Iesakiet virtuves mēbeļu taisītāju

Sveika tauta.

Ir skices un rasējumi virtuves iekārtai. AB virtuves ierubīja 4.5k LVL. Pagaidām psiholoģiksi nevaru samierinaaties ar šādu ciparu.

Varbūt variet ieteikt kādu citu (lētāku un kvalitatīvu) mēbeļu ražotāju pēc rasējumiem? Vai arī tieši neieteikt.

Pašam tagad ir doma aiztecēt uz Dalia un FFSalonu.

Paldies.

1 2 >

uz tiem saloniem vari neiet kadi tev materiali paredzeeti? man meistars pa ~2000ls taisa ar MDF durtinjaam un laminaata korpusiem, arii virsma bus laminaats. furnituura visa labaaka no blum.

N.

Viss tipa no laminaataa. Tikai shur tur ir iestraadaats stikls.

Par furnituuras firmu - lai ir laba un ilgi kalpo. Baigos vipendronus nevajag.

2k LVL uz 4.5k fona izkats jau krietni patiikamaak.

varbuut vari padaliities ar kontaktiem?

Ēdelveiss Ulbrokā.

Ausma

Iesaku RE mēbeles

Iesaku divus:

"Buki", zvaniit Aigai: 26460588; vai

Uldis Kletnieks 26512459

Abu cenas un darbu rezultaatus esmu redzejis, un abi ir lieliski. Tik jauzmanas ar terminjiem jo medz but noslogoti.

Driikst uzzinaat kas tur ietilpst pa taadu summu? Man detaljas pasuutot atteels-r un skruuveejot pasham kopaa visu velk uz 500ls kaukur par 3 metriem. Ja vien pasuutiitaas detaljas buus pareiza izmeera: D

PpZz

Tajos 4.5LVL ir viss izņemot sadzīves tehniku (atlicis tikai trauku mazg mašīna, nosūcējs, cepeškrāsns, pie cenas + 1k LVL) :-/ Skapīši (lamināts), galds (finierēts) stikli galdā, stikli sienā, glāžu turētājs, "aptaisīts" leduskapis, lampas, uzstādīšana.

Tagad notiek cīņa par "dizaina" vienkāršošanu (stikliņš no galda ārā (daudzi vienkārši tādu lietu netaisa), pats galds arī sāk gribēties savādāks, nevaru saprast par glāžu turētāju vai vajag...)

Vēl nav sanācis aizčāpot līdz AttēlsR, forsets, un tvaika 4 (tur tipa esot kaut kādi

2 ražotāji).

Tajos 4.5LVL ir viss izņemot sadzīves tehniku (atlicis tikai trauku mazg mašīna, nosūcējs, cepeškrāsns, pie cenas + 1k LVL) :-/ Skapīši (lamināts), galds (finierēts) stikli galdā, stikli sienā, glāžu turētājs, "aptaisīts" leduskapis, lampas, uzstādīšana.

Tagad notiek cīņa par "dizaina" vienkāršošanu (stikliņš no galda ārā (daudzi vienkārši tādu lietu netaisa), pats galds arī sāk gribēties savādāks, nevaru saprast par glāžu turētāju vai vajag...)

Vēl nav sanācis aizčāpot līdz AttēlsR, forsets, un tvaika 4 (tur tipa esot kaut kādi

2 ražotāji).

tu noteikti taisi visu no laminaata ... dalaas summa ar triis. veel tu noteikti izmanto furnituuru kas pieejama arreels-r (ljoti beediiga kvalitaate) ... dali summu veel ar triis

Blum furnituura uzreiz maksaa ljoti lielu naudu, un ja tu gribi krasotu

MDF vai plastmasu/stiklu/koku durtinjaam, cena aug ljoti strauji. Ja gribi akmens masas virsmu, summa veel aug

N.

paarmaksaa tu. man ar MDF durtinjaam un labaako no pieejamajaam furnituuraam (blum tandembox un aventos) summa bija 2000ls.

N.

