Virtuves darba virsmas

Hello,

Ideja ir iegadaties virtuves darba virsmu (skaidene+ plastikata apvalks) un uztaisit leti. Problema taa, ka Nelsaa un citas bodes var iegadat standarta risinajumus, kas ir 3 m gari, man vajag 2 m!

Varbut kads var ieteikt, kur virtuves darba virsmas pardod uz metriem?

Paldies,

Kaspars

man taa shkjiet, ka Depo krasta ielaa zaagjee. vismaz redzeeju pie taam virsmaam arii iisaakus gabalus.

a tu Nelsaa prasiiji vai vinji nezaagjee iisaakus?

Prasiju, nezaagee

K.

gan jau ka zaagjee tikai jaamaksaa par visiem 3 metriem..... kam tad tos metriigos gabalus vajag......: D

Nu, tapec jau mekleju, kur piezage pa metriem!

K.

paprasi depo ulmanjgatvee, tur taalaakajaa stuurii imho bij kaukaadas uzpariktes kas isskatiijaas peec plaakshnju zaagjeeshanai domaataam.

Un pie reizes, turpat blakaam, k-rautaa ar var uzjautaat.

Galugalaa, ja nevar uz vietas nozaagjeet, visdriizaak ka iespeejams pasuutiit lai sagaadaa jau nozaagjeetu.

Veel to pashu var meegjinaat jautaat kurshos - tur uz vietas negrieziis, bet jau nogrieztu gan domaajams ka noorganizees.

Bet vislabaak un iespeejams arii visleetaak, jautaat kaadaa veikalaa kas uz to specializeejas - viens taads ir maniits laachpleesha ielaa, braucot lejaa no salu tilta mazu gabalinju pirms luksofora.

--

KPL

Kurshos diez vai sanaks, man vismaz nesanaca. Gribeju gan ne tikai gabalu nogriezt, bet gabalu arii shauraaku taisiit. Beigaas nopirku visu un maajaas ar lobziku pusstundu pastraadaaju kameer uztaisiiju.

M.

Naz, briiviibas ielas kurshos agraak vismaz staaveeja kaudze ar visaadiem nepilna garuma gabaliem, aciimredzot atgriezumiem.

Varjaubuut ka vairs nav, sen tur neesmu bijis.

--

KPL

Pameegjini kaadaa no zaagjeetaaju kantoriem, Atteels R, Rats Pro,

Domaaju ka cena noteikti 3 metriigam buus leetaaka nekaa Nelsaa, depo un kursos.

K-Rauta zaagjee, man plaaksni sazaagjeeja 2 daljaas. Depo ar zaagjee.

Arii liimee malinjas, bet to es pats. Atgriezumus gan negrib taisiit - jaapeerk pilna plaaksne, taapeec labaak izdomaat, kur to otru dalju pielietot. Visur, kur "specializeejas" - atgriezumi taapat ir iereekjinaati cenaa.

Ar lobziku - taapat jaapeerk pilna plaaksne, un var ietaupiit ~1.5 Ls un ieguut neliidzenaaku malu, kaa ar ripzaagji buutu nozaagjeets. Bet var

R

"Depo" var nopirkt veselu vai pusi virsmas, var nozāģēt mazāku, bet jāmaksā par

1 vai 1/2.

Attels-R maskavas iela, pie rumbulas

Ir gan atgriezumi par labam cenam, gan malinjas viss kaa naakas.

Depo - nepavisam nav laba izveele.

Jaunākais forumā