tad droshvien interesees kaut kas taads, kas ir man.
es defineeju kaa "kruumgriezhus" tos, ar kuriem jau var droshi dragaat pa kruumiem, paareejie - trimeri 
pamataa shiem atshkjiriiba ir kaata garumaa (kruumgriezhiem tas buus iisaaks, trimeriem - garaaks; doma taada, ka tam kruumam eertaak piekljuut ar iisaaku kaatu, bet pa zaali lielaaku platiibu ar garaaku kaatu un paraleelaak zemei var dragaat), jaudaa un mezglu izturiibaa.
pilniigi noteikti nevajag tos, kam paarnesumam ir trose - ripu iespiest kaadaa kruumaa/kokaa sanaaks pietiekami regulaari 
es panjeemu taa saucamo "vidus" variantu, kam ir ok pa kruumiem dragashanas speeja, bet nav veel gluzhi tiiri tikai taada funkcija (ti, kaats ir videeja garuma, uzkabes stiprinaajuma varianti ir atbilstoshi abiem utt).
manu izveeli veel arii ietekmeeja esoshais motorzaagjis, ar kuru bija ok pieredze. rezultaataa shiem abiem agregaatiem ir identiski motori ;)
noteikti ir veerts pirms pirkshanas uzkabinaat, pastaigaat - atkariibaa no auguma garuma varbuut vairaak jaanosliecas kaadaa virzienaa, noteikti arii uzkabes eertums ir _svariigs_.
ak jaa, uzreic iesaku panjemt liidzi sejsargu. nevis tikai brilles, bet sejsargu.
es nopirku, bet saakumaa pameegjinaaju bez. atraavos gan pa seju, gan aciis. met augshaa diezgan nopietni gan zaales, gan kruumu paliekas, gan arii akmentinjus.
sejsargs man ir sieta, nevis orgstikla/plastmasas, jo man staastiija, ka tie straadaajot sviistot ciet sameeraa neizturami. paarbaudiit nav sanaacis.
aa. un austinjas arii. tas troksnis ilgaakaa laika periodaa nav paaraak patiikams