Nu nav jau taa ka BLUM ir vieniigie kam ir laba furnituura......

Ir veel Haefele un Hettich, no lielajiem katalogiem, biezhi vajag izveeleeties analogus no leetaa gala bet katraa reizee ir jaaizveertee vai tas ir taa veerts.....

Vadotnes ja var atljauties ieteiktu njemt daargaas, atvilktnes krietni patiikamaak kustaas un viras arii vajag njemt labas, jo visi tie liimeejamie amortizatori ar laiku lido pa gaisu un visas durtinjas grab..... Grozi un glaazhu tureetaaji - njem leetos ja apmierina funkcionalitaate un kvalitaate.

Rokturiishus arii vari panjemt pa 1 Ls/gab vai pa 50 Ls/gab.

Vēl nepārmaksāju

Būtu brīvāks brīdis (cerams, ka drīz iedos atvaļinājumu), apzvanītu, apstaigātu un veiktu cenu aptauju starp iegūtajiem kontaktiem (paldies listes dalībniekiem).

Veel Edelveiss Ulbrokā:

www.edelveisseg.lv/index.php?c...

Ausma

rokturiishus var tiesham njemt leetus tajaa pashaa AM-furnituuraa, tik beeda taa ka tur maza izveele. Es neteicu ka Blum ir vienigais, bet tas ir latvija popularakais no labaa gala.

N.

Diemžēl lielāko uzcenojumu rada nevis furnitūra vai apdares materīāli bet gan tas smukais puisis/smukā meitene ar ko tu komunicē un tās smukās paraugu mēbeles kas redzamas salonā.

Ja tiek pa tiešo līdz ražotājam ar gataviem plāniem summa ir 1/2 no salonā aprēķinātās.

Bet jebkurā gadijumā jāseko līdzi vai uztādot komplektācija ir tāda kā pasūtiji un vai visu saliek pareizi. Man meistari liekot kopā cerēja ka varēs salikt uz tjap ljap un ar 5x lētāku durvju liftu kā pasūtīju. Kaut arī maksāju salona cenu tāpat uz pirkstiem bija jāskatās toties līkās durvis un sabojātos elementus nomainija bez ierunām. Ja maksā rūpnīcas cenu tad par detaļu pārtaisīšanu var nākties piemaksāt.

nu man meistars taamee skaidri ieraksta cenas visaam sastavdaljaam, un godiigi pieliek savu cenu par montaazhu. cenas es varu paarbaudiit, un ja nu vinjam tur ir kada papildus atlaide - par to es tikai priecaajos, lai jau nopelna, visi laimiigaaki.

N.

> tu noteikti taisi visu no laminaata

taisu gan, bet tikai korpusu. skapis no 30mm finiera.

> Blum furnituura uzreiz maksaa ljoti lielu naudu

nu ne iisti. taas blum engjes jau ne suuda vairaak nemaksaa 1.40 par gab. atvilknes - 5chuks par paari (blum tandem laikam) - zem Brasas tilta kaut kaa taa bija.

> un ja tu gribi krasotu MDF

mdf maksaa 16ls par kv metru, kraasoshana 10ls kv metrs daargi? saliidzinoshi jau jaa. koleegjis aizgaaja uz veikalu, nopirka kraasu un nokraasoja pats, kvalitaate esot ideaala, shkjirbas, nekaadas. njemot veeraa, ka tajaa kraasoshanas kantorii ir 2..3 ned rindas un kaads sotaks pa kaaju, varbuut pat meegjinaashu izveikt sho variantu. btw 40x80cm Alumiinija profila (pasha daargaakaa - pa 5ls metraa) durvis maklsaa 25ls. Nav nemaz tik traki, tik stikls jaagaadaa pasham - veel paaris ls.

"Malka" man pagaidaam ir izmaksaajusi ~200ls, ieskaitot finierus. Riit ceru paarvest maajaa un saakt pamazaam urbt, skruuveet :>

PpZz, kad buus (ja, protams, vispaar kaut kas buus) gatavs, nofocheeshu un iedoshu noveerteet :>

paraadi vietu kur tev blum tandembox izmaksaaja 5ls par paari ...

