slieksnis lai neizvaza salmus/sienu/lupatus, ieksa/ara staigajot.
man kauka skiet, ka vislabak ir divistabu - ar tadu ka prieksnamu.
aizveja del. mans ara suncis gan buda iet tik pie -30, lidztam sniega vien gul. vinam buda siltinata, vienistabas un ar tepiki, pieklapetu ka aizskaru prieksa durvim. ja ir ar pareizo prieksnamu, sitadu tepiki nav rudeni japieliek, pavasari janovac.
maara
ar nonjemamu jumtu lai var tiiriit.
Kaut kur redzeeju tieshi rakstu par sunja buudaam un bija saliidzinaatas vairaakas veikalos nopeerkamaas.
Vai taa nebija Lauku aviize, jeb taas pielikums - nedeeljas nogales zhurnaalinjsh.
M.
drosvien - kads suns. manejam tur nav ko tirit.
maara
Tikai suni pie taa tepikja laikus jaapieradina, citaadi diiraas nost (man viens suns paakjos taa izdariija, nekad taadu tepikji savai buudai nebija redzeejis, protams, ka nonesa)...
vot interesanti, kaa lai radina...
viens shitaads reejeejs ne tikai piekaarto dekji nopleesa, veel pusi prieksheejaas sienas nograuza, nemaz nerunaajot par sistemaatisku un rezultatiivu jaku, salmu un citu "miikstinaamobjektu" principiaalu izstiepshanu aaraa, nogalinaashanu un daljeeju aprakshanu.
taspats - kads suns. sitamais nebij ne radinats, neka - neatceros kura ziema tada aukstaka patrapijas, tad tik pielikam. toties no ieksas gan izvelk, kad omite izdoma kadu savu lupatu iebazt. vins vel ta ipasi panirgajas pa to lupatu, ja ome otrreiz iebaz - izvaza pa upiti un izvarta pa smiltim ;))
maara
I-netā ir šis tas pa tēmu:
www.google.lv/search?hs=Dm7&hl...
Kaut vai:
www.labr.ru/400/400-70-84.htm
79, 80 punkts - izmēru nav, bet kā jāizskatās.
vovo, tas 80 - tas ir tas prieksnams