praktiskaa jeega ir - atskiribaa, cik katrs matracijs miiksts. jatestee uz vietas.
ka ari, es ljoti aizdomigi attiecos pret "dabiigo lateksu", bet atsperes paketees ir "must have", manupraat.
V.
varu tikai pateikt par pirmo variantu.
lietoju nu jau kaadu tresho gadu. nav nekaada vaina.
ziemas variants man ir par nedaudz miikstu, citiem varbuut patiik/ nenozheeloju arii, ka nopirku 2,2m garumaa.
Matracis POKETS EXTRA ir ok lietoju un man patīk stingrs
cena lieliska
Piekriitu paareejiem, ka vajag patesteet- veelams pat ar nogulshanos matracii, jo tad tā iisti sajuut vai ir pietiekami miiksts-ciets.
Paldies visiem par viedokļiem. Galvenais secinājums ir, ka neviena no īpašajām komponentēm (kokosi, lateksi, zirgu astri), izņemot atsperes kabatiņās, nav šausmīgi nepieciešama, un ka vienīgais vērā ņemamais kritērijs ir cietums/mīkstums un sajūta, pašam pamēģinot. Par to arī paldies 
porolonu nevajag njemt gan. kaadu dabisku elposjoshu. kur tad dziivos dziivnieki? vinjiem patiik zirgu astes
Labi, ka pabrīdināji. Ja lopiņiem patīk astes, tad tieši tas arī nav jāņem - tas tik vēl trūka, lai viņi gultā gulētu 
jā, es arī paņēmu lukss 2x2 m, laikam sai gadījumā cena bija vislabākā no visiem, ko salīdzināju.
piegādāja loti ātri, aiznākamajā dienā pēc mana zvana, samaksāju šoferim, kurš atveda.
rekomendēju
Pocket Lukss tieši ir visdārgākais, tāpēc gribējās saprast, vai no lateksa un kamieļvilnas (kas ir tieši šī modeļa īpašais pluss) ir kāda jēga