griidas segumi.

Hello All!

vopshem sakaraa ar maajoklja iegaadi ir savajadzeejies +- paarklaat griidas un visaadas citas virsmas. par griidaam virtuvee un vannas\tualetes istabaa taakaa skaidrs (fliizes gribu), koridoraa arii itkaa (laikam linolejs). a vot dziivojamaa istabaa un guljamistabaa itkaa gribu laminaatu.

skatiijos arhiivaa, tur par cietibas un mitrumizturiibas klaseem kautkas, bet nekaa konkreeta.

interesee visi-visi piedziivojuumi un nedziivojumi, kas jums bijush. un arii atsauksmes par pashu laminaatu. (un par visaadiem kovroljiiniem un linolejiem arii, ja kaadam ir.

maajaas man peec plaana - 2 siiklopi (katji) un 2 beernelji (pavisamsiiks un 4.5 gv). + sievs. shaadastaaadas meebeles, proms, arii. mozh, kaadam kas uzreiz iesakaams (nutur graabekljus redzat un taa...)

-- rowers, apdziivokljojies.

no laminatem perc kaut ko pa vidam (cenu zina). Letos nav verts pirkt, jo plisis plastmasa nost no virsas sturos un drosi vien neies shuvumi perfekti kopa. Dargos nav verts pirkt, jo laminats vienalga ir suds.

Gan jau tapat pats pec paris gadiem mainisi...

PS. Mans viedoklis pilnigi neprofesionals un neobjektivs.

Sveiks, uzreiz peec laminaata ielikshanas veelams apstraadaat ar speciaalo vasku laminaatiem, citaadi buus kaa maniem pazinjaam ka visi savienojumi taadi sabozushies...

pasham jau arii negaaja labaak, jo peec laminaata izdomaaju tapetes uzliimeet un tad pa nakti tapetes zjuva- uz loga kondenseejaas uudens, kas leenaam sateceeja uz griidas no palodzes.... rezultaataa uzceelu pusi griidas augshaaa nomainiiju 4 deeliishus un tagad peeec laika ieveeroju, ka viens ''galu'' savienojums nav iisti kopaa...

agriss

Cava!

Pirmkaart koridoraa (vismaz laukuminjaa, kur pastaav iespeeja iekaapt ar slapjaam un dubljainaam kaajaam) iesaku arii likt fliizes. Ideaali ja vel silto griidu. Nezinu vai traapijaas slikti linoleji, bet cik esmu redzeejis un skatijies - visos koridoros linolejs ar laiku izdilst smilshu deelj. Fliizes manupraat ir vieglaak kopjamas un ja vel apaksaa ir siltaa griida, tad papildus drusku zhuust arii mitrie apavi un ienestais slapjums...

Laminaatu pirku Depo veikalaa kautkaadu peec skata smukaako kas bija videejaas cenaas. Laikam ap 6-7 ls m2 maksaaja. Ar depo karti (ko uztaisa turpat uz vietas un bez maksas) bija diezgan ieveerojama atlaide. Tajaa veikalaa bija loti jauka paardeveeja, kas visu izstaastija siiki un smalki... Apaksaa laminaatam liku nevis to putuplasta pleevi, bet taadu zalju ~0,5 cm biezu papi... Nu taadu kaa celulozi, preseeto kartonu vai nezin vel kaa lai to nosauc. Maksaaja par kapeiku daargaak, bet IMHO labaak izolee skanju, un likaas izturiigaaks.

Laminaatu tipa pareizi jaaklaaj nemot peec kaartas no pacinjas laukaa un ar galiem jaaliek pret logu... No sienaam ~1 cm skirba jaactaaj. Jaakopj ar speciaalo liidzekli, ko pielej pie uudens mazgaajot griidu. Bet to drosi vien jau Tu visu zini...

Negatiivaa lieta ir taada, ka dziivoklii taa betona griida nebija ideaali gluda (kas ir ljoti veelams) un vietaam laminaats tagad cilaajas pat par kaaiem 0,3-0,5 cm. Man no taa nekaads diskomforts gan nav, bet runaa ka tajaas kustiigajaas vietaas ar laiku noluuzt stiprinaajumu malinjas un vel visaadas sliktas lietas notiek... Ja ir nepieciesams, tad labaak tomeer nenozeelot drusku naudu un laiku un meeginaat griidu tomeer nogludinaat...

Griidas liistes istabaa, kur gar sienu iet vadi, stiprinaaju ar tiem pie sienas pieskruuveejamiem struntiem.

Tad man tas apnika un paareejaas vietaas liistes vienkaarsi pieliimeeju.

Vai vel ko nepastaastiju...?: o) Paareejo var mekleet arii te: forums.daripats.lv

=============================

Hava nais dei!

Martins Pakalnins.

Jaunākais forumā