Re: regipsis
Hello Maris,
Nu labaak jau njem metaala profilus nevis koka latinjas. . . . taa konstrukcija sanaak veklaak monteejama man domaat var buut biki daargaak.
Uz koka latinjaam varbuut vareesi ieekonomeet kaadu centimetru.
Kas notisk kad taas koka latinjas saaks zhuut vai briest gada laika mainjas iespaidaa. .
Koka latinjas pameegjini vajadziigajaa apjomaa vienaa vietaa iepirkt par normaalu cenu, zinot kaa cenaas riigaa ir kokam ir augushas. . . .
diez vai sanaaks daudz leetaak kaa metaala profili.
Par putuplastu - apskaties kaads vinjam ir izmeers! ! !
--
Best regards,
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
RE: regipsis
Vai metaala profilos vari peec tam (kad siena jau gatava) skruuveet skruuves, lai piekaartu plauktinjus, gleznas utt. ? Ja nee, tad labaak koka latas.
JanisPuu
Koka latinjas var saakt veerpties. Un man skiet, ka cena nav tik traka tiem metala statnjiem.
regipsha savienojumu vietaas man lika sietinju un tad pa virsu smeereja kaut ko, laikam vetoniitu, ne kaada vaina.
Man vel no remonta palika pari shadas lietas, mosk incee.
32 gab. |_| veida profili, kurus laizh gar griestiem un gridu pa perimetru x 3m varetu pa 0. 60 Ls/gab
400 skruves ar dibeljiem K6/35 Nelsa maksa Ls 2. 15 x100gb. Varetu pa 2Lsx 100gb
250 CD Profili 60/27/125mm ar kuriem tie statni pie sienas stiprinaas.
Var pa 0. 08 Ls/gab
600 Samoreži(melnas skruves ar kuram regispsi pie statnjiem skruve) Var pa 2. 50: )
RE: regipsis
> Vai metaala profilos vari peec tam (kad siena jau gatava) skruuveet
> skruuves, lai piekaartu plauktinjus, gleznas utt. ? Ja nee, tad labaak koka
> latas.
Regipsim ir speciialaas skruuves, kuras notur diezgan labi. Ir pat specialas, kuram " jaizvelk" enkurs ar specialu pistoli otrpus regipsim un tad spejot turet patlidz 50kg.
Re[2]: regipsis
Hello Janis,
Nu kaada probleema skruuvee tiek iekshaa. . .
PAts esmu vilcis pie metaala profiliem klaat dekoratiivos sienas paneljus, nekaadas probleemas. . . .
ir tikai jaazin kur ir profils un kur nav. . . ar koka lataam jau ir liidziigi, kur lata tur parasta koka skruuve, kur nav lata tur regjipsha diibelis. . .
--
Best regards,
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
Cik redzeeti varianti ar koka lataaam, tik tur ir paraadiijushaas plaisas rigjipsha salaiduma vietaas. Vai vajag riskeet ar darbu un materiaaliem?
Man teica ka ja grib izturiigus salaidumus un preciizus sturus tad sietinjsh vajadziigs.
Shuvju izliidzinaashanai ir Vetoniiti, bet ieteica Gyprox shuvju un virsmas smalkajai spakteleeshanai.
Kam vajadziiga taa izolaacija - pret aukstumu jeb troksni? ImHO troksni labaak slaapee akmensvate. Ja sienai vajadziigs pildiijums stabilitaatei (tjipa starpsiena) tad laikam veerts padomaat par putaplasta loksneem.
M.
Re: Re[2]: regipsis
> ir tikai jaazin kur ir profils un kur nav. . . ar koka lataam jau ir
> liidziigi, kur lata tur parasta koka skruuve, kur nav lata tur
> regjipsha diibelis. . .
piedevaam metaala profilus var samekleet (ar metaalmekleetaaju vai kautvai magneetinju) - bet koka latas gan nee. . .
KPL
Re: Re[2]: regipsis
>piedevaam metaala profilus var samekleet (ar metaalmekleetaaju vai kautvai
>magneetinju) - bet koka latas gan nee. . .
Var gan. Senchiem maajai ir taada konstrukcija, koka mietinji un virsuu regjipss, kstatji, nekas neshkjiebjas un neplaisaa jau gadus
4us, un sencis bij no kaada aiznjeemies taad maz aparaatinj, ar ko staigaaj gar sienaam un ta shis piixteej tais vietaas, kur miets zem regjipsha apakshaa. .
Tjigra
Kvalitaate uz lataam ir atkariiga no meistara un tikai. Uz salaidumiem obligaati sietlenti un speciaalo spalvaino shpakteli, dziivee paarbaudiits ka taa ir droshaak.