Trimeri

Sveiki listee!

Sakaraa ar zemes gabala iegaadi ir nobriedusi vajadziiba peec benziina trimera,� pljaujamaa platiiba ap 2000 kvadraatmetru, veelams, lai trimerim buutu arii� kruumgriezha fiicha. Apskatiijos pa internetbodeem pieejamos modeljus un� skaidriibas palika veel mazaak, nekaa pirms tam

Tad nu - luudzu konkreetus ieteikumus)

tad droshvien interesees kaut kas taads, kas ir man.

es defineeju kaa "kruumgriezhus" tos, ar kuriem jau var droshi dragaat pa kruumiem, paareejie - trimeri

pamataa shiem atshkjiriiba ir kaata garumaa (kruumgriezhiem tas buus iisaaks, trimeriem - garaaks; doma taada, ka tam kruumam eertaak piekljuut ar iisaaku kaatu, bet pa zaali lielaaku platiibu ar garaaku kaatu un paraleelaak zemei var dragaat), jaudaa un mezglu izturiibaa.

pilniigi noteikti nevajag tos, kam paarnesumam ir trose - ripu iespiest kaadaa kruumaa/kokaa sanaaks pietiekami regulaari

es panjeemu taa saucamo "vidus" variantu, kam ir ok pa kruumiem dragashanas speeja, bet nav veel gluzhi tiiri tikai taada funkcija (ti, kaats ir videeja garuma, uzkabes stiprinaajuma varianti ir atbilstoshi abiem utt).

manu izveeli veel arii ietekmeeja esoshais motorzaagjis, ar kuru bija ok pieredze. rezultaataa shiem abiem agregaatiem ir identiski motori ;)

noteikti ir veerts pirms pirkshanas uzkabinaat, pastaigaat - atkariibaa no auguma garuma varbuut vairaak jaanosliecas kaadaa virzienaa, noteikti arii uzkabes eertums ir _svariigs_.

ak jaa, uzreic iesaku panjemt liidzi sejsargu. nevis tikai brilles, bet sejsargu.

es nopirku, bet saakumaa pameegjinaaju bez. atraavos gan pa seju, gan aciis. met augshaa diezgan nopietni gan zaales, gan kruumu paliekas, gan arii akmentinjus.

sejsargs man ir sieta, nevis orgstikla/plastmasas, jo man staastiija, ka tie straadaajot sviistot ciet sameeraa neizturami. paarbaudiit nav sanaacis.

aa. un austinjas arii. tas troksnis ilgaakaa laika periodaa nav paaraak patiikams

Eee.. Vareetu konkreetaak - kaads tieshi modelis?

razhotaajs ir jonsered. konkreetu modeli atcereejos ~ gadu peec iegaades ;)

diemzheel jonsereda lapa modelju apskatei grib vai nu flashu, vai ko tamliidziigu.

ja interesee ljoti konkreets modelis, varu meegjinaat shovakar apskatiities.

Neoshop internetbodee ir kaudziite ar jonserediem.

Bet paldies, vismaz kaut kaads pieturas punkts

Hi!

Man laukos ir ~5000kvm liels piemājas dārs un izvēlējos Stiga SB40- griežu jau 3.

gadu: D

Kā krūmgriezi vajadzēja tikai pirmajās reizēs, kamērr izgriezu saaugušo drazu- aličas, nevajadzīgus ogukrūmus un citus koķeļus gāza normāli, tiesa, likās ka jaudas tomēr nedaudz pietrūkst pie resnākiem koķeļiem, bet nu nav jau motorzāģis. Tagad kā krūmgriezi vairs nav bijis vajdzības darbināt, tikai kā zāles trimmeri.

Es tikai pieļāvu stulbu kļūdu pirmajā reizē - pļāvu līdz viduklim apģērbies, rezultātā - vai nu tajā zālē bija kāds mazs latvānītis vai arī visu to zāļu sulu sajuakums, bet visas krūtis, rokas un vēders bija apdegumu čūlās (parasti no latvāņiem tādas ir).

Pēc tās reizes neskatoties, ka ārā ir +35 esmu kombinezonā un ar aizsargiem

Un njemot veeraa ka jonsonred ir mazliet shvakaak taisiits, nekaa husquvarna stingri iesaku piedomaat pie peedeejaa iegaades.

Mana pieredze - atshkjiriibas starp abiem mineetajiem ir taadas, ka ja detalja ir mainaama, tad husquvarnai taa ir piemeram metaala, bet identiska detalja jonsonredam - plastmasas.

Pats lietoju STIGA aparaatu - nu nav tas labaakais variants, jo pati svariigaakaa detalja ir plastmasas ((( Kopsh taa briizha peerku tikai paarbaudiitas veertiibas, nevis veikala paardeveeja gudriibu nepamatoto spriedumu rezultaatus. Uzmaniigi klausies ko staasta paardeveejs, jo mazliet pazondeejot sanaak ka tam paardeveejam ir pieredze ar pilnоgi visiem aparaatiem un pats maajaas lieto pilniigi visus veikalaa atrodamos - taa teikt vinjsh ir daarza tehnikas kolekcionaars )

Ieveertee shito:

www.mezamundarzam.lv vai shito www.sils.lv

Stigas virzienaa jau skatiijos... Shai sakaraa iluuziju nav - pasham ir Stigas elektriskais kjeedes zaagjis, kam planetaarais zobrats ir no plastmasas Taa kaa nekas nopietnaaks par malku zaagjeets netiek, tad shis fakts netraucee.

Trimeri arii nav paredzeets izmantot industriaalos apjomos, taa ka vareetu tam nepiedot paaraak lielu noziimi. Kaadas domas, piemeeram, par MTD - arii leetais gals?

Man no lētā gala ir "Mežā un dārzā" pirktais Oleo-Mac 735T. Ir ok, šogad jau 4 sezona. Remonti un gļuki nav līdz šim bijuši. Griezti gan rokas resnuma koki aizaugušā pļavā (piepirku zāģripu), gan zāle. Ja zāle aizaugusi ar balandām un usnēm, ieteiktu lietot zāģveida auklu - baigi labi cērt, daudz labāk par kantainaino, par apaļo auklu nemaz nerunājot.

> stingri iesaku piedomaat pie peedeejaa iegaades.

nu - relatiivi. iekshas ir identiskas (vienaa ruupniicaa kraamee kopaa ) atshkjiras aarpusee lietas.

> jonsonredam - plastmasas.

shis gan daljeeji taisniiba kjeedes aizsargs motorzaagjim jonseredam ir plastmasas, taadas pashas kategorijas husq - metaala.

iipashi liela starpiiba gan tur imho nav.

varbuut ir kaadas citas detaljas, kur tas ir svariigaak - bet es iisti nezinu, kas veel tur konkreeti atshkjiras.

Tieshi vizbiezhaak taas aarpuses dataljas ir taas kazs luuzt - trimmerim - korpuss, kuraa stiprinaas rokturis. Zaagjiem - analogiem pat ne tikai kjeedes aizsargs, bet arii rokturis iz plastmasas, kas luuzt pat ljoti aatri un nepiemeerotaa briidii.

Attieciibaa uz aizsargiem. Man bija taa sietinja maska - nu nez, bet ja aaraa spiid saule - vispaar neko redzeet nevareeja, t. i vinja kautkaa taa jociigi lauza gaismu. Veikalaa skaidroja, ka vajag meegjinaat citu. Pameegjinaaju - neko labaaku neredzeeju - tapeec tagad lietoju brilles. Fakts, ka labaak straadaat kaut minimaalaa, bet tomeer apgjeerbaa - 100% piekriitu. Shorti un iisroku kreklinji nav iistais arii pie +25 graadiem.

Sveiki!

Ko domājat par Partner trimmeriem (piemēram, www.neoshop.lv/?module=product... )? Ir kāda pieredze? Kā šiem ar plastmasas īpatsvaru organismā un citām kaitēm?

Jaunākais forumā