Iebuvetie skapji

Sveiki labdien!

Droshi vien listee biezhi cilaats jautaajums, tachu atljaushos apvaicaaties veelreiz.

Varbuut kaads ne paaraak sen ir veicis cenu aptaujas par teemu iebuuveetie skapji.

Vai vismaz apzinaajis dazhas vadoshaas / nedaargaakaas firmas, kas ar to nodarbojas.

Manaa riiciibaa esoshais info aprobezhojas ar Ripo un Latindeko, webaa uzgaaju firmu Piter.

Viss...

Ja nu kaads ir sho jautaajumu peetiijis un pie kaut kaadiem secinaajumiem nonaacis, tad liste buus pateiciiga par shaadas informaacijas publiskoshanu...

Varbuut listee ir kaads shii biznesa paarstaavis, kursh var piedaavaat ieveerojamas atlaides???

Jau ieprieksh pateicos...

Ainaars

1 2 >

Ja Tevi apmierina variants bez ceka un ar mutvaardu garantiju, tad varu ieteikt viirus, kas taisija man virtuves iekaartu. Vinus man ieteica koleege. Uztaisija loti labi, pasi atveda, uzstaadija, viss darbojas labi un paardomaati. Tai pasai koleegei izraadijaas skapja durviim ir skramba kaukaada - bez jautaajumiem atveda v un uzlika vietaa citu.

Viтi taisa arii skapjus un es zinu, ka pats, kad pienaaks tas laiks taisiisu tiesi pie vinjiem. Vieniigie miinusi ir taadi, ka vinji svaki runaa latviski un ir jaagaida diezgan ilgi, jo ir baigais pieprasiijums.

Ja interesee - raksti privaati.

Paldies ....

Nu tad atsuuti kaut kaadas koordinaates, uzzvaniishu un apvaicaashos kas un kaa...

Sveiki!

Ja nav grūti, man arī noderētu kādas koordinātes.

paldies

Rihards

Ja galva straadaa tad var pats visu sadomaat kaa vajag sareekjinaat pasuutiit detaljas un samonteet leenaa garaa......

par RIPO noteikti leetaak sanaaks.......: D

-----------------

Rukicc

Skapja iekshpusei laba opcija ir saliekamaas konstrukcijas kur visi plaukti stienji utt uz sliedem sakarami.

Labs variants ja isti nav skaidrs kadus plauktus kur un cik daudz vajaga.

Es gan teu atlaides nedoshu, tik pajautaashu - par ko teu iisti taas atlaides jaadod? 100 dziivokljus maajaa apriiko? Tad var sarunaat - gandriiz par pashizmaksu ...

... un te var redzeet, ka konkurence laikam shajaa jomaa ir paaraak maza: D

Nu nez vai taa, bet!?

Par ko tad dod atlaides?

Pareizi, par skaistaam aciim ...

ok. paarfraazeesim. vai nu konkurence paaraak maza, vai arii publiskajaas attieciibaas/maarketingaa nevajag laist tehniskos cilveekus ;)

Es tachu neveicu nekaadu PR ...

Mani vienmeer sajuusminaajushi pirceeji, kas peerk divus kreeslus un prasa atlaidi ...

Labi, laiks beigt nodarboties ar PR ...

un? nekad neesi muuzhaa tirguu iepircies ?

kaadeelj nedriikst cilveeks paprasiit atlaidi, neatkariigi no apjoma ?

nezkaapeec lielaakajai daljai citu tautu nav shaads komplekss

Varbut vari mineet kaut paaris shaadas tautas? )) (turkus un araabus varbut uzreiz izlaidiisim)

V.

-mani vispar diezgan izbriina shitads dazhu klientu piegaajiens lietaam - paprasiit risinaajumu, vienoties par cenu, un pec tam saakt kachaat vel papildus atlaides.-

erpt. neraksti zem paraksta ;)

braaliigajai tautai tas ir daudz vieglaak nezkaa :>

e. kaadu veel cenu vienoties? es runaaju par saakotneejo vienoshanaas procesu. protams, peec tam, kad jau visi par visu vienojushies, iisti korekti nav kaut ko mainiit (jo iipashi, ja liigums parakstiits ;) ) - tur nezkaapeec parasti tieshi izpildiitaajiem rodas preteejaas probleemas - "ai, viss tik daargs, tik daargs, mees tik leeti vairs neeeeeko nevaram". to biezhi var noveerot valsts un pashvaldiibu pasuutiijumos

> kachaat vel papildus atlaides.-

kachaat. droshvien ar kaajas pumpi

Rich

Nu vot... Panesaas fleims ne gluzhi par teemu...

Laikam jau visi, kas sho pashu probleemu pirms kaada laika ir risinaajushi tagad par to vairs galvu nelauza un shitaadas listes nelesas... A zheel...

Pareizi jau ir, neies neviens pa briivu publiceet kompliceetus tirgus peetiijumus, tas ir reaals maksas pakalpojums...

OK, paldies par juusu visu viedokli un ja nu Tu sho visu lasi peec nedeeljas vai divaam un Tev ir ko raali ieteikt, tad labpraat uzklausiishu, jo lieta nav degosha un iespeejams, ka izveele veel nebuus izdariita.

Danke

... man arii, man arii vajag

-- rowers, arii arii grib kupejskapi.

vot brīvdienās biju iegājis Teikas Kuršos. Tur ir firmas Slon stends uzreiz aiz elektroprecēm pa labi.

4 durvis, materiāls - stikls ar plēvi, ar kopējo platumu 4.20 m, augstumu 2.79, man meitena aprēķināja 800 Ls. Tāds pats izmērs, bet no pītā materiāla 1200 Ls. Plus klāt vēl nāk plaukti, kas uz šo platību pavilka kaut kur uz 500 Ls, kuros ietilpa arī 'pāris metāla grozu plaukti. Laikam jau bīgāmo durvju skapi lētāk kā 1300 - 1500 Ls var nemeklēt.

cafe

Vai cenas buutu tik ljooti ceelushaas? - es pirms 3 gadiem taisiiju apm

2,80 garu un 2,80 augstu skapi par 4xx latiem. Firmas nosaukumu neatceros, bet paarstaavis "dziivo" Vaidavas ielas Kruuzaa, vinjiem bija arii citur pienjemsanas punkti.

Vineta

man tikko viena firma sareekinaaja 4 durvis laminaats, ar furnituuraam pa ~ 1000ls, ar parejiem durvju materiaaliem ir vairaak. uzzinaashu veel cik ir Ripo, bet teica ka lidzigi bushot.

Taa rekjinataj meitenite ar grib eest un braukt ar auto uz darbu nerunajot jau par tiem straadniecinjiem kas to visu uztaisiis.

Un ja meitene dienaa 3 skapjus sareekjina bet tikai triis meenesi pasuuta tad uz tiem triis pasuutiijumiem sadalaas taa straadnieku un rekjinaataajmeiteniites alga neskaitot visas parejas izmaksas.

Nu neko sev cennjiki..

Man pirms pusotra gada 3 laminaata durvis Latindeco ar uzstaadiishanu maksaaja 300 Ls, plauktiem skaidu plates pasuutiiju Bolderaajaa un pats saskruuveeju, kopaa ar furnituuru bija kaadi 100 Ls. Kopaa skapis - 400 Ls.

Z.

vēl jau jāņem vērā sezonalitātes faktors. domāju, ka jāsagaida janvāris, februāris, kad šiem būs mazāk pasūtījumu, domāju, procentus 30 varēs ietaupīt pret šodienas cenām.

3 durvis pret 4 durviim, plus tas ka tev skaidenes plaukti, a man tur sareekinaaja ar grozinjiem un visaam taam krutajaam lietinjaam. tik liela atshkiriiba tad vairs nav, bet nu fakts kaa taads - viss ir daargaaks palicis.

panjem pac tos grozinjus un prichendaljus.

Visi starpnieki uz taam krutajaam lietinjaam arii piereekjina savu procentinju.

a kur tie groziņi ir nopērkami pa tiešo bez starpniekiem?

logiski ... es tikai saku ko man sareekinaaja.

N.

1 2 >

Jaunākais forumā