Siltuma cenas

Labriit!

jautaajums jauno projektu iedziivotaajiem - vai 28.95 Ls/MWh ir adekvaata cena? Cik izdevaas sagoogleet tad izskataas visai padaudz... Otrs jautaajums - varbuut kaads var padaliities ar siltuma pateerinja daudzumiem pagaajushajaa ziemaa uz ~60 kvm mazu dziivokli?

Ja apsaimniekotājs brauc ar krutu mersi tad adekvāta. Rīgas siltums jau ar ar zaudējumiem nestrādā

60,5 m2 ziemā apmēram līdz 50Ls par siltumu mēnesī, ja gribi precīzi tad man mājās rēķini jāskatās.

Man gan ir jumta dzīvoklis ar griestu augstumu vietām virs 4m

Man ir dzīvoklis renovētā projektā 65kvm. Cena par siltumu laikam nedaudz mazāka, tagad nevaru atcerēties konkrēti

Dzīvoju trešo ziemu- lielākais, ko par siltumu esmu samaksājis ir 28LVL. Dzivoklis ir ļoti silts. Taču iedzivotāji no jaunpiebūvētajiem stāviem sūdzoties par vēsumu savos mitekļos.

regulatoraa iesniegatis a/s "Riigas siltums" tarifa projekts (peec jaunajaam gaazes cenaam, vareetu staaties speekaa liidz ar jauno apkures sezonu) ir 28,05 lati/MWh, tam klaat naak 5% PVN iedziivotaajiem un 18% PVN paareejiem.

andris, zin sho un to arii par siltumu

dzivoju jaunaa projektaa, 60kvm dzivoklim siltums ziema ap 30ls bij.

shajaa gadiijumaa pie vainas nav riigas siltums bet balozhu vai veel kaads siltums. Buutiibaa intereseeja ne tik daudz cipars naudas izteiksmee bet skaitiitaaja raadiijums - tb MW. Noveeroju noskatiitajaa dziivoklii, ka pa apriilja meenesi uzturot minimaalos 18 graadus nosvilinaati 0.7 MW (kas naudas izteiksmee sastaada konkreetajaa gadiijumaa 21 Ls)

Ja nemaldos tad robežās no 1,5-1,8Mw ziemas aukstajos mēnešos.

Istabas temperatūra tā uz 20grādiem plusā noregulēta.

Dzīvoju hruščovkā un šoziem Rīgas Siltums par kvadrātmetru mums rēķināja no 0.37 Ls par decembri kas bija diezgan silts līdz pat kādiem 0.6 un 0.7 Ls par aukstajiem mēnešiem.

Jaunākais forumā