Labdiena!
Mazās, brūnās mušiņas. No kurienes tie draņķi rodas? Es saprotu, ka viņas pievelk nedaudz bojāti āboli un tamlīdzīgas lietas, bet no kurienes viņas rodas un kā no viņām tikt vaļā??? Vai tiešām tikai aizvācot no galda visus augļus?
Labdiena!
Mazās, brūnās mušiņas. No kurienes tie draņķi rodas? Es saprotu, ka viņas pievelk nedaudz bojāti āboli un tamlīdzīgas lietas, bet no kurienes viņas rodas un kā no viņām tikt vaļā??? Vai tiešām tikai aizvācot no galda visus augļus?
veel var meegjinaat izkjert visas. vai nepaartraukti maajaa tureet izsmidzinaatu kaiteeklju izniicinaataaju.
(iistaa atbilde - jaa).
![]()
Veel var tureet valjaa logu, kad atnaaks ziema, mushas pashas pazudiis kaa nebijushas...
To mushinju uzvediiba nav prognozeejama - shajaa rudenii dziivojamo istabu logi un griesti aplipa melni, bet virtuvee, kur netruuka arii bojaatu aabolu - gandriiz nevienas.
Ausma
es vinjas diezgan veiksmiigi ar puteklju suuceeju izniideeju. kadas 3-4 dienas nosuucu visas kuras vareeju atrast - tagad vairs nav maniitas.
Yeah. Puteksucejs rullee. Arii odu nosuukshana veicas ljoti labi
))
V.
vo vo, shogad ar shiis ir, arii putekjlju suuceejs ir speeks
veel labi var kjert atstaajot kausaa alu vai glaazee viinu, tiiri labi sliicinaas pashas![]()
trakaakais tas, ka shiis ieliidushas vecajiem logiem tai vidusdaljaas un tur tusee: D
banditos
mjaa.. shogad tieshaam aarpraac ar shamaam..
tikai man starp logiem taas drozofilas ir braalju kapinjus ieriikojushas: P
i.
Jaa, es jau ar suucu un suucu, bet siis sarodas no jauna...: o(
tas jaunais aldara alus ar citronu - man skiet, ka uz sito ipasi labi tas keras ;))
maara, ari sogad kauka ipasi cies no tiem mergliem
oi. jokaini... man savukaart shis gads ir bijis paarsteidzoshi mieriigs mushelju, odu un citu radiijumu zinjaa. vispaar tik maz visus shitos dranjkjus neatceros.
vot lapsenes, irshi un arii bish dunduri - tie gan shogad uhcacaa vairumaa.
es visu novelju uz auksto ziemu un karsto vasaru - pa ziemu bish izsala, vasaraa mazaak mitruma, kur vairoties ![]()
Vispaar man ar miiljoto arii taas mushas shogad piegriezushaas. Vinja (miiljotaa) te ar ar putekljsuuceeju taas mushas dzenaaja, tomeer jamaas tik atgriezaas. Pat nav nekaadu tomaatu/aabolu, nu nekaa zalja virtuvee, a jamaas tik spieto un vairojas. Pat indeeshana liidzeeja uz paaris dienaam, bija apakalj. Un tad vienaa briidii paaris dienu laikaa pashas pazuda. Kur taa magjija sleepaas taa arii neizpiipeejaam. Putekljsuuceejam tikai gals peec tam jaaizsien ![]()
M.
pameklee, vai kaut kur nav kaads zhurks nobeidzies vai serde zem diivaana pakritusi :>
zinkaa, peec kaada laika serde sakalst un nav vairs kur vairoties ![]()
--
Rich
Tikai uzreiz jaatiek valjaa no puteklju maisinja, jo tie odi maitas pa trubu lien atkal aaraa.
Jans