Akrila vanna

Vai kadam majaa ir?

Ir doma vecaja chuguna vanna ielikt, bet esmu uzduries tikai vienam kantorim (vanna vannaa) kas to veic par 88Ls. Vai ir vel kadi dzirdeti.

kadas atsauksmes?

vai tomer pa 30 Ls atjaunot emelju?

RE: Akrila vanna

a priekshkam Tev " vanna - vanaa" ? Cenas deelj shadu opciju esi izveeleejies?

Es jau ieteiktu izmest to chuguneni pavisam aaraa un nopirkt " tiiru" akrila vannu! vai arii akmens masas (cenas aptuveni ir vienaadas).

brgs,

Smasher

Labak akmens masas, jo vinja ir stabilaaka, un ja vajag, var pasutit tadu, kura no arpuses ari ir balta. Nav dargak. Tad to vannu var likt bez panelja un izskatas labi. Tas akrilenes skiet, zhlangajas ka bail " : )

Re: Akrila vanna

Vecaakiem dziivoklii shaada operaacija tika veikta, ieliekot lielajaa chuguna vannaa akrila iekshinju. Ja pareizi atceros to izdariija PAA (tie pashi kas razho akrila vannas un arii shos ieliktnjus).

Katraa zinjaa, kjeepa ir mazaaka nekaa vaacot aaraa veco vannu (5tais staavs bez lifta) un liekot vietaa pilniigi jaunu. Arii finaniaali tomeer sanaak leetak.

Par emaljas atjaunoshanu dzirdeets ka tas nav uz ilgu laiku. Akrils ir izturiigaaks un pat var uzmaniigi izpuleet ja kas gadaas.

M.

Man ir akrilene - nav ne vainas! nekas nekur nekustas un ari nezhljangajas. Patikami ir ari iekaapt - silta ta akrilene ir! Vienkaarshaak bija arii kustinaat, viegla! Nezinu tikai kaa buus ar taas maintenanci!

Smasher

A kur taas akmens vannas var dabuut? Nekur neesmu taadas maniijusi.

Vineta

Re: Akrila vanna

Veikalaa EVA var pasuutiit akmens masas vannas!

Savukaar man ir jautajums kur bez mineetaa veikala var nopirkt par sakariigaam naudaam dushas kabiines stikla durvis!

Janis

Akmens masas. Vinjas ir kadu 1cm biezas un ja negrib likt paneli, tad ir laba lieta, tik kajas japieskanjo. Smaga tik peec vella: ) Es pirku veikalaa " Māja" Krasta ielas sākumā.

Par atjaunoshanu - senchiem vannai emalju atjaunoja pirms 3 gadiem, veel tagad kaa jauna, kaut gan tur regulaari mazgaajaas 5 cilveeki.

Jaunākais forumā