Kaķis!!!

Morgen!

Jau trešo dienu pie mūsu dzīvokļa durvīm dežurē maziņš kaķis. No rītiem ņerkst un vakaros staipīdamies sagaida aiz laimes bezmaz vai luncinot asti... Barojuši mēs viņu neesam, īpaši pie sevis vilinājuši arī nē.

Acīredzot mums ir gulēšanai vispiemērotākais paklājiņš.

Tā kā ja nu kāds grib mazu kaķi - steidzīgi brauciet pakaļ. Izskatās tīrīgs, labi kopts un no cilvēkiem nebaidās. Nav nekāds blusains pagraba bomzis. Izskatās kā jau kaķis parastais. Kaķis vulgaris, tā sacīt. Te atradu gūglē aptuvenu bildi: www.kindernetz.de/oli/tierlexi...

P. S.

Mamazām mani sāk pārņemt panika, jo es galīgi negribu kādā rītā atrast pie savām durvīm bada nāvē nosprāguši kaķi un paņemt viņu pie sevis arī nav nekādu iespēju...

Tas ir tjipo shitaads kakjis? ))

www.mult.ru/projects/mas/mults...

V.

Preciizi!: oDDDDDD

Varbūt tas ir liktens, kas to kaķi tev piespēlējis. Mums arī piespēlēja ruņčuku no misenēm. Tagad lielākais draugs un jaukums.

Reizēm tik tā psihiski nelīdzsvaroti skrien, kā jau kaķi, kad satrakojas

j

Peec latvieshu tautas ticeejumiem piekliidis kakjis vai suns ir uz laimi. Kursh tad atraida savu laimi? :-)

Ausma

ta gan i. musmajam liktens no kopa 4 suni/2 kaki piespelejis attiecigi 3/2. pec pedeja es domat, ka nu ir viss - trakak vairs nevar. ipasi, kad visiem suniem izdodas tikt virtuve un sagulties - jabut rittigam olijaram lai tam visam pari ar verdosu grapi dotos uz izlietni kast karpelus vai ko tml ) bet vispar jau forsi - man patik vini ir mili dzivesdraugs muzdien saka - kapec tu ar mani, majas parnakot, ta nesveicinies, ka ar suniem. un es atbildu - bet, milais, vaitad tu mani TAAA sagaidi.. ) maara p. s. tacu, ja atkal kads pie vartiem sedetu... es nemtu.

p. p. s. nevaig tagad visus bedubralus pie maniem vartiem sasedinat!

Pazinjas ar Riigaa uz ielas savaaca mazu kacheeninju, aizveda maajaas un izaudzinaaja. Tak shis izraadiijaas kaut kaads ne kakjis parastais, vienk. lauku kakju bariibu vinjsh nevareeja eest, jo no taas vinjam bija alergjija, naacaas vinjiem pirkt shitos spesiaalos kakju konzervus

Jans

Vakar vakarā kaķis bij prom.

Jācer, ka ne kopā ar visu manu laimi un jācer, ka tur kur vish ir, viņam iet baigi labi...: o)

Jaunākais forumā