N.

Es neteicu tandembox, es teicu tandem, lasi uzmaniigaak Kasti taisiishu no laminaata, no pirktajiem dzelzhiem sanaak diezgan saalji (kaukas 30..40ls laikam bija) un man ir pilniigi pofig laminaats vai tas tandembox.

PpZz

es tikai gribeeju uzsveert ka tu saliidzini aabolus ar apelsiiniem, blum hidrauliskaas atvilknju sisteemas ar pilniibaa izvelkamaam sliedeem maksaas 20x vairaak

Uzsver vesels, vai man zheel Gribeeju gan piebilst, ka neko nesaliidzinu, vismaz pagaidaam, man liidz tam veel jaatiek: D Man personiigi pilniibaa izvelkamaas atvilknes nafig nav vajadziigas (kaut blum tandemam (

images.google.lv/images... ) tur ir arii pilniibaa izvelkamas vadotnes pa paaris latiem daargaakas) un nezinu, kas ir hidrauliskaas atvilknju sisteemas, pagaidaam arii negribu zinaat. Man pietiek ar shiim te pashaam, kas straadaa klusi, viegli, pashas iesuucas iekshaa liidz galam (pats izmeegjinaaju) un laikam arii bremzee (to gan neatceros). Ja shausmiigi saapees - nopirkshu un uzlikshu, cik tur taa darba.

PpZz, neizprot, par ko iisti spriedze

vecaa teema `a man nevajag` es saprotu ka tev nevajag, bet tad tu vairs nevari savu cenu saukt par zemaaku. Vienkarshiem vaardiem sakot cilveeks var arii no tachkas auto uzbuuveet, un teikt ka tas ir leetaaks par merdedesu. Dazhadam lietam cenas nevar salidzinaat.

spriedzes nav, man tik nepatiik kautkada lieliishanaas ar cenaam.

"Suudiigajaa" Atteels-R tiko redzeeju blum tandem vadotnes pat zem 5ls un ja ar "hidrauliku" tu domaaji par 3 latiem daargaakaas blum tandem plus blumotion, tad taadas tur arii bija, taadas arii njemshu. Es jau it kaa nelielos, bet laikam buus jaasaak, jo izskataas, ka vismaz Tu savaa gadiijumaa toch esi speeciigi paarmaksaajis, ja jau blum vadotnes ar "hidrauliku" maksaa ne 8, bet vismaz 50ls par komplektu. Var jau buut, ka zem Brasas tilta pa piechuku bija tieshi taas "hidrauliskaas". Tur jau ir taa lieta, ka par tachkas izpildiijumu tiek prasiita mersedesa cena. Savlaik nedaudz meebeles skruuveeju un aptuveni to virtuvi apostiiju, toreiz nekas nebija savaadaak, pleesa uz nebeedu taapat. Taa ka nekaadu briinumu vai "tachku" tur nav, tikai tiirs bizness :> Protams, ir visaadas exkluziivas furnituuras, fasaades, utt. Bet man nekaa taada nav - parasts standarts, es pat teiktu leetucis - kursh gan tagad liek kraasotas mdf durtinjas? No otras puses - kad apniks, taas var elementaari nomainiit. Tagad, cik noprotu, topaa ir durtinjas no vairaakiem materiaaliem - piemeeram, finiereetas, ar stiklu, utt, kaut kas liidziigs biidaamo durvju "pildiijumam". Dabaa gan nav sanaacis redzeet, kaa tas izskataas.

PpZz, ar "malku" mashiinaa

atvilktnei nav tikai viena sastaavdalja, to es tev arii varu pateikt.

paskatijos ebayjaa, nu nekaadi tas nemaksaa to ko tu te esi atradis.

aatrs google search man pateica 36$ gab

rekur tev par prieku:

www.woodcraft.com/family.aspx?...

1 2 >

Jaunākais forumā