Jurista padoms

Sveiki!

Sanaaca baigaa shaize - t. i. mani reaali piechakareeja cilveeks ar kuru nosleedzu rokas naudas liigumu. Visu ar samaksaaju. Rezultaataa iipashums man nezinot ir paardots citam.

Tagad vajag LABU juristu, kas paliidz tikt skaidriibaa ar visaam shtellem.

Pliiz iesakiet, bet tikai labu, jo tur ir paaris nianses, kas mudina uz domaam par apzinaatu kraapshanu.

Pārējo izglīdošanai un pieredzei dajoš listē krāpnieka/u vārdus uzvārdus lai citi neuzraujas.

A vaita rokasnaudas līgums tev neparedz ka ja tas tiek lauzts tad tu saņem rokasnaudu dubultā apmērā.

Rokas naudas būtība jau ir nevis 100% tev garantēt konkrētā ipašuma pārdošanu bet gan dokumentāli apstiprināt jūsu vienošanos un ar rokasnaudas lielumu nodrošinoties pret zaudējumu rašanos gadījumā ja darijums nenotiek.

Pārdevējam ir izdevīgāk īpašumu notirgot citam ja tas sola maksāt vairāk par summu kas lielāka par tevis piesolīto + rokasnauda +1Ls .

Un arī pa mazāku summu ja pārdevējam ir steidzami nepieciešma nauda tālākām investīcijām.

Tas ka rokas naudas līgums tiek lausts nav nekāc likumpārkāpums tapēc jau tajā atrunā līguma laušanas kārtību.

Paldies par atsauciibu.

Patreiz atradu vienu juristu tpat blakus, tachu, ja buus nepiecieshamiiba, grieziishos pie Ernesta noteikti - paldies par info.

Ja kaadam buus interese pastaastiishu siikaak peec sarunas ar juristu un visu detalju apsprieshanas.

Vieniigais ko secinu - man ir kauns ka esmu latvietis

Domāju ka visi būs ar mieru uzzināt kas un kā tev tur bija un ar ko tas vis beigsies.

Pagaidam bez detaļām gan nav skaidrs par ko tu tur īsti kaunies.

Jaunākais forumā