Radiatora nomainja

Nebiju domaajis, ka process tik sarezhgjiits Virtuvee taisu remontu, ta jaaveic subj. Veel vecaa mashineerija - bez kraaniem un apvadcaurules (vai kaa nu vinja tur saucaas). Projekts vajadziigs, "Riigas Siltuma" akcepts, tad vai namu paarvalde piekriit utt. Murgs vaardu sakot, a gribas, kaa fiksaak

Pirmais, kas interesee - kaadu radiatoru var likt vecaa vietaa. Tobish - gribu tagad vinju nopirkt kopaa ar visiem citiem materiaaliem, ta to birokraatiju par nomainju var peec tam domaat. Bet lai nesanaak, ka nopeerk un skuju - nedriikst likt klaat. Dziivoklis - piecstaavu namaa, vecais lietuvieshu projekts, virtuviite 6.01 m2. Pats skatos uz Kermi radiatoriem -

www.linales.lv/index.php?cat=c...

Virtuvei droshi vien tipu 11, skatos uz 300X100. Pasees?

Taalaak par to murgaino nomainjas procesu. Pielikt klaat man vinju it kaa nevajag - to izdariis vechi, kas virtuvi remontees, a vot vajag tikai nonjemt veco un uzlikt to kraanu padariishanu. ir kaada firmas, kas to visu (uzsveru - visu var izdariit? Nu, nav man diezko tas briivais laiks skraidiit pa namu paarvaldeem, riigas siltumiem un to visu organizeet.

Veelams - konkreetu firmu, kaut kaa inetaa ne visai izdevaas atrast. Jebshu varbuut reaalaak - uzspljaut visiem projektiem un proveet lokaalo santehnikas veci samekleet?

> Virtuvei droshi vien tipu 11, skatos uz 300X100. Pasees?

300X1000 domaats, protams.

Shitas -

www.linales.lv/product_info.ph...

man jau divi pazinjas ir izmantojushi te listeee izskaneejusho versiju: zvanam-ejam uz namu paarvaldi-> sakaam, ka gribam nomainiit radiatoru-> vinji saka, ka vajag projektu utt.-> saskumstam un sakaam, ka neko no taa visa nesaprotam un vai nevar ieteikt kaadu cilveeku, kursh var paliidzeet to izdariit- tad cilveeks izvelk savu blocinju un atrod kaadu Vasjku, Igoru vai kaut ko tmldz., kursh to visu paaris dienaas nokaarto...

maniem pazinjaam tas izmaksaaja apmeeram 20 Ls vairaak nekaa, tad ja vinji pashi buutu neesaajushies ar tiem dokumentiem rinjkjii un seedeejushi pienjemshanas laikos rindaa + veel tas cilveeks vienojaas gan ar namu paarvaldnieku, gan RS, gan namu paaevaldi, gan projekteetaaju (shii poziicija citreiz izpaliekot)

ja katru, atvainojos, kuiņu, remonta laikā saskaņotu ar visām iespējamām institūcijām, pāris istabu remonts varētu ievilkties vairāku gadu garumā.

maini tos radiatorus ar Vasjku un miers. nevienam tas ļaunumu nedarīs.

starp citu, ja kādam ir vecie čuguna radiatori izmetami ārā, labprāt tos savākšu. man 2 gab pa ~10 ribām ir vajadzīgi.

ja ir - zvaniet 29185941

Jaunākais forumā