maajas nodoshana

chau,

Padalieties plz pieredzee par "maajas nodoshanas ekspluataacijaa" (Riigas raj.)procesu. Drosvien ka nekas patiikams tas nav...

Maris

A pie mums nevar takā ēģiptē kamēr māja nav nodota ekspliuotācijā tikmēr var nemaksāt kaukādus nodokļus (ja nemaldos nekustāmā īpāsuma nodokli)

Tapēc tur visiem mājas visu mūžu ir būvēšanas stādijā.

ne-e, vismaz padomju lailos (domaaju, ka arii tagad) bija taa - ja kaut vienaa istabaa var dziivot un kaads reaali dziivo, tad maaja ir jaanodod... vismaz kompetentas valsts iestaades var to prasiit, nezinu gan, kaa ar taam prasiibaam ir reaalaa dziivee... es rekonstrueeju / renoveeju peec vienkaarshotaas paarbuuves sheemas, kas nodoshanu kaa taadu neparedz - peec projekta saskanjoshanas buuvvalde vai nu kas tur projektu pashi nosuuta nje-to Zemesgraamatai, nje-to inventuuras veiceejiem.

andris, bez shaadaam probleemaam...

vinjiem bija kautkaa taa, ja maajai nav jumts tad neskaitaas pabeigta/nodota un attieciigi mazaaki nodoklji utt. Taapeec Kairai vispakaart pilns ar maajaam bez jumtiem, izskataas jau nu pretiigi

Man gan vairaak LV variants interesee

Maris

cik zinu tad pie mums jumtu papriekshu uztaisa un tad visu paareejo... man savukaart intereseetu pirts nodoshana..... nav tipa dziivojamaa eeka, kautgan ir 5 dziivojamas istabas....;)

Jaunākais forumā