Trauku mazgaashanas mashiina

Gribu pirkt trauku mazgaashanas mashiinu. Luudzu padalieties pieredzee - uz ko veerst uzmaniibu, kaadas ekstra ir un kaadas nav veerts njemt, vai ir daudz no svara firmas nosaukums, utt. utjpr.

1 2 >

nav veerts njemt nekaadas ekstras, pati leetaakaa ir super! man gan vecaakiem ir kautkaada mazaa indesit, man pasham ir leetaakais iebuvejamais whirlpool - un es varu teikt, ka taa manta ir super.

pateeree mazaak uudens nekaa tu ar rokaam mazgaajot, un trauki ir tiiraaki nekaa jebkad. glaazes ... mmm

N.

manupraat ljoti deriiga ekstra ir mazgaashanas laika raadiishana.

veel ir zhaaveshana,- labaaka nelabaaka. skanja, kur tomeer katrs decibels svariigs, ja nav atseviskja virtuve. utt.

beigaas taas ekstras salasaas. kaadus gadus atpakalj pat bija mashiinas, kas nenjemeema pretii tabeletes 3in1.

Veel ljoti noderiiga lieta ir atliktais starts. Shitas man patiik gan veljas mashiinai gan trauku mashiinai, gan zaaveetaajam. Svariiga fiicha, ja elektriibas jauda neljauj visam vienlaiciigi darboties.

D

Lietoju jau 5 gadus. Super. Lietoju ariston. ( pirkta ar vizuaalu defektu, vienreiz mainiits suuknis 60Ls)

Galvenie parametri ( uudens pateerinjsh 1 mazgaashanas laika, ievietojamo priekshmetu skaits, troksnis, kas rodas darbiibas laikaa. ) Veel varbuut, vismaz psihologjiski, pret uudens nopluushanas sistēma.

Esmu redzeejis gan gan zanusi, gan aeg, gan ariston, man vinjas visas liekas vienaadas.

D

Vai ir dzirdeets kaa ir ar Beko? Vinjiem ir leetas, bet vai labas?

Zhaaveeshana ir viena lieta pie, kuras apstaajos - i-veikalos lasiiju, ka dazhaam ir turbozhaaveeshana. Vai ir veetrs uz to saspringt? Vai tas ir labaak? Ar domu, varbuut pahsai mashiinai iekshpuse arii labaak izshuust un ilgaak kalpo?!? Vai taa tikai ir ekstra pirceeju intereses piesaistiishanai?

Beko vienam modelim (un tikai vienaa ne-firmas maajaslapaa!) mineeta zhaaveeshana ar ventilatoru, paareejiem Beko modeljiem (un visaas paareejaas lapaas) taads nav mineets. Ventilators vareetu buut taa pati turbozhaaveeshana?!?

Un tad veel Beko mashiinaam mistiska ACROBAT sisteema piemimneeta. Kas tas?

hehehe. nez vai elux veikalaa teerbatas uelaa veel stradaa tas atraktiivais paardeeejs. luuk, vajag pie vinja aiziet un taa starp citu pajautaat: ar ko elux atskjiras no beko. vienreiz es TAADU izraadi tur redzeeju, labpraat noskatiitos veelreiz

beko nebija tas kreivu meesls? piedod par tieshumu

N.

Sveiki man atminjaa ka BEKO bija turku meesls

BET no savas pieredzes par traukjeni varu teikt to, ka ir svariigi apskatiities, ka ir pietiekami laba filtru sisteema, jo man filtram ir deformeeta viena plaaksne, ko man neizdodas izlabot un liidz ar to ik pa laikam sprauslas aizpildaas ar grikjiem, riisiem un citiem maziem sveshkjermenjiem.

Es gan pats noteikti pirktu traukjeni ar automaatisko mitrinaashanas sisteemu (vai kaa vinju tur sauc), jo ik palaikam gadaas taa ka ieliec paaris shkjiivjus un kameer tie sagaida naakamos tie paspeej piekalst un tad dazjreiz ideaali nenomazgaajaas

agriss

Kuraam firmaam taada mitrinaashas ekstra ir?

man gan skjiet, ka grikji un riisi ir jaanoskalo nost. savaadaak tieshaam sprauslas ir pilnas. arii ar veseliem filtriem.

Sveiki, iespeejams ka taa ir pareizi, bet nu gadaas ka nenomazgaajas. Bet tiiri par filtriem runaajot, mans filtrs noteikti aiztureetu taadas vielas kaa riisus vai grikjus, tikai man blakus esoshaa metaala plaaksne, kuraa tas filtrs ieseedinaats ir deformaajusies un tai pa vienu stuuri tiek garaam ne tikai uudens (apejot filtru).

Mees, kad tikaam pie traukjenes, mums nebija iespeeja izveeleeties, jo tika dabuuta par velti (tipa loterijaa), bet pirms tam tiku lasiijis un dzirdeejis par taadu funkciju. Muusu traukjenei ir tikai skaloshanas funkcija, bet peec manaam domaam tas nav viens un tas pats.

agriss

nu a tur nevar ar "tautas metodeem" ieseedinaat kaut kaadu marlee ietiitu armatuuras sieta gabalu? ...

--

Rich

> man atminjaa ka BEKO bija turku meesls

Man taads turku meesls staav kaadus 3-4 meeneshus virtuvee ledusskapja izskataa. Pagaidaam nevaru teikt neko sliktu. Cena saliidzinosi pat loti ok, dizains kaa visiem - kluss, daudz neteeree elektriibu u. t. t. Karoch - baigi normaali.

