paardod zemi netaalu no Kranciema (Tiinuuzji - Tuurkalne celsh)

Hi !

Taatad, kaiminjsh tirgo zemi, kaadreiz tur bija pljava, tagad smuki aizaugusi ar 3-5gadiigiem beerzinjiem un alkshnjiem. Nekaa tragjiska, lieko mieriigi var iztiiriit ar kruumgriezi. Lieks mitrums pavasaros un rudenjos tai pljavaa ar nau noveerots (taatad nau purvs)

Platiiba 1,7ha, cena 1,5Ls/kvm (taatad 25.5KL, varbuut ir iespeejams veel kautko patirgoties). Atdaliishanas nosaciijumus un kas par ko maksaa pasham buus jaavienojas ar kaiminju. Celja nau, eletriibas nau. No

Tiinuuzju - Tuurkalnes celja attaalums ~ 1km.

Kaapeec interesee citi kaiminji - esoshie to zemi neapsaimnieko, un vinjiem arii nau veelmes tur neko dariit. Interesee cilveeki kas tur gribeetu veikt apbuuvi (2-5 gadu laikaa), un liidz ar to vareetu korpereeties celja izbuuvee un eletriibas ievilkshanaa. Pasham blakus gabals (No taa arii tiek tirgoti nodaliijumi ~1ha, bet tas ir cits staasts .

Cik ir informaacija, zeme pie pasha Tiinuuzji Tuurkalne celja maksaa ~

3Ls/kvm. Tik personiigi man tur nepatiik - mashiinu pluusma, vasaraa puteklju maakonji.

Ja kaadam ir interese - mail.

--

Mareks

Hi, par zemi runajot kads ir apskatijies prognozetaas kadastralas vertibas

2008. gadam )? Kadas atsauksmes?

Daargi :-)

Man nodoklis paliek 61 REIZI lielaaks.

Glaabj tas texts, ka max pieaugums ir 25% pret iepr. gadu.

Ar to es 19 gadu laikaa sasniegshu pilnaa apmeeraa to jauno nodokli.

Man atkal vienam graustam sie pamanijas gandriz 2x parspeet tirgus cenu, es siem uzrakstiju lai peerk to jeb ari lai vertee normali. Vispar sarezgita lieta kaut ko provet panakt no valsts ieredniem...

A kada vispar ir ta kadastra vertibas apstridesanas kartiba?

A to sanak ka zemes gabalam kuram pat nav piebraucama cela nerunajot par elektribu un gazi kas ar tur nav cena noteikta sazin peckada principa apmeram 50x lielaka.

Jaraksta iesniegums (var ari pa pastu) uz VZD generaldirektora Martina Lazdovska varda ka es tads un tads nepiekritu vinu planotas kadastralas vertibas aprekinam attiecigajam gadam tadam un tadam ipasumam un palugt veikt ta parrekinu.

Jaunākais forumā