RE: flizes
Nokraaso, lai tas pildiijums nenejem pretii mitrumu vairs, tad arii melnums naaks nost ar griidas lupatu.
Janis
Sveiks!
mosh nolako taas fuugas ar kaadu mitrumizturiigu liimi
Nezinu vai turees, tikko ienaacaa taada doma praataa : -)
Jans
Doma ir iespeejams nokraasot tikai griidas fliizem fuugas?
ja jau reiz par fliizeem iesaakaas, tad man ar jautaajums par vannasistabas griidu: ) man ir vannasistaba kaa kastiite ielikta maajaa un uz griidas ir defaultaas fliizes. slinkuma deelj pieljauju iespeeju jaunaas fliizes likt pa virsu, bet dazhreiz uzkaapjot taa griida chirkst.
tas noziimee, ka nav citu iespeeju kaa raut taas vecaas nost, vai ne?
kur var dabut siltas gribas vannasistabai - es domaju tiesi to sildosho resti, ko liek zem fizem.
Ta nav reste, bet DEVI apsildaamais kabelis. Vari apluret www.devi.lv
vai ari jebkuraa buvmaterialu veikalaa. Un isteniba ir baaaaaagi forshi, kad kaajas siltas: )
FW: RE: flizes
Sveiks!
Domaaju ta jau laku (ne liimi), lai var redzeet cauri fuugas kraasu
Jans
/ a pati kraasoshana, kaa muusdienaas meedz teikt, tas i iisii, njem smalku otinju un ruupiigi velc taas striipinjas, neliela njemtne un rezultaats uz sejas, protams nebuus jau taa, kaa ar rulliiti griidu kraasot. . . .
Ja gribi ljoti akuraati, var liimeet kraasotaaju lentes uz fliizeem, bet imho tas ir lieki (njemtne veel lieklaaka un materiaalu pateerinjsh arii), tad jau labaak kaadu lupatinju vai shvammiiti (var samitrinaat ar shkjiidinaataaju) ar ko kljuudas gadiijumaa notiiriit to kraasu.
Jans
redzeeju K-Rautaa plashaa izveelee tos sildaamos kabeljus kaa arii visaada veida un visaadaas cenaas bija sleedzhi prieksh taam griidaam.
saakot no prastiem iesleegt-izsleegt, beidzot ar daargiem programmeejamiem.
Re: flizes
IMHO tur tai smeerei ko ziezj starp fliizeem peec tam pa virsu ir jaaziekjee speciaals cietinaataajs, prasi buuvnieciibas veikalos. . .
Cienju, mieru, etc -+ MaertinsK +-
bet tad, kad griida uzsilst, tas flizes neizpleshas? - vai nepaliek spraugas?
hmm, it kaa nav noveerots. . .
Cienju, mieru, etc -+ MaertinsK +-
Nav taads 'izpleshanaas' efekts noveerots, nekaadas shkjirbas neparaadaas.
AgriX
Nu ja tu griidai uzvilksi 80 graadus, tad mosk kaut kas saaks groziities : )) Man peeda vairaak par 20gradiem nepaciesh: )