Hava nais dei! Martins

Pakalnins.

No savas pieredzes varu teikt, ka beidzot miers maajaas, tiesa vajag vismaz 24 shkjiivju komplektu maajaas tureet ar visiem attieciigajiem papildus aksesuaariem. Antilaa saveejo Indesit pasuutiiju, liidz shim veel neesmu nozjeelojis. Kaa vieniigo truukumu varu mineet skaljumu, bet citas traukmashiinas neesmu dzirdeejis, taa kaa mosh ir OK.

Instigater

Beko nebija britu izcelsmes??

Sveiki, risinājums ir izdomaats, tas metaals ar divpuseeju liimlentu jaapiefiksee pie korpusa, bet nav sanaacis laika izmeegjinaat vai liimlentas iztur uudens un temperatuuras ietekmi.

agriss bet paldies par ieteikumu, tiks apsmadzenjots

Slinkiem cilvekiem ieteiktu njemt ar funkciju 3in1 jo tad nav jāuztraucas par to sāli un visādiem ūdens cietuma iestādījumiem.

Mazo izmēru var njemt tikai tad ja esi vācu pedants kas pēc katras ēšanas reizes visu sakārto novāc un nomazgā.

Jo krutāks brands jo klusāka darbība tas noder ja liek uz nakti mazgāt.

Noder arī skalošana lai nepiekalst ja nesanāk pilna traukmašīna.

Normi,

kaa sauc tavu brinumu?

neesmu nekaads saadas tehnikas pieluudzeejs, bet varbuut, ka uz vecumdienaam dereetu arii palietot taadu verkji. ja vien tas need bezgala elektriibu un uudeni. un ja nav nepiecieshama iipasha pieeja tam dzelzim. (ne lielaaka kaa gludeklim es domaaju)

TIA

Jaa, un ar ko jaabaro tas aparaats (pulveri, tableteem, kakjiem) un kaadas ir aptuvenaas vienas mazgaashanas reizes izmaksas?

Ivars liidz shim uzskatiijis to par izvirtiibu.

Aptuveni iziet uz 40 mazgaashanas reizeem 1 kg speciaalaas saals (1kg bish virs 1Ls sanaak), tad aptuveni uz to pashu laiku iziet viens skalojamais liidzeklis 2 ar kaut ko Ls, un tad uz katru mazgaashanu to vietu mazgaajamo tabletiiti vajag, uz dafiga reizeem arii nekas briesmiigs nebija (pats veel neesmu pircis). Par elektriibu un uudenjiem neko nevareeshu pateikt, bet domaaju, ka ir taapat kaa ar rokaam, vismaz man tochna, jo uudeni no zemes pats pumpeeju, ar elektriibu sildu un ar rokaam mazgaaju leeni. Katraa zinjaa elektriibas reekjins nepieauga.

Instigater

tas pulveris maksaa kautkadus 3ls un iet man ~3 meneshus, nekas cits nav vajadzigs. udeni pateeree ~5l reizee, mazgaa 30minuutes. viss aaraa iznaak pilniigi tiirs, glaazes spiidoshas un sausas. ja ir kaadi nenormaali apkaltushi katli, var likt lielo rezhiimu, tas iet kadas 2h un patere ~8l. maksaa taa mashiina ~300ls (atkariigs no izmeera) un ljoti noder ja biezhi naak cieminji, vai nav laika kraameeties - paeed, ieliek, iet guleet. maneejaa ir iebuuveejamaa, klusa, gandriiz nedzird.

ir iespeeja traukus tur vienkaarshi sakraameet, un uzlaist iiso skaloshanu, tas ja mashina nav pilna un grib teiksim pagaidiit nakamo trauku porciju lidz ritdienai.

man ir konkreeti whirlpool platais modelis, vinjiem daudz nav - pirku tehnolandaa uz atlaidi. vieniigaas fiichas ko parasti var ieguut par lielakam naudaam, taas ir taimeri, mainaamu augstumu plaukti un viss.

N.

Kāda temperatūra jāiztur līmlentei??

varbuut kaadi 90 graadi ir varbuut arii nav...

agriss

Jaa Ivar, tieshi mans jautaajums.

ja man ir 3 personas gimenee - cik tad traukus es esmu speejiigs pie.... st dienas laikaa? un tos jau neuzkraaju kaudzee ka mees nav vietas izlietnee....

taatad, lai taadam pasaakumam buutu efekts - vajag mini-dampi. eerti varbuut, bet cik tas eed uudeni un elektriibu un veel kaadus pulverus vai skiidumus ?

kaada pieredze kungiem?

kaa jau tik rakstiits, uz diviem cilvekiem platais wirpuuls apeed ~1ls pulvera meenesii (3ls burka uz 3 meneshiem), neko citu nevajag.

opcionaals ir ~2ls skalojamais lidzeklis, bet no taa es nekaadu efektu neesmu redzeejis, iziet arii kados 3 meneshs. udeni patere kadi 5l uz reizi, platajaa noteikti var ielikt visus triju cilveku vakarinju traukus, plus vel kadu pannu, katlu un pa maaju salasiitos citus instrumentus un glaazes. elektriibu ipashi daudz arii need, nekadas baigas parmainjas rekinaa nav.

1 2 >

Jaunākais forumā