www.eko-m.lv/index2.htm - nezinu kaadas cenas ir patreiz....
bet ir veerts pajautaat
Esmu pabijis dazhos lielos veikalos, piemeeram DEPO pa celjam uz Shiguldu, tur durvis noteikti bija leetaakas pat 2x un ar visu kaarbu un rokturiem. Pashas prastaakaas maksaaja arii 5 reiz leetaak. Taas gan kaa no papiira.
Atskjiriiba laikam ir taa ka tevis nosauktie durvis nerazho kaa standartprodukciju uz konveijera, bet individuaali, tieshi tev? Nu un
DEPO durvis ir taadas kaadas ir, njem un peerc nost.
Vai taadas vai citaadas, tas jau peec vietas kur taas durvis virinaasies, man jau liekas - nav nekaa sliktaaka par paarliekiem paarspiileejumiem uz abaam puseem.
man liekas ka ir par daargu...
paskaties piemeeram te: www.baltbuv.lv/lv/assor/dveri....
Pagājušogad beigās izstādē baigi man patika Krievzemē ražotas durvis, kuras piedāvāja kantoris Arka Pro. aldoor.ru šis kantoris figurē arī raidījumā "Kvartirnij vapros". Daudzām durvīm cena bija 250 ar jau iekļautu PVN. Jāpiezīmē, ka "tādas vienkāršas bez pribambasiem" tur nemaz nav sarakstos
Pa tādu naudu es drīzāk tādas izvēlētos.
Suuti deet, aizbrauc uz depo, tur labas koka durvis ar stiklu vietaam un kaarbu, bet bez pashiem stikliem un furnituuras maksaa 85Ls.
Instigater
paldies, veikalu piedāvājumu jau saprotama lieta, izpētīju pirmo un atzinu par nederīgu.
pieļauju, ka nažfinieris ir dārgs, bet nu vai tik ļoti? Jā, reatona durvis arī maksā ap 270 - 300 ls