1) vai izgatavot gredzenu pie juveliera ir leetaak/daargaak kaa nopirkt veikalaa?
2) variet ieteikt kaadu juvelieri...?
1) vai izgatavot gredzenu pie juveliera ir leetaak/daargaak kaa nopirkt veikalaa?
2) variet ieteikt kaadu juvelieri...?
Varbut uzdavinaat sev un meitenei celjojumu uz turciju un tur sapirkties fignjas pilnu maisu?
V.
labas mantinas ari tur maksa.
m.
ja padsmit-pardesmit latu gredzenam tev ir par daudz, varbut tomer pagaidi kadu bridi vel
?
principaa man vienai pazistamai meitenei apmainjaa pret zeltu (kautkadiem veciem aksesuaariem) tika izgatavots gredzens pa leeto pie kautkadas makslinieces. shii pati parkauseeja. neko siikaak gan neuzzinaashu, bet ja ir izejmateriaals, tad leetaak gan protams buus.
N.
Padsmit latu??? Nu kaut paardesmit??? Un zelts??? Pasaki kur!: oD
Izejmateriala nav. To, ka pie "kautkaada maakslinieka kaut ko var uztaisiit" apmeeram nojaushu pats...; o)
es nezinu ko tu gribi, bet ja ne briljantus tad ludzu uz jebkuru rotaslietu veikalu ... bijis kaut esi?: )
specially for martinsh:
www.precos.lv/page.php?id
N.
Uz kaadiem 5...
Taa, lai pasam liekas smuki saakas no paardesmit x 4...
nu bet aciimredzot pie tiem gredzeniem ir autoru vaardi. tad meegjini iet pa taisno pie maakslinieka, leeti taapat nebuus.
a ja nav autora vaarda pie lietas pa 300Ls nu i nafig taadu gredzenu pirkt.
taadas manas domas.
Nu tak ne jau lauliibu gredzenu man vajag!!!: oDDD
Parastu. Dekoratоvo...: oDDD
: D
Uzpin pat no kraasainiem vadeljiem!
ja lauliibas gredzens maksaa no 15-70ls, tad PARASTAIS noteikti maksaas leetaak. nesaprotu ko tu iisti gribi
dominaa ir kadi 15 darglietu veikali, aizej un atrodi tur kaadu zelta gredzenu virs 100ls. nav tur taada, visi maksaa stipri zem
N.
Nu tak skaidrs ka veikalā nopirkt ir lētāk jo tā tiek ražota vairumā rūpnieciski tātad izgatavošanas izmaksas ir mazākas.
Juveliera/mākslinieka gadijumā tu maksā par viņa darbu ko viņš ir veicis speciāli tev.
uuja, uuja. pliks zelts tak nerullee, vajg kaadu akmentinju klaat :-)
swolotch