visi celtnieki ir uzmetēji -
lūk, pie šādas atziņas esmu nonācis. nevienam nevar uzticēties, visi tikai mēģina pēc iespējas kaut ko nokrāpt, neizdarīt, aizmukt, pazust utt. bez saimnieka klātbūtnes nekas nenotiek...
bet tas tā, liriskai atkāpei ...
vakar zvanu uz SS. lv numuriem, tipa noskaidrot, kas varētu uzlikt flīzes:
- hallo?
- sveiki, vajadzētu flīzētāju un tā ...
- jā, varbūt varētu kaut ko pameklēt ... ko jūs mums tādu labu varat piedāvāt?
... pēc šī jautājuma es vienkārši apstulbu. man ir jāpiedāvā kaut kas unikāls, superīgs, un jābūt pateicīgam, ka kaut kāds sūda celtnieks, kas knapi pabeidzis 9 klases, augstprātīgi man liek piedāvāt viņam kaut ko labu, ko viņš padomās, vai ir pietiekami viegli izdarāms, un tad, varbūt, par lielu lielu naudu izdarīs... "kuda mir kaķitsa", es padomāju, vienkārši pī.....
nu vārdu sakot, jau mēnešus 2 meklēju flīzētāju, kā dēļ visi termiņi ir iekavējušies. tas superīgais, ko varu piedāvāt, ir tiešām labas, skaistas, lielas flīzes, kas uzliktas (labi uzliktas) izskatīsies brīnišķīgi.
platība ir ap 30 m2.
tas laikam ir vienīgais, ar ko es varu pievilināt flīzētāju ;) jo nauda tagad viņiem laikam vairs nav svarīga. izskatās, ka cenas arī ir uzlēkušas debesīs - pat tie, kas nevarēja, teica, ka 12 Ls/m2.....
Vārdu sakot, ja jums ir kāds pazīstams, kas to dara, kaut vai šobrīd pie jums, esmu ar mieru vēl kādu brīdi gaidīt, līdz atbrīvojas, lūdzu dodiet ziņu, citādi es no labi izglītota gaišās apkaklītes darboņa sākšu pārkvalificēties par flīzētāju-amatieri... kas laikam nav labākais piedāvājums manam dzīvoklim
un arī esošajam darba devējam neradīs pievienoto vērtību.
paldies, ja kāds palīdzēs!