Ls, bet 12m vareeja dabuut pa 300Ls. Vieniigi vinji nepiedaavaaja piegaadi liidz vajadziigajai vietai taapeec nepanjeemu. Bez tam celtnieki, kas naaca likt pamatus izraadiijaas pashi no finiera uzbuuveeja sev buuceni, kur glabaat materiaalus un paarguleet nakti.

Pats diivainaakais, ka nenjeema samaksu par to.

Ja tev tas konteiners vajadziigs shaadiem meerkjiem, tad aprunaajies ar celtniekiem vispirms, varbuut vinjiem nemaz nevajag: )))

A

Jaunākais forumā