Re: skruuvgriezha gals
Hello Karlis,
Vincents MG uz miera ielas - nevaaji daargi bet vareetu buut. . .
--
Best regards,
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
veshmashiinu izmeeri, Re: skruuvgriezha gals
cik vispaar maksaa viena regjipsha loksne ar mitrumaizsardziibu?
viens chubriks piedaavaa no rokas, bet gribaas zinaat vai shis man paaraak lielu cenu neprasa: ) loksnes izmeers laikam standarta 1. 2 reiz 3 metri un veel viens jautaajums gribu pa vasaru izaardiit un paarbuuveet vannistabu, kaukad naakotnee pirksies arii veshmashiina bet gribas izdomaat, kur vinju nolikt, taapeec interesee jamo izmeeri. vinji ir standarta vai kaa?
un ja ir standarta tad kaadi ir tie izmeeri (dziljums, platums)
Andris
Re: veshmashiinu izmeeri, Re: skruuvgriezha gals
Nu uzzvani uz nelsu vai kaadu citu kantori, visu pateiks.
Vieniigi nelsaa reaalaa cena izraadiijaas par ~10% lielaaka nekaa man pa telefonu nosauca: E
vai piemeeram te
www.buvniecibas-abc.lv/sortime...
KPL
Re: veshmashiinu izmeeri, Re: skruuvgriezha gals
sorre, tai linkaa jaapielabo - websaita gjeniaalie izstraadaataaji pamaniijushies linkaa ielikt latvieshu burtu &*%$(&$(&$ ko protams exploreris pat izkopeet neljauj no adresbaara.
opshem tur beigaas jaaraxta RIGIPSIS
KPL, briinaas par shaadiem webdizaineriem
Re: veshmashiinu izmeeri, Re: skruuvgriezha gals --> regispsis
Es vanasistabaa ieliku parasto regipsi un nogrunteeju ar speciaalo ikaunju grunetini pret mitrumu, nofliizeju 2m un augshu nokrasoju. NAV NE VAINAS.
Peldbaseinu tak tur neriikosi?
RE: veshmashiinu izmeeri, Re: skruuvgriezha gals --> regispsis
vai vannasistabaa un havajaa taas kastes ap cauruleem un sieninja vannai priekshaa arii taisaas no metaala profiljiem un regipshiem?
Jaa, tur vajag tikai konstruktoa iemanjas: )
Hello Karlis,
Ja skruuvee ar elektriskobormashiinu tad vajag papeetiit ir jau poziicijas jamajaam kad pie attieciigas pretestiibas saak tarkshkjeet un vairaak dziljaak neskruuvee. . . . vismaz maneejai taa ir!
--
Best regards, pablo mailto: pauls.l¤inbox.lv
> Ja skruuvee ar elektriskobormashiinu tad vajag papeetiit ir jau
> poziicijas jamajaam kad pie attieciigas pretestiibas saak tarkshkjeet
> un vairaak dziljaak neskruuvee. . . . vismaz maneejai taa ir!
nu irjau taas poziicijas, betnu piemeeram ja sanaak skruuvei liist cauri 2 kaartaam blekja, tad tarkskjis nostraadaas jau agraak, kad skruuve veel nau liidz galam ieliidusi. Deelj lielaakas pretestiibas.
Veel buus interesanti noskaidrot vai parastaas regipsha skruuves vispaar lien cauri 1. 5mm bieziem profiliem, no kaadiem man tur durvju rajons izveidoc
KPL
> Es vanasistabaa ieliku parasto regipsi un nogrunteeju ar speciaalo ikaunju
> grunetini pret mitrumu, nofliizeju 2m un augshu nokrasoju. NAV NE VAINAS.
> Peldbaseinu tak tur neriikosi?
nu nez kad siikais iet vannaa, visa vannistaba pludo: ) man pirmais staavs, taa kaa nesatraucos par uudensnopluudi uz leju, bet blakusistabaa gan negribeetos slapju sienu ieraudziit
Tapec jau ir fliizes uz sienas un apakshaa vel mitrumisturiigaa grunte.
Nu i starpiiba?
Tas mitrumizturiigais rigipsis taapat ir tas pac parastais, piesuucinaac ar kaukaadu grunti. Nezvai pasham smeereet sanaak leetaak vai labaak
KPL
A kaa var savest kartiba vannas istabas griestus - tipa zem pasvaka apmetuma ir skalinju rezgis, ko lai ar taadu dara? Piekratos griestus negribetos ta kaa birojaa salikt un arii aluminija vai plastmasas profili netiikas? ?
Kaspars
Protams mitrumizutrigais regipsis vanasistabai ir labaks, bet taapat skjirbas ir velams aizmaaleet ar parasto shpakteli, tad ar Miras mitrumisturigo shpakteli un specialo Miras grunti pa virsu(taadaa sarkanaa kraasaa).
Man meistars veel uz skjirbaam lika sietinju, aizmaaleeja ar to miras sphakteli, un dad veel grunti pa virsu! Bet lets jau tas prieks nav, jaareekjinas ar kaadiem +30ls pie kopejam izmaksam (ja ne veel vairaak).
Smasher
Buvmatr. veikalos ir taads stiklaskjiedras audums/siets (paardodaas metra platumaa, ja nemaldos) saliimee to uz griestiem un noshpaktelee, tad nokraaso!
brgs,
Smasher
Paldies,
Man jau liekas, ka, ja to uzlimes, tad viena briidi ar visu apmetumu tas nonaaks lejaa: (
Re[2]: skruuvgriezha gals
Hello Karlis,
K> Veel buus interesanti noskaidrot vai parastaas regipsha skruuves vispaar
K> lien cauri 1. 5mm bieziem profiliem, no kaadiem man tur durvju rajons izveidoc
Nu veciit 1, 5 mm! ! ! ! ! ! Karam gatavojies vai: ) Baidos gan ka neliidiis gan: )buus saakumaa jaaurbj.
--
Best regards, pablo mailto: pauls.l¤inbox.lv
Nope, man taads audums uz vannas istabas griestiem jau gadus 5 dziivo un neraada nekaadas atslaanjoshanaas paziimes.
Tiesa nezinu padoma par to skalinju rezhgi, tam laikam tomeer ir jaapaarbauda cik labi tas turas pie pamata. . .
AgriX
Re: Re[2]: skruuvgriezha gals
> Nu veciit 1, 5 mm! ! ! ! ! ! Karam gatavojies vai: ) Baidos gan ka neliidiis
> gan: )buus saakumaa jaaurbj.
nee, veelos lai siena pusstundu neshuupotos peec durvju aizcirshanas.
1. 5mm profils, ja kas, ir standarta pastiprinaatais profils prieksh durvju ailu veidoshanas.
KPL
RE: Re[2]: skruuvgriezha gals
nu ja cilveeks durvis uzliks uz plaanaakiem profiljiem, tad dusmiigi aizceertot taas durvis izlidos ar visu sienu droshivien: )
Re: veshmashiinu izmeeri,
izmeerus veiksmiigi noskaidroju: ) a vot tagad taads jautaajums:
cik vinju tuvu sienai var likt, liidz ar pashu sienu vai kaa ledusskapim vaidziiga kaukaada 10 cm sprauga
Andris