Mebelju izgatavoshana

> Peec sameeraa neveiksmiigiem gultas (karkasa) mekleejumiem pa veikaliem,

> aktuaals ir kljuvis subj.

> Kaadreiz jau shii teema ir tikusi apspriesta, bet ja kaadam buutu jaunaaka

> pozitiiva pieredze vai

> informaacija par sho teemu, ljoti labpraat uzklausiitu.

> Dainis

RE: Mebelju izgatavoshana

A kas Tev nepatika veikalos? (Vieniigi Meebelju nams ir garaam. ) Man likaas diezgan liela gultu izveele Dolee. Konkreeti noskatiiju tur vienu gultu, veelaak atklaaju, ka to razjo firma " Skaabardis" , veikals Chaka 82. Tur var arii pasuutiit jebko citu, cenas sapraata robezjaas.

Vineta

Man pat nav nekaadu sevishkjo prasiibu, maksimaali vienkaarsh raamis (minimaals uz saaniem un bez kaajgala) ar jeedziiga dizaina galvgali, no praktiskaa viedoklja iepatikaas, nevis taisns bet gan sliips (nedaudz lokveida, no atseviskji horizontaali novietotiem deeliishiem, vai kaut kas liidziigas, bet ne masiiva materiaala plaaksne).

Reaali kaut kas liidziigs bija atrodams tikkai (tas viss ir bez matrachiem)

1) Meebelju namaa - darusmiigs izpildiijums pa apmeeram 120Ls, skaidene . . .

2) Dolee un Stirnu ielas " Eliizaa" Beljgjijas gultas pa apmeeram 144 Ls, bet arii skaidene ar galiigi ljidziigu galvgali.

3) K. Valdemaara ielaa 149 Zundas gulta " Anna" 293Ls, piedevām vajag matraci ar raami un neaizsargats (nepaarklats) beerzs kursh peec kaada laicinja vareetu saakt izskatiities ne paaraak svaigi . . . .

4) " Larus" Daarzciema ielaa un " Kates meebeles Tev" Daanju gulta pa 242 un 249 Ls, bet izskataas ka izgatavota no " skaidenes" . . . .

Tas diemzheel arii viss. . . .

Domaaju vai tik kaados 200Ls nevareetu iekljauties ar Latvijaa razhotu preci, bet nevienam taadu dizainu neesmu redzeejis.

Pidevaam arii priede neder paareejaa interjeraa. . . . . .

Dainis

Re: Mebelju izgatavoshana

man domaat leetaak un labaak (produkts buus tieshi taads kaa tu gribi) ir kaadu galdnieku samekleet

Kas tieshi interesee?

Gultas karkass vai meebeles vispaar? ?

Rukicc

Skaabaardii cenas gan ir skaabaardii ir sapraata robezhaas, toties izpildes terminji - gan nee. Man virtuves iekaartu vinji taisiija un uzstaadiija 2 meeneshus, lai arii pasuutiijuma veidlapaa bija noraadiits meenesis. . . Par kaveeshanos iedeva atlaidiiti 4% no kopeejaas pasuutiijuma summas, bet ruugtums sirdii tomeer palikaas. . .

Prusaks

Ja gribaas ko orghinaalu, bet jau gatavu (nevis pasuutiit), iesaku aizbraukt uz griivas meebeleem daugaugriivas ielaa. Cenas gan tur nav draudziigas.

Prusaks ar vienkaarshu zundas taisiitu gultinju

Cenas grivas mebeles tiesham nav draudzigas, piedevaam manaa pieredzee arii par pasutijuma izpildes terminu ieveroshanu vinji sevishki nesatraucas un bij gadijums, kad beigu cena atshkiraas no ligumaa ierakstitaas par vairak kaa +20%. Nacaas atprasiit avansu atpakal un pasutiit vinjus. . .

vienigais kas no taa salona ir labs - apskatiit ko piemerotu un tad censties atrast un kontakteet pa taisno. Kreslus tadaa veidaa iepirku no

Aizputes pa taisno un esu loti apmierinats.

Moodza

Jaunākais forumā