Sveiks,
Nu nez es droshi vien ja mekleetu gruntiigu urbjmashiinu njemtu protool.
Bosch vismaz kaadu laiku atpakalj bija diezgan drankjiigs
akumulatoru nenjem FERM un tamliidziigus, ka nav ta nav...
Urbjmašīna tika iepirkta Makita.
Kas vainas Boscham? Draņķīgi ir tikai zaļie, jeb arī profesionālā sērija nav ieteicama?
Ivars (tagad meklē labu akumulatoru urbjmašīnu)
profesionaalaa seerija ir tikai amatieru lietoshanai, bet visas citas seerijas ir nelietojamas... tad jau pa to naudu labaak iepirkt kaadas astonjas "noname" urbenes un ja kas notiek tad izmet un njem naakamo....
vieniigais kas boscham ir ok tas ir mazais akumulatora skruuvgrieziitis ar litija bachu.. tjipa prieksh elektrikjiem ko rozetes un kaarbas skruuveet... mazs, parociigs.... tur nekaadas lielaas slodzes nav un tad vinjsh tur normaali. kas attiecas uz nopietnu darbu tad makita, metabo vai festo!
Nepiekrritu, es nopirku zilo Bosch un lietoju kuro gadu lamiigs, pavisam cits darbs ir ar labiem instrumentiem.
Runajot par zalo seriju - pirms gadiem 8 tika iepirkts fens, kurs ir laba darba kartiba veel sodien un tiek lietots regulari.
viss ir atkariigs cik biezhi tu to lieto..... ja tu esi celtnieks (cik zinu tad neesi..;)) un skruuvee no riita liidz vakaram katru dienu tad domaaju ka tas instruments nebuus ilgdziivotaajs.... bet ja tas staav plauktaa vairaak kaa tiek lietots tad protams buus labaaks par galiigi leetajiem meesliem...
vada urbjmashiinu iepirku pavisam leetu nutool, patrona savelkama ar roku, liidzi naak plastmasas koferiitis, ja daudz urbtu, pirktu kaut ko nopietnaaku, tip perforatoru, bet taa ir ok, pat nenokuuraas urbjot betonaa un sastopot hvz ko, armatuuras stieni varbuut... pobediita urbis gan palika apaljsh ar aplauztiem stuuriem peec 6 gab caurumu izurbshanas tanii h!@#$aa.
skruuvgriezi iepirku skil ar 14.4V akumulatoru, no sprieguma atkariigs maksimaalais griezes moments, liels, smags, ne paaraak eerts, bet gana uzticams, man pietiek. ja daudz skruuveetu, tad nopirktu veel vienu akumulatoru - kameer 1 tiek tukshots, otrs laadeejas.
taa saciit, vajadziibas + iespeejas = pirkums.