Bezmaksas ielūgumi uz nekustamā īpašuma izstādi

Pamanīju ka Hansabanka dod bezmaksas ielūgumus uz nekustamā īpašuma izstādi:

www.hansabanka.lv/pakalp/pr_3_...

hansene vervee hipo-klientus !

vai pasuutijuma eigaas nav jaapsolaas kluut ar klientu? un tika tad tiksi pe ieluuguma?

man kaut kaa radies iespaids ka hansene nav nekaada labaa hipo krediitu deveeja, vismaz neviens no paziistamiem hansenee nav njeemis hipo krediitu

Hipo kredīti IMHO visizdeviigaakie sanaak Hippo bankaa, tikai ne 1 par to enzin...: o)))

Vieniigais vinji prasa baigi daudz papiirus...: o/

eu, a mosh to htmlu var atsleegt... shitie burtelji jau bija bish par mazu un bish pakretiiniskaa kraasaa ;)

kungi, taapat vien vini jau nedaavinaas tos ieluugumus, jo parasti tas maksaa Ls5 vai tamliidziigi.

no kura laika hansa ir mecenaati ?

vini savaaks datus tavus un manus un tad metodiski apeetaas ar |spam| zinjaam snail-mail reklaamas veestuleem un aicinaas ierasties birojaa iedzert tasi kafijas un panemt kaadu mazu krediitinju.

liidz nav pienemti likumi vai vismaz ierobezhojumi (soliitie) par inflaacijas apkaroshanu - taa bankaam ir peedeejaa iespeeja tikt pie bezceriigi iekiilaata iipashuma (iespeejams tava vai mana)...)

MLM type action !

konts/

Man tas ieliigums par briivu pa pastu atnaaca, mosh taapeec, ka

Juurmalaa dziivoju. Man gan vairaak likaas, ka tas ir vajadziigs apmekleetaaju skaita pulcinaashanai, savaadaak tur tikai visa kaa izraadiitaaji bez skatiitaajiem vien buus.

Instigater

muusu izstaades jau taa izsataas diezgan diivaini. tirgus tuvs nullei, vet veel tiek pleesta baiga nauda no apmekleetaajiem...... visus izdevumus jaapmaksaa reklaamas deveejiem, t. i produkta pedaavaataajam, citaadi nemaz evar but.

kaapeec dauz lielas eiropas kompaanijas atteicaas noshe o dalibas shaados pasaakumos? taapeec, ka tam nav nekaada finansiaala efekta un ir tikai nesaprotami izdevumi riikoaaju kompaanijaam,

viens labs neatkariigi veidots reklaamas sariikojums (konkreeti meerkeets) dod 300% efektu (tas no pieredzes).

taa ka visas taas tipa BT1 vai veel kaadas var iet pupaas /.

Nu, nez, iespeejams. Tikai es kaa pateereetaajs vulgaris - nu redz man ir doma iet paskatiities, jo viena maaja ir, bet ir remonteejama utt utjpr. Un man kautkaa mazliet riebj iet pie visiem padomdeveejiem, kas man atspeerushies meegjina iesuchiit to, kas vinjiem pashiem personiigi liekas labs ar tekstu "tagad ir moderni" un tas rezultaataa ietekmee vinju piedaavaato risinaajumu klaastu utt. Izveeleeties gribu es pats, tomeer shajaa tirguu ne paaraak orienteejos un taads liels balagaans kaa sagaidaamaa izstaade ir iespeeja ieraudziit to visu kopaa. No reklaamas pirceeja viedoklja varbuut arii neizdeviigi, jo izstaadee man i ne praataa nenaak mesties kautko pirkt vai pasuutit.

Bet tajaa pashaa laikaa es buushu ieguvis informaaciju, redzeejis risinaajumus un savaacis spamu par mani intereseejoshaam teemam. Un vienu dienu, kad man tas buus aktuaali, es izveeleeshos sakariigaakos kandidaatus, ievaakshu papildus info par praktisko pusi un produkta veiksmeem/neveiksmeem, izveeleeshos un tad es pirkshu. Taa ka viennoziimiigi teikt, ka meerkjeets maarketinga pasaakums buus lietderiigaaks - manaa gadiijumaa diez vai, taapat paskatiishos arii uz cieitem. Vispaariigaa gadiijumaa - iespeejams ka jaa, tauta taada...

No otras puses jau sen paarstaaju apmekleet Baltic IT&T taapeec ka pats nozaree pietiekami labi orienteejos, lai ietu skatiities uz nosaciitiem aizvakardienas jaunumiem. Ja nu vieniigi uz kaadu no sesijaam aiziet ir veerts, bet - thats it.

M.

P. S Kaadam nav 2 lieki ieluugumi uz maaja/dziivoklis? Mosh varam ko sarunaat?

Jaunākais forumā