mainiiga uudens temperatuura kraanaa

Sveiki!

Daudzdziivoklju maajaa ir probleema, ka uudens temperatuura dushaa ieveerojami mainaas atkariibaa no taa, vai veel kaads tajaa pashaa vai citaa dziivoklii lieto auksto uudeni. Ko var dariit, lai no probleemas izvairiitos peec iespeejas vienkaarshaak ( t. i. nepaarbuuveejot maaju ). Jaaliek savs boileris vai caurteces sildiitaajs? Varbuut ir taadi maisiitaaji, kam uzregulee temperatuuru un kas pie samazinaata aukstaa uudens spiediena pieregulees arii karstaa spiedienu? Kaut kas cits?

hi ja elektriibas piesleegums ir pietiekoshs, tad es liktu caurteces sildiitaaju, bet jebkuraa gadiijumaa es paintereseetos par pienaakoshaas caurules shkjeersgriezumu un iespeeju to kaut kaadaa posmaa nomainiit... man taa probleema ir sava dziivoklja ietvaros... bet tiks labota virtuves remonta laikaa, kur viss shobriid ar lokanajaam realizeets...

Tev vajaga apmeeram shitaadu: www.damixa.com/default.aspx?Pa...

T. i. regulatoru, kuram ar vienu ruchku noraadi veelamo uudens t un ar otru regulee uudens padevi. Ljoti eerti. Man pasham staav liidziigs Ifo maisiitaajs, kursh lieliski amortizee uudens temparatuuras leekaashanu ar gaazes sildiitaaju.

Rekinies, ka vinsh nebus lets, ja vien nepirksii tirguu "no rokas" razhotu Cucmabekizagistaanaa.

Es pirku kaukaadu Kludi, esot no videejaa gala, pa Ls ~90 miinuss, ja mazs spiediens shis reizeem gljuko t drusku mainaas

Jaunākais forumā