Varbuut kaads var ieteikt kaadu meistaru vai kantori, kas kvalitatiivi atjauno vannas emalju?
Jeb varbuut metaala vannu vienkaarshaak nopirkt jaunu?
Varbuut kaads var ieteikt kaadu meistaru vai kantori, kas kvalitatiivi atjauno vannas emalju?
Jeb varbuut metaala vannu vienkaarshaak nopirkt jaunu?
Re: Vannas emalja
shinii sakaraa jautaajums ko labaak atjaunot emalju pa 30 Ls un 5 dienas neizmantot vannu vai pa 80 Ls ieklat akrilu un vanoties jau uzreiz?
ko listnieki izveeleetos?
man viens pazinja cjugunnvannai ielika kaukaadu shtruntu laikam jau ka akrilu pa ~70 latiem kaapjot vannaa riktiigi uz aci noraava tjipa baigi slidenais uudenii tas shtrunts esmot
Andris, ar ~40 gadu vecu bljekja vannu dzeltena jau bet cauri veel netek: )
Ja esi gatavs teret sim pasakumam 70 Ls, tad labak nopirkt jaunu cugunvannu.
>man viens pazinja cjugunnvannai ielika kaukaadu shtruntu
>laikam jau ka akrilu pa ~70 latiem
>kaapjot vannaa riktiigi uz aci noraava
>tjipa baigi slidenais uudenii tas shtrunts esmot
>
>Andris,
>ar ~40 gadu vecu bljekja vannu dzeltena jau bet cauri veel netek: )
Vislabakas ir originalas chuguna vannas no latvijas vai stalina laikiem tadas ap 50 - 60 gadiem vecas.
akrils ir tapat ka regipsis salidzinajuma ar apmetumu, it ka smuks, gluds un vienkarsi ieliekams. Bet tomer tas ir tapat ka dzert kafiju no plastmasas kruzites: )
es ar balsoju par istu chuguneni, kurai ieklata jauna emalja
L
" . na. " wrote:
> Vislabakas ir originalas chuguna vannas no latvijas vai stalina laikiem tadas ap 50 - 60 gadiem vecas.
> akrils ir tapat ka regipsis salidzinajuma ar apmetumu, it ka smuks, gluds un vienkarsi ieliekams. Bet tomer tas ir tapat ka dzert kafiju no plastmasas kruzites: )
Es gan savai vannai likshu iekshaa akrila ieksheejo vannu. Dziivoju es dziivoklii, kuraa nav kariibu salu klimats, un kaapjot vannaa dushoties nepatiik, ka peedas salst. Vannojoties uudens arii atdzisiis krietni leenaak.
Veiksmi darbos un nedarbos
G.