Sveiki.
Ir metāla krāsniņa, kurai starp apakšu un grīdu pagaidām ir nolikts "kautkas". Doma ir to "kautko" aizstāt ar 15mm stiklu.
Jautājums tikai viens, vai vajag viņu rūdīt, ja krāsniņa nebūs smagāka par
40kg?
Kommenti?
Sveiki.
Ir metāla krāsniņa, kurai starp apakšu un grīdu pagaidām ir nolikts "kautkas". Doma ir to "kautko" aizstāt ar 15mm stiklu.
Jautājums tikai viens, vai vajag viņu rūdīt, ja krāsniņa nebūs smagāka par
40kg?
Kommenti?
Vajag, jo krītoša pagale var radīt arī lielāku spiedienu par 40kg kritiena brīdī. Kaut kur Mārupes tuvumā ir viens kantoris kas pašu vellu taisa no stikla. ja vajag varu palūgt cilvēku sameklēt kantora nosaukumu/telefonu
Katrā ziņā nebija dārgi, kautkādi padsmit lati laikam par pamatīgu gabalu
Palūdz plz. Es zvaniju uz Glazeri BT un šamie par rūdītu 15mm stiklu grib
150Ls kvm!
APS. www.aps.lv
# Адрес: Plienciema 15, Marupes pagasts, Rigas rajons, Latvia, LV-2167 # Телефон: 7068870, 7068880
M.
gandriiz vai zheel, ka lapas latviskajaa versijaa tikai dazhas kljuudas, bet man ljoti iepatikaas :
"Piedāvājam jebkuras formas spoguļus un to apstrādi. Realizējam jebkuru Jūsu deju, pēc dotajām skicēm."; D
: D
Nja, padomaaji jau ![]()
Kāda hrena pēc tev vaig tos 15mm biezumā.
Rūdītais pietiks arī 6-8mm. Protams ja zem tā stikla ir kas apakšā nevis skac uz raķešu palaišanas šahtu.
Viņi tiešām var norealizēt manu (i)eju, ne par 150ls kvm, bet par 62Ls kvm
Glāzeri BT neiztur kritiku un konkurenci.
J
Man tur tagad ir "kautkas" 15mm platumā un dūmvada truba no krāsniņs skurstenī jau iecementēta :/
j
Un kā tad tu raisies to palikni nomainot neizkustinot krāsniņu ?
Un palikt 8mm klucīšus zem krāsniņas kājām arī var jo diez vai tu to krāsniņu regulāri pārbīdīsi it īpaši ja skurstenis jau iemūrēc.
Vienkārši neredz jēgu maksāt par 2x biezāku stiklu tad jau labāk salīmē 6+8mm un iegūsi nesagraujamu tripleksa stiklu kā autiņiem.
Domāju ka varētu būt arī lētāk.