Vai kadam ir pieredze ar Zepter traukiem?
Vai tie ir ta veri?
Martins
Vai kadam ir pieredze ar Zepter traukiem?
Vai tie ir ta veri?
Martins
Bishku vispaarinaashu uz ne tikai Zepter bet vienkārši kvalitatīviem traukiem. Zepter vienkārš mums te kautkā ļoti izplatīts brands, bet ne būt ne vienīgais.
Nu un paskatoties veikalā cik maksā labi trauki atklāsies, ka Zepter nau dārgāks kā citi.
Nu un ir sajūta ka tie trauki ir mūžīgi. Ir daži (zepter) lietošanā jau tuvu 10 gadiem, un vēl joprojām ir kā jauni.. ne skrāpējumu, ne deformācijas, nekā.. Noteikti ka jaunajiem ir kautkādas papildus fīčas ieviestas, bet jau vecie bij gana forshi.
Nezinu vai ir nepieciešami kautkādi komplekti (protams, ja var atļauties, kāpēc ne), bet piem. katlinš un panna pamatā ļaus visus ikdienas ēdienus pagatavot.
Vieniigais, kas man nepatiik, ir ka tos traukus laikam var dabuut tikai caur kaukaadiem izpaltiitaajiem, nevis normaali aiziet uz veikalu, paskatiities cenas, nopirkt. Mosh arii kljuudos.
> Nu un paskatoties veikala cik maksa labi trauki atklasies,
> ka Zepter nau dargaks ka citi.
aptuveni taa arii ir. tikai tieshaam labu trauku gandriiz njefiga nau.
> jau vecie bij gana forshi.
te varu tikai piekrist. vieniigi - aktiivi gatavojot un aizmirstot regulaari mazgaat -veidojas taada kaa piecepusies tauku pleeve, iipashi apakshaa rievaas. var dabuut ar speckjiimiju nost, bet chakars, taapeeclabaak neielaist.
par deformaaciju - zepter _plaanaakajaas_ vietaas ir 1.2 mm legjeetais teerauds, t. b. biezaaks nekaa piemeeram spaarni jaunajaam mashiinaam. _nejaushi_ salociit - pilniigi nereaali.
apaksha - kautkur ap 12 mm bieza monoliita plaaksne, var vieniigi saskraapeet, da i tad jaapacenshas. visvaargaakaas vietas - punktmetinaataas rokturu stiprinaashanas vietas, bet afaik uz to ir zepter lifetime warranty. taapat pie vaargaajaam vietaam skaitaas vaaku rokturi, kas paretam gadaas arii braakjis. ja iipashi tas termometrs nav vajadziigs, var likt parastos, tie esot stipraaki, jo prastaaki. no ap desmit manaa apkaartnee esoshajiem pa apm 10 gadiem pa kaaju aizgaajis viens - afair tika paarkarseets kautkas un peectam vainu uzsists, vainu nomests. paareejie pilniigaa kartiibaa.
iekshu jaacenshas neriiveet ne ar ko, plastmasas sietu shvammes ir ljoti ok, ja kautkas piecepies baisi - meerceet + neabraziiva kjiimija. puleetajai aarpusei - taspac. veel, baigi labi ir
SLAUCIIT traukus peec mazgaashanas - tad viss tochno spiid un laistaas kaa jauns, pilniig prieks rokaas njemt.
par gatavoshanu - zemais katls (3cm, vai) - lieliski darbojas kaa panna, sauteejamais trauks, sildaamais trauks. panna kaa taada (taa, kas ar 1 rokturi) atsevishkji iipashi vajadziiga man neliekas. a bet " grills" - lielaa panna ar rievaino apakshu ir baigi OK galjaam visaadaam, kartupeljiem, u. c. ritiigi cepamajaam lietaam.
veel man baigi patiik zepter galda piederumi... baigi labi gulj kjepaa, uzreiz var just ko tu tur turi (jaa, kjepa man ir mazinja, bet shtanceeto drazu kautkaa nepaciesh).
pie paartaavnieciibas bij kaadreiz veikals... nu, kas ir taagd- nez, sen nau buuts.
Varbut kadam ir kadi gali kur tos Zepter bez mega uzcenojuma var nopirkt?
bija viens interneta veikals, kurā cenas principā ir tādas pašas kā pie tiem izplatītajiem.
Jāskatās kaut kur Krievijas virzienā ![]()
450 ye par ovālo pannu tās ir tās normālās jeb uz jaunbagātniekiem orientētās cenas ?
Vienkārši 40Ls ne Zepter pannai sāk izbeigties mūža garantija pēc 3 gadu lietošanas. Jāsāk meklēt kaukas vietā.
A tās Zepter pannas cik skatos ir bez teflona. Kā tur ar piecepšanos, jo ir man slikta pieredze ar nenormālu pieciepšanos pie visām izmantotājām nerūsējoša tērauda pannām.
Varu pateikt nosleepumu - piededzinaat var arii uz pilniig jaunas un daargas teflonpannas, kaa arii nepiededzinaat var pat uz jebkuras vecas chuguna vai blekja pannas.. ![]()
ASh p. s. var arii uz zeptera piededzinaat, ir pieredze
bet principaa skaitaas, ka uz shamajaam itkaa nepiedeg. par cenaam gan nekaa nezinu, man skjiet ka kautkaads komplekts no dazhaadiem traukiem bij jau par taadu summu. bet netaisos neko apgalvot..
Vari uzrakstiit vai uzzvaniit (visu esmu pircis pie vinjas)
Ja- da-rgi, bet mani visvaira-k kaitina veikalu apmekle-šana un laika teereeshana kaut kaa mekleeshanaa.
Shausmiigi reibjas jaunaas "bazniicas" (Alfa, spice, ...).
Katls par parsimt eiro? You've got to be kidding me ...
Es labak Zwilling Henckels noperku, nekaa shaubiigo piramiidsisteemas Zepter ...
Neesmu lietojis un redzējis Tevis piemineeto razjotaaju, toties zepter lietoju, jau 8 gadus un nekas, suudziibu nav. Paziistu cilveekus, kas lieto jau ~10g un arii nesuudzas.
Tiko apskatiijos Tevis minēto un izskatās, ka cenas ir līdzīgas, vismaz
shop.zwilling.com veikalā.
Zepter neesmu redzeejis uzrakstu made in China, bet kā ir ar Zwilling, nezinu.
bled, necieshu topkvoteetaajus, kas atstaaj palagus karaaties...
par teemu - zwillinge taapat kaa zepter skaitaas vaacieshi. tikai vot materiaals drusku cic. + zepter tomeer taisa no faking legjeetaa teerauda, un, lai arii dalju presee krievijaa vienaa-otraa "konversijas" ruupniicaa (makanas hidrauliskaas preses vajagot), tomeer, tomeer... un zwillinge pajnemot rokaas kautkaa nerodas taa paarlieciiba... nu, nav jushkas. lai gan nazhus zwillinge taisa tieshaam labus.
Zwilling ir tikai piemeers. Tie ir vieni no pasaule pazistamakajiem un labakajiem nazhu razhotajiem.
Firma kuras preces nevar nopirkt veikalaa bet jaapeerk no tantes sludinaajumaa - tas manaas aciis ir sviests (lai cik laba nebuutu prece). Lombarda, vilcienu tirgotaaju, sektas un piramiidsisteemas liimenis. Nekadas cienjas pret savu produkciju.
vai ta shiem nau kaads veicis - uz Valdemaara, pretii Laachpleesha?
Lasot šo diskusiju man radās iespaids ka nav gan veikals. Lūdzu labojiet ja tā nav ![]()
Protams, tas it kaa nav logjiski, ka preci nepaardod vienkaarshi veikalaa, bet tikai caur izplatiitaajiem, bet domaaju, ka sheit apakshaa ir vienkaarshi maarketings.
Paardodot caur izplatootaajiem,
1) pirceejs tiek iepaziistinaats ar produktu (+/- obligāti) (prezentaacija pie klienta maajaas vai pie kaada cita pirceeja vai pie paardeveeja), kaa labaak vinju lietot. Taa sakot produkta nianses. Ljoti svariiga nianse, lai peec iespeejas mazaak cilveeku viltos produktaa.
2) pirceejs tiek patureets redzes lokaa un vinjam ik pa laiku atgaadina, ka ir radiits kaut kas jauns
3) Tie kas parasti intreseejas par Zepter traukiem (katliem, galda piederumie) tie arii iegaadaajas. Paareejie vairaaak par to ka vinji ir daargaaki kaa citiem, neko pateikt nevar ![]()
4) produktam tiek radiita taada kaa ekskluzivitaates pieskanja,
Ljoti daudzi produkti tiek izplatiiti caur izplatiitaajiem un neviss vienkaarshi veikalaa (Veikals tas pats izplatiitaajs vien ir
.
Man personiigi patiik, ja produkts tiek piegaadaats uz maajaam un veikta minimaala apmaaciiba, kaa vinju lietot, neviss nopirki, pats vainiigs ![]()
Zepter ofisā var apskatīt visus traukus un uzzināt cenas.
Šai sistēmai ir savi plusi un savi mīnusi. Pie pēdējiem pieskaitāms tas ka ir cilēki kuriem derdzas uz mājām nācēji demonstrētāji (es piemēram, un visi ko es pazīstu). Tā kā pats esmu labs pārliecinātājs, tad zinu cik viegli cilvēkam iestāstīt lietas kuru nav, un pārliecināt ka viņš pats pielēmis tevis veidotu lēmumu. Tā visa ir psiholoģija, un lai izvairītos no pirkuma pret savu gribu, es labāk pats izvēlos, bez kāda trešā laipnajiem skaidrojumiem. Tas ir kā izvēlēties veļas pulveri tikai pēc TV reklāmā demonstrētajiem attēliem un saukļiem (bezjēdzīgi).
Protams ka pārdevējs tev stāstīs tikai saldus vārdus un rādīs tikai labo.
Sitas izklausas parliecinosi !
Teksts no zemak mineta linka.
"Ja par preci maksajat pa dalam, sanemat, kad par preci ir samaksats pilniba."
Jautājums: Tu kā labs pārliecinātājs un psiholoģijas nianšu zinātājs - vot kā Tu izvbēlies to veļas pulveri?
Lasi uz pakas ķīmisko sastāvu un salīdzini? Pērc pa vienai pakai un mājās testē ar identiski netīrām drēbēm?
Kā?
Un kurš pēc Tavas metodes ir atzīstams par labāko?
Nesen te dzirdēju tādu info ka Eiropas savienība pieņēmusi kaukādu direktīvu par uzmācīgas reklāmas ierobežošanu, kas aizliedz pircēju pārliecināt par to ka viņam to preci vajag.
Cik saprotu tad drīkst preci reklamēt informējot pircēju par preces objektīvajām vērtībām nevis subjektīvajiem ieguvumiem.
Ir ir tur bode. Kaa teica cieniitaa, tad tur parasti ir redzams viens vai divi apsargi, neviena paardeveeja un neviena klienta ![]()
Jā, lasu sastāvu, un izvēlos pēc pieredzes nevis tā ko man kautkāda tante stāsta, atbilstoši materiāliem kurus licis iemācīties darba devējs
kā tev vispār tāds jautājums varēja ienākt prātā, kas ar tevi?
Prezentaacija/\"paarliecinaash ana\" tika veikta jau peec tam, kad bija pienjemts leemums iegaadaaties mineetos traukus. Prezentaacija, ljaava saprast, kas tad iisti ir nepiecieshams (cik lieli katli, kas veel papildus ir vajadziigs) un kaa to visu labaak/pareizaak lietot.
Aarpuss teemas, par pulveri:
Viss aizsaakaas pavasarii. Biju Itaalijaa un gjimene, kuraa dziivoju 10d bija tik laipna, ka panjeema izmazgaat manus netiiros baltos t kreklus.
Peec mazgaashanas man likaas, ka t krekli ir baltaaki, kaut gan vinji lieto prasto XXXX. Latvijaa es arii lietoju XXXX, bet tikai kompreseeto.
Atbraucot maajaas saliidzinaaju tkreklus no Itaalijas ar maajaas palikushanjiem un naacaas secinaat, ka atshkjiriiba ir pavisam nedaudz, bet ir (peec 1 mazgaashanas reizes). Latvijaa palikushie bija peleekaaki ![]()
Ik pa laikam sho lietu atcereejos, bet neko nedariiju, liidz pamaniiju vienaa veikalaa lielo pulvera iepakojumu no vecaas Eiropas.
Pameegjinaaju un liekas, ka rezultaats ir taads pats. Mazgaajot tieshi taapat, kaa tas dariits vienmeer ar vecaaas Eiropas pulveri vizuaali baltais ir baltaaks un kraasainie krekli koshaaki.
Neesmu saliidzinaajis kjiimiskos sastaavus, bet ja nekljuudos +/- ir liidziigi.
Tas taa, personiigie noveerojumi!
Interesanti vai vecajaa Eiropaa arii paardod kompreseetos pulverus?
domaaj, ka vaina ir izlasaama siikos burtos uz pacinjas malas. tur kur uzsists kods kas apzimee izgatavoshanas valsti....
V.
-neba taas pulverfirmas pashas ko razho. taapat pasuuta citiem.-
Jā, tagad katra frāze ir jāpamato. Nevar uzraksīt "veselīgais produkts" nepamatojot kā tieši viņš uzlabo tavu veselību. Piemēram "Imunella" jogurta dzērienā patiesībā iekšā nav nekāda jogurta, tikai piens ar aromatizētājiem un kuņģa-veselību (itkā) uzlabojoša baktēriju kultūra.
Ne smakas no imunitātes.
Starp citu Sky pārdod tās lielās pulvera pakas no vācijas. Kāreiz tāda mājās stāv. Starp citu videi draudzīgu pulveri Biotēkās var dabūt, to pirkšu kad šitas beigsies.