Man liidziiga probleema ir pieriigaa, Carnikavaa. Spice, aiz taas sadalaas - daarza laistiishanas suuknji, pa taisno un maajas uudens, caur trijiem filtriem. Gan dzelzis, gan kalkjis, gan veel kaut kaadi vispaareejie mikroorganismi un sudarboshana. Viens filtrs 500mm x
R150mm, otrs 250mm x R150mm, treshais 250mm x R75mm. Tas peec atminjas, bet mees dariijaam taa ka uudens analiizes no laboratorijas uz kantori un tad vinji arii piemekleeja filtrus - kaadus un cik jaudiigus.
Kantoris
SIA "Karme Filtrs"
www.karme.com
P. S.
Man liekas ka muusdienaas ar pienaaciigu filtraaciju var attiriit arii notekuudenjus liidz cik vien veelies lielai tiiriibai.
heh. nez kaa ar trubaam, bet tas jau sen zinaams, ka latvijaa blekjis uudenii ir par daudz.
man ir kaut kaadas daudzpadsmit reizes virs normas...
attieciigi arii ir veelme ieviest kaut kaadu atdzelzhoshanas iekaartu.
par kuraam firmaam ir vislabaakaas atsauksmes ?
www.karme.com diemzheel man raada tukshu lapu. iespeejams, tur viss ir flashaa - bet nu ka nevajag klientus, ta nevajag...
nu, gan saakotneejaas, gan uztureeshanas izmaksas privaatai lietoshanai parasti gan sanaaks bish par traku 

www.karme.com/main.php?lang=lv
Man tas maksaa ap 120 Ls gadaa, bet nu nav jau iespeeju - centralizeets uudensvads nespiid, bet pievest cisternaas arii par daargu.
ok, tad taads aatrs sarakstinjsh 
www.karme.com - iesako ar to, ka pirmaa lapa laikam flash-only;
www.purepro.lv - izskataas baismi. valoda valodinja, stilinjsh, "money back guarantee"...
www.akvedukts.lv - it kaa ok, bet nekur lapaa nevar atrast iespeeju aizsuutiit mailu
www.ecoline.lv - stilinjsh un valodinja - uhh
www.krausen.lv - atkal valoda-valodinja
www.udensboss.lv - taa uzreiz neatradu, kam piekasiities 
nu, veel jau atliek jauns urbums, ja ir ceriiba, ka var uztraapiit kam labaakam...
shitas tev ies:
www.karme.com/main.php?lang=lv
Shis jau ir otrais ... 
Cik nu var urbties ...
Gjeologjiski piedevaam labais uudens ir 120 m dziljumaa...
A cik ninče maksā urbšanas pasākums?
Tas bija pirms gadiem, paaris desmiti latu par metru.
Ls 60 un uz augšu pa metru.