remonta bezizeja

visi celtnieki ir uzmetēji -

lūk, pie šādas atziņas esmu nonācis. nevienam nevar uzticēties, visi tikai mēģina pēc iespējas kaut ko nokrāpt, neizdarīt, aizmukt, pazust utt. bez saimnieka klātbūtnes nekas nenotiek...

bet tas tā, liriskai atkāpei ...

vakar zvanu uz SS. lv numuriem, tipa noskaidrot, kas varētu uzlikt flīzes:

- hallo?

- sveiki, vajadzētu flīzētāju un tā ...

- jā, varbūt varētu kaut ko pameklēt ... ko jūs mums tādu labu varat piedāvāt?

... pēc šī jautājuma es vienkārši apstulbu. man ir jāpiedāvā kaut kas unikāls, superīgs, un jābūt pateicīgam, ka kaut kāds sūda celtnieks, kas knapi pabeidzis 9 klases, augstprātīgi man liek piedāvāt viņam kaut ko labu, ko viņš padomās, vai ir pietiekami viegli izdarāms, un tad, varbūt, par lielu lielu naudu izdarīs... "kuda mir kaķitsa", es padomāju, vienkārši pī.....

nu vārdu sakot, jau mēnešus 2 meklēju flīzētāju, kā dēļ visi termiņi ir iekavējušies. tas superīgais, ko varu piedāvāt, ir tiešām labas, skaistas, lielas flīzes, kas uzliktas (labi uzliktas) izskatīsies brīnišķīgi. platība ir ap 30 m2.

tas laikam ir vienīgais, ar ko es varu pievilināt flīzētāju ;) jo nauda tagad viņiem laikam vairs nav svarīga. izskatās, ka cenas arī ir uzlēkušas debesīs - pat tie, kas nevarēja, teica, ka 12 Ls/m2.....

Vārdu sakot, ja jums ir kāds pazīstams, kas to dara, kaut vai šobrīd pie jums, esmu ar mieru vēl kādu brīdi gaidīt, līdz atbrīvojas, lūdzu dodiet ziņu, citādi es no labi izglītota gaišās apkaklītes darboņa sākšu pārkvalificēties par flīzētāju-amatieri... kas laikam nav labākais piedāvājums manam dzīvoklim un arī esošajam darba devējam neradīs pievienoto vērtību.

paldies, ja kāds palīdzēs!

12 Ls/m2 ?!?!?! Afigeķ ...

Bet būtībā - ja nevari atļauties algot kādu citu, taisi pats. Vai arī ej pie darbadevēja un stāsti, ka tavi ieņēmumi un balta apkaklīte nesavietojas

R, arī "izbauda" cenu pieaugumu būvniecībā p. s. i nekas baisi sarežģīts tā flīzēšana nav, ja kas...

mmnja. vai arii neviizhiigi, vai arii nemaakulji ;) man taa iipashi nemekleejot peec paaris gadiem notika beidzot izfliizeeshana. paaris gadi atmaksaajaas centiigumaa & ne paaraak lielaas izmaksaas (lai gan shur tur prasiitos manam perfekcionismam nedaudz par pusmilimetru shurp-turp ;) )

var meegjinaat zvaniit 28347768 - ivans.

man gan ir aizdomas, ka vasaras sezonaa vareetu buut nereaali, pie tam, iespeejams, vinjsh tieshi augustaa ir izbraucis no latvijas - bet nu pameegjinaat var vienmeer

a tas, ka viss, ko var, jaameegjina pasham - tas jau saak pavilkt diezgan pataalu...

dazhi ir gatavi maksaat firmaam vaajpr summas, bet nu pretii sanjemot liigumus ar kartiigaam soda naudaam (kas, njemot veeraa latvijas celtniekus, biezhi arii tiek iekaseetas ;> ), bet nu...

te veel citiem celtnieki esot aizlaidushies un jau 2 nedeeljas vienkaarshi izgaisushi. materiaali/dreebes/darbariiki atstaati lietuu, viss pofig

ieskatam - paaris vinju maakslas piemeeri. skaidriibai, kaadi celtnieki latvijaa ir ...

--

Rich

[attachments]

dzivoklis.lv/f/i/oth/remonta_bezizeja1.jpg

dzivoklis.lv/f/i/oth/remonta_bezizeja2.jpg

Ooo, jaaa;)

Varu patikt tikai vienu, ja visi jaunbuuvju iipashnieki buutu taadi vientieshi kaa es... es arii gribeetu straadaat celtnieciibaa;). Kas tikai bija jaapiedziivo un kaa ir uztaisiits... Nojaukt ir vieglaak, kaa paartaisiit.

Shobriid liek jumtu.

Otraa brigaade...

Pirmaa pateica, ka bez stalazjaam jumtu neliks. Lai tik peerkot materiaalus, taisiihot stalazjas (par kuraam jaasamaksaa buushot nekaveejoties) un tad man buus skaistaakais jumts pasaulee. Es saakumaa par taam stalazjaam shaubiijos, bet man ieboreeja, ka tas nekas, ka stalazjas daargas, meisatari panjemshot leetaak par jumtu. Rezultaataa es tiku pie ljoti jaukaam stalazjaam, kuras ir neizsakaami cieshi priekshaa maajas paraades durviim un pagraba durviim (maajaa iekshaa tikt nevar citaadi, kaa vieniigi pa logu). Jumtu vinji atteicaas taisiit, tikliidz biju par stalazjaam naudinju nomaksaajis.

mwahaha. elegants uzmetiens, jaa. starp citu, kaa ar ilgi boreeto "vienmeer parakstiet liigumus, arii ar radiniekiem"? ;) ja ir liigums uz shitaa pamata var meegjinaat iespert. ja nav...

Eleganti. Par šādu uzsviedienu dzirdu pirmo reizi.

Kāpēc bija jāmaksā par stalažām, kas nepareizi uzstādītas?

Vēl jautājums citiem zinātājiem - vai nav tā, ka iznomāt stalažas

Ramitehā ir lētāk, kā kokmateriālus iepirkt un samaksāt par stalažu naglošanu?

R

Cva;)

>Kâpçc bija jâmaksâ par stalaþâm, kas nepareizi uzstâdîtas?

Savaa vientiesha praataa cereeju, ka pashiem meistariem vajadzees ieksaa tikt un taadeejaadi probleemu noveersiis.

>Vçl jautâjums citiem zinâtâjiem - vai nav tâ, ka iznomât stalaþas

>Ramitehâ ir lçtâk, kâ kokmateriâlus iepirkt un samaksât par stalaþu nagloðanu?

Tas ir atkariigs no taa, cik ilgi paredzeets stalazjas tureet.

Maris

vel ir labs variants, kad sāk vienu darbu, nepabeidz, nu piemēram, sienu līdzināšanu, sāk kaut ko citu, bet palūdz naudu par iepriekšējo, teikdami, ka tas jau sīkums, ko pabeigs tipa brīvos brīžos. nu un es samaksāju, un sienas ta nelīdzenas. nākamais posms, tas pats, un tā tie gali krājas, jo tev gribās, lai pēc iespējas ātrāk viss turpinās...

vienreiz man labu padomu pateica viens kekss: mēģini pēc iespējas būt viņiem parādā nevis otrādi, tā ir vienīgā iespēja kaut kā kontrolēt procesu.

ar šausmām un līdzjūtību iedomājos tos, kam tagad mājas jāceļ...

Jā, uz tādiem darbiem avansā maksāt nav prātīgi Kaut gan mēdz arī būt savādāk.

R, pieņem līdzjūtības

Ir sens likums - maksaat tikai peec tam kad darbs ir padariits.

Citaadi vai nu neizdariis liidz galam vai izdariis nekvalitatiiti. Es pats s'ito cens'os ieveerot, bet ne vienmeer sanaak.

Otra lieta - neatkariigi no noskan'ojuma preciizi vienoties par ko tiek maksaats un to kautkur pierakstiit.

Jaanis

Jaunākais forumā