Lielākās izmaksas - vannene. Vispār grūti atbildēt uz šādu jautājumu, jo to pašu krānu vannenē var ielikt no Gustavsberga, tāpat ar podu, izlietni, vannu, far ielikt jyka, var ielikt gustavu vai ko niknāku.
Looooti stiepjama summa no. Var likt laminaatu pa 6ls/m2, bet var likt marmora plaakhnju vai parketa griidu pa 20ls/m2
Var meebeles pasuutiit kaadaa slavenaa firmaa, var pirkt lietotas vai jau gatavas un komplekteet pasam... Vannas istaba un tualetee arii var likt daarags fliizes, var vispaar fliizes nellikt un kraasot ar uudensizturiigu emulsiju.
Elektriiba imho nav tas trakaakais. Ja sienas kraaso, nevis liimee tapetes, tad imho arii nav tik traki... Man 49m2 dziivoklim sienaam grunts un kraasa sanaaca ja nemaldos ap 120,- Ls. Pirku Vivacolor veikalaa kruuzes ielaa. Tur var atlaidi sarunaat. Seviski ja peerk maksaajot skaidraa.
IMHO vaig noteikt cik vari atveeleet naudu un tad saakt skatiities kas un kaa. Jebkuraa gadijumaa Tev beigaas tomeer pietruuks...: oDDD
nu it zagnul! grīdas flīzes var mierīgi atrast ne tikai pa 20Ls/m2, bet virs 100Ls/m2 (pats esmu pircis, zinu). Parkets arī -- Ls20/m2 tas tikai tāds lētais gals...
Tā kā skaties cik biezs ir maciņš un to tad arī iztukšo... 
Nu lab, tad jautajums, kada ir summa ar kuru ir jarekinas? Materiaali tiks nemti ap videjo cenu.
1) kas ir "videejais" Man tie ir x lati, citam - xxx lati...: o)
2) ko Tu gribi? Flizes, krasot, tapetes, parketu, laminatu, siltu/aukstu gridu u. t. t. Cik taalu jaataisa - liidz meebeleem un lustraam jeb griidas liistes un rozetes ir peedeejais darbs?
3) imho to visu Tev vaidzeetu vareet pateikt jebkuram taameetaajam.
Es Tev varu pateikt - 3000Ls. Bet tas cipars ir tikpat izziists no pirksta kaa jebkursh cits ko zinot Tevis nosauktaas lietas kaads vareetu pateikt...: o) kautgan pa 3-5 k ls liekas ka tas buutu iespeejams.
NeRiigaa man bankas darbinieks teica, ka remonts ''prieksh tirgus'' videeja izmeera dziivoklim tiek reekjinaats ap 5000Ls, ja taisa prieksh sevis, tad es sareizinaatu ar 1,5 apmeeram agriss
Dzirdēju skaitli 150 EUR/m2 pirms 2 gadiem, tagad var rēķināt droši 200. Tas bija par "vidēji labiem materiāliem", nu tur lamināts pa 7-8 Ls/m2, pods pa 70 Ls u. t. t.
200eur/m2 ar sienaam griestiem, griidaam, virtuvi, tualeti un vannas istabu...???
Nuuuuu neeeez...: o/ Man liekas ka vairaak gan buus.
OK, your bid?
Tādu cenu no manis mēģināja iekasēt par 70 m2 dzīvokli, cenā nebija iekļauti logi un ārdurvis, kā arī lodžijas apdare, melnā grīda arī bija (un ir) labā stāvoklī, sienas jāmodificē nebija.
Īstenībā es ar labprāt uzzinātu, cik ninče maksā apdares darbi dzīvoklim. Principā interesē pirmspārdošanas kvalitāte
. Ja paveiksies, uz gada beigām pārdošu dzīvokli, un tad prasīšu mazāku cenu apmēram tādā apjomā, kā izmaksātu remontēt "ne priekš sevis".
Varētu būt apmēram tā.
15% no dzivokļa cenas lētā apdare
20-25% normāla apdare virs 30% ekskluzīva apdare.