dīvāni/gultas

sveiki,

kur jūs iesakiet meklēt dīvānus, kuri var tikt izmantoti kā gultas?

esot kaut kas labs pretim dominai, bet kur konkrēti.

varbūt vēl kāda pieredze...

Nevis preti, bet gan sana taja, kas uz dzelzcela pusi. Braucot no centra pari Zemitanu tiltam ir janogriezas zem tilta un jabrauc Dominai pa kreiso pusi gar sanu.

Taps divani nav slikti (Ganibu dambi veikals), RMS esot labas atsauksmes dzirdetas.

atvainojos, no apraksta tā lāga nevar saprast....

ir nosaukums vai adreses?

paldies

1) google.emperial.dk

2) www.divaniundivani.lv

R

www.divaniundivani.lv

nevis pretii, bet driizaak blakus dominai uz zemitaanu stacijas pusi. tur ir kjiinaa shuuti dermantiina diivaani tipa peec itaalju dizaineru skiceem..... kad es tur biju tad neko pievilciigu neieraudziju... visi vinji bija tik liidziigi un prasti.... nu cena gan bija atbilstosha.

paldies raivo par nor'adi. m'e'gin'aju gan googlot, v'el pam'ac'ities vajag:]

un redz'es ko pied'av'as veikals.

ir k'ads m'e'gin'ajis individu'ali kaut ko pas'ut'it, konstru'et?

nu man m'aj'as galdi, gulta un vrituves m'ebeles p'ec pa'sa ras'ejumiem...

saprotu, ka ar m'ikstaj'am mazliet sare'z'g'it'ak, bet var'etu mo's da'z'adas f'i'cas piekombin'et un lai nav j'amaks'a t'uksto'sos.

TNU, bet vai taa nav pretruna?

Individuaals dizains/razhoshana un veel nedaargi ...

Tad jaataisa pasham.

Tici vai nee, bet nav gan pretruna, kaut arii taa skjiet.

Normaali galdnieki no "aarpus riigas", jeb taalaakiem rajoniem uztaisa to pashu, kas redzams veikalaa, ar pasha veelamajaam izmainjaam, izmeeriem, un reizes 2 leetaak kaa veikalaa.. Miinuss - nevar aiziet un nopirkt tai pat dienaa, kaadi meeneshi jaapagaida.

Protams veikali ir dazhaadi, un mosh kautkur ir arii normaalas cenas, bet nu vairumaa gadiijumu tirdznieciibaa. LV ir 100..200% uzcenojumi.

MTN www.mtn.lv

Vienīgais trūkums - viņi diezgan gausi izpilda pasūtījumus. Var nākties gaidīt pusotru mēnesi.

Nu nez, tad padalies kontaktiem, te cilveeks tieshi jautaaja ...

Miikstaas meebeles taada skunstiiga lieta, visi polstereeshanas triki un taa, mums te kaadreiz /8 cehu aiznjeema, nezinu gan kur vinji tagad un man liekas ka nekaadi leetie nebija.

Jaunākais